اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تکنیک های جریان گیری بالاتر از رگولاتورهای ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تکنیک های جریان گیری بالاتر از رگولاتورهای ولتاژ

نوشته اصلی توسط abi92
    ببین دوست من اون دیودی که پایین پایه مشترک رگولاتور گذاشته کارش جبران افت ولتاژ دیود بیس - امیتر ترانزیستورته چون خروجی رگولاتور با وجود این دیود به اندازه ی 0.7 بیشتر از 12 ولت میشه که همین 0.7 رو ترانزیستور موقع روشن شدن می گیره اما حرف من اینه که چون ولتاژ دیود بیس - امیتر با افزایش جریان افزایش پیدا می کنه و ثابت نیست( برای اطمینان به کاتالوگ 2N3055 یه نگاهی بنداز ) نتیجتاً خروجی هم ثابت نمی مونه . ممنونم از حسن نظرت.
    آره من تو پروتئوس هم که شبیه سازی کردم بهش رسیدم. افت ولتاژ دیود بیس- امیتر با مقدار ولتاژی که روی دیود 1n4001 میوفته متفاوت میشه. حالا با افزایش جریان چی میشه رو دوستمون بهتر میدونن. منم تو پروتئوس تست کردم ایشون(abi92) درست میگن با افزایش جریان (جریانی که از امیتر ترانزیستور کشیده میشه!) ولتاژ روی دیود بیس- امیتر از 0.31 تا 0.88 ولت تغییر کرد ولی ولتاژ روی دیود از 0.65 به 0.64 رسید.
    اینم تصویرش:

پس دقیق نیست حالا مداری که ایشون(abi92) گذاشته رو هم تست میکنم تا از اون هم خاطر جمع بشیم.
    ضمنا از ایده های جدیدتر هم هر کی میدونه بگه.

دیدگاه

سلام دوستان ، ببخشید مداری که دیروز گذاشته بودم یه اشکالاتی داشت برطرفشون کردم ( پستم رو اصلاح کردم ). شرمنده م.
      علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
      ( سعدی )

دیدگاه

سلام دوستان .
        من خودم از مدار PNP دار (همون که خودم گذاشتم ) دارم استفاده میکنم. و مشکلی وجود داره اونم داغ شدن ترانزیستوره هیتسینک هم گذاشتم ولی بازم داغ میشه چیکارش کنم دوستان راهنمایی بفرمایید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X