سلام دوستان کسی میتونه تست تمام قطعات الکترونیک با اهمتر دیجیتال توضیح بده یا کتابی را معرفی کنه همه اموزش های که در سایت های ایرانی با اهمتر انالوگ لطفا راهنمایی کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تست تمام قطعات الکترونیک با اهمتر دیجیتال?
Collapse
X
-
پاسخ : تست تمام قطعات الکترونیک با اهمتر دیجیتال?
سلام:کتاب یکک دانه هست برای انتشارات چرتکه
http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/47/products_id/455/pname/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%D B%8C-%D8%A7%D9%87%D9%85-%D9%85%D8%AA%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C
-
نوشته اصلی توسط behzadpersianسلام دوستان کسی میتونه تست تمام قطعات الکترونیک با اهمتر دیجیتال توضیح بده یا کتابی را معرفی کنه همه اموزش های که در سایت های ایرانی با اهمتر انالوگ لطفا راهنمایی کنید
کارکردن با مو لتیمترهای دیجیتالی بسیارآسان است شما لطف کنیدعکس مولتیمترخودت راکه اغدادوارقام مندرج برروی کلیدگردانش خواناباشیدپیوست کنیدتادرموردهمان مولتیمترخدمت جنابعالی عرایضی ارئه گردد
موفق باشید- مکوندیمحمدرضامکوندی
WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
MMCVANDY@YAHOO.COM
دیدگاه
-
استاد مکوندی:من هم مشکل همین دوستمان را دارم!!! یعنی کار با بعضی قسمت های مولتی متر را بلد نیستم مخصوصا قسمت AC !
عکس مولتی متر ام را می گذرام لطفا در مورد بحث کنید! بعضی جاهاش را نمی دونم چی به چی هست!
البته اگه اجازه بدهید؟ شما و ان دوست مان!!
تشکر از شما
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ircaspianheroاستاد مکوندی:من هم مشکل همین دوستمان را دارم!!! یعنی کار با بعضی قسمت های مولتی متر را بلد نیستم مخصوصا قسمت AC !
عکس مولتی متر ام را می گذرام لطفا در مورد بحث کنید! بعضی جاهاش را نمی دونم چی به چی هست!
البته اگه اجازه بدهید؟ شما و ان دوست مان!!
تشکر از شمامحمدرضامکوندی
WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
MMCVANDY@YAHOO.COM
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ircaspianheroمنتظر توضیحات هستیم ها!!
این هم مولیتمترجنابعالی
1-امکانات این مولتیمتربشرح زیراست
DIGITAL MULTIMETER DT9208A
Transistor test, Diode Test, Continuity Buzzer, Data Hold, Auto Power Off, Capacitance test, Temperature test, Frequency test, Logic Test
Function Range Accuracy
DC Voltage 200mV-1000V ±(0.5%+1dgt)
AC Voltage 20V-750V ±(0.8%+3dgt)
DC Current 20mA-20A ±(0.8%+1dgt)
AC Current 200mA-20A ±(1.8%+3dgt)
Resistance 200Ω-200MΩ ±(0.8%+1dgt)
Capacitance 2nF-20µF ±(2.5%+3dgt)
Frequency 2KHz-20KHz ±(1.5%+5dgt)
Temperature -40°C~1000°C ±(0.75%+3dgt)
Diode Test Yes
Transistor Test Yes
Continuity Buzzer Yes
Auto Power Off Yes
Data Hold Yes
Logic Test Yes
Power Supply 9V Battery 6F22
Maximum Display 1999
Product Net Weight 300g
2-برای اندازه گیری ولتاژ وخازن که فرمودیدی سیم های مولتی متربایددرفیش های COM و A Ω وبرای اندازه گیری جریان های میلی آمپر(mA)ودرجه حرات سیم هابایددرفیش های COM و mAT وبرای اندازه گیری جریان تا10A سیم های بایددر COM و 10A
2-برای اندازه گیری ولتاژبایدروی رنج مناسب هم ازنظرمقدار وهم ازنظرنوع بایدرنج انتخاب شود،،،برای متناوب~V و برای ولتاژ مستقیم =V
3-برای ترانزیستورکه مشخص است با شناسایایی پایه ونوع PNP یاNPN درمحلش قرارداده میشود ورنج راغ روی hfe میگذارزم
موفق باشیدمحمدرضامکوندی
WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
MMCVANDY@YAHOO.COM
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ircaspianheroسلام: من این کار برای اندازه گیری ظرفیت خازن الکترولیتی کردم ولی چیزی نشان نمیده !! علتش چی میتونه باشه؟
سپاس
برای اندازه گیری هرکمیتی بایدعلاوه برانتخاب محل اتصال سیم های مولتیمتررنج مناسب آن انتخاب شودمثلابرای اندازه گیری خازن بایدرنج روی 20µ باشدمحمدرضامکوندی
WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
MMCVANDY@YAHOO.COM
دیدگاه
-
باسلام
برای اندازه گیری هرکمیتی بایدعلاوه برانتخاب محل اتصال سیم های مولتیمتررنج مناسب آن انتخاب شودمثلابرای اندازه گیری خازن بایدرنج روی 20µ باشدولی خیلی بد هست که تا 20 میکرو بیشتر نمی خونه!! راستی ایا خازن سنج جدا داریم برای ظرفیت ها بالا؟
سپاس
دیدگاه
دیدگاه