اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد ولتاژ مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد ولتاژ مدار

شما اول بگو ترانس رو خریدی؟؟؟اگر جواب مثبته چی؟؟؟ولتاژ و جریانش رو دقیق بگید تا کامل راهنماییتون کنم
    از راهنمایی دوستان ممنونم.........
    خدایا لحظه ای ما را به حال خود وا مگذار....الهی آمین

دیدگاه

والا فعلا نخریدم: ولی میخوام ترانس 12 ولت 300 میلی امپر بگیرم:برای یک مدار دیگرم: میخوام با یک تیر دو نشان بزنم: فعلا می خوام به صورت ازمایشی از این ترانس برای ان مدار که میخوام ببندم+ این مدار حسگر(pir) استفاده کنم!!!ایا میتونم از ترانس 12 ولتی استفاده کنم یا 9 ولتی خوب هست؟ لطفا راهنمایی کنید!!
      راستی در پست های قبلی تان در مورد uln2003 گفته بودید که میشه استفاده کرد!!! ایا به جای رگولاتور میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ لطفا بیشتر در مورد اش توضیح بدهید!!
      سپاس

دیدگاه

یه ترانس 2سر 12 ولتی(هرچه آمپر بالاتر بهتر)-یک پل دیود 1آمپر -یک خازن 3300 میکرو-خازن 0.47میکرو-یک خازن 47 میکرو- البته همش الکترولیته- یه 7805 با هیت سینک -یه دیود 1N4007 -لازم داری تا یه مدار 5 ولت تثبیت شده داشته باشی لینک های زیر رو نگاه کن وبا توجه به این که رشتتون الکترونیک نیست با دقت بخون: :wow: :nerd:
        http://www.project-esisis.com/Content/Page_Diode%20as%20a%20rectifier.html
        http://www.circuitstoday.com/5v-power-supply-using-7805

دیدگاه

ممنون دوست عزیز از راهنمایی ات :nice:
          چند سئوال درمورد قطعات داشتم!!
          1.در این مدار ایا هیت سینک لازم هست؟؟ حتما باید باشه؟؟
          2.پل دیود زده 2 امپر!! ایا با 4 تا 1n4007 کارم راه می افتد یا پل دیود خاصی میخواد!؟
          3.به جای خازن 0.01 میکرو فراد ایا میتونم از 10 نانو فاراد استفاده کنم!!؟
          4. ایا حتما باید ترانس 2 سر 12 ولتی باشه!؟؟ تک نمیشه؟؟
          5. ماژول 5.5 ولت ولتاژ میخواد!! ایا این 0.5 ولت مشکلی پیش نمیاره؟؟؟
          راستی بعضی قطعات را از کجا اوردید!!! 3300 میکرو !!

سپاس فراوان

دیدگاه

1-اگر جریان بالای 500 میلی آمپر باشد بله!
            2-بله 4 تا 1N4007 میشه ردیفش کرد دیود خاصی لازم نداره ولی پک پل دیود موجوده 4 تا پایه ازش زده بیرون
            3-عزیزم 10 نانو فاراد همون 0.01 میکرو فاراده دیگه 6-9=3
            4-ترانس تک سر چیه؟؟؟ ما 2سر و3 سر داریم
            5.5-5 ماکزیمم ولتاژه-ولتاژ 4.5-5.5 ولتاژ کاربردیه با 5 ولت مشکلی ایجاد نمیشه
            6-گفتم 3300 میکرو زیرا ولتاژ ریپل رو کاهش میده (تعداد نوسانات )3300 رو باید جای 470 بگذارید تا هم به اسپایک های شبکه پاسخ داده نشه هم ریپل ولتاژ کم بشه. هرچی بیشتر بهتر البته مقدار خازن محاسبه داره و به جریان بستگی داره زیرا تانژانت زاویه خاموش شدن دیوده که تاثیر میزاره... :nerd: :wow: راستی ولتاژ خازن های الکترولیت رو بادقت انتخاب کن وگرنه یا زود خراب میشه یا میترکه..... :twisted: :angry:

دیدگاه

ممنون دوست عزیز خیلی ممنون! :applause:
              -اگر جریان بالای 500 میلی آمپر باشد بله!
              در این مدار که از ماژول تشکیل شده+ یک مدار ساده که با ترانزیستور و مقاومت هست: من از کجا باید بفهمم که چند میلی امپر مدار جریان میشه تا بتونم ترانس متناسب با مدار بگیرم چون هر چه میلی بالاتر بره قیمت بالاتر میره :mrgreen: راستی توی ان عکس گفته از ترانس 9 ولت استفاده کنید ولی شما گفتید از 12 ولت!!! چطوری هاست؟؟
              بله 4 تا 1N4007 میشه ردیفش کرد دیود خاصی لازم نداره ولی پک پل دیود موجوده 4 تا پایه ازش زده بیرون
              من تا حالا با پل دیود کار نکردم!! ولی می دانم که قطب مثبت و منفی داره!!! ولی ان دو پایه اضافه که زده ازش بیرون برای چی هست!؟ کاربردش!!؟
              ترانس تک سر چیه؟؟؟ ما 2سر و3 سر داریم
              :biggrin: منظورم 2 سر هست: اصلا چه فرقی داره 2 سر با 3 سر: ادم ترانس برای یک مدار استفاده میکنه دیگه!!! فقط پول اضافه هست!
              -گفتم 3300 میکرو زیرا ولتاژ ریپل رو کاهش میده (تعداد نوسانات )3300 رو باید جای 470 بگذارید تا هم به اسپایک های شبکه پاسخ داده نشه هم ریپل ولتاژ کم بشه. هرچی بیشتر بهتر البته مقدار خازن محاسبه داره و به جریان بستگی داره زیرا تانژانت زاویه خاموش شدن دیوده که تاثیر میزاره... :nerd: :wow: راستی ولتاژ خازن های الکترولیت رو بادقت انتخاب کن وگرنه یا زود خراب میشه یا میترکه..... :twisted: :angry:
              اهان:شما تغییراتی در مدار ایجاد کردید! در این مدار فقط باید توی خازن 470 میکرو تغییراتی ایجاد بشه(راستی 50 ولت باید باشه خازن !؟؟)!!! خازن های دیگه تغییرات نمی خواهند!؟؟ از خازن بی پلار ایا میشه استفاده کرد؟(بدون قطب)؟؟
              سپاس فراوان

دیدگاه

هیت سینک بذاری بد نیست...من فکر کنم با رله حداکثر 200 میلی مصرف دارید و باید ترانسی بالا تر انتخاب کنید تا طول عمر بیشتری داشته باشه(منحنی هیسترزیس) خوب وقتی ترانس 9 هم استفاده کنید بعد 7805 ولتاژ 5 ولته ....پس فرقی نمیکنه...اون 2 پایه اضافه ورودی ac اون مثبت منفی هم dcکه خودتون اشاره کردید...ترانس سه سر برای جریان های بالا و برای ایجاد ولتاژ متقارن مثلا -12و+12 کاربرد داره...(برای مدارات op amp و برخی مدارات مخابراتی )خازن ها 16 ولت باشن کافی خازن های که 0.01 میکرو و.... هستند باید عدسی یا پلی استر استفاده کنید هرچند که تو مدار همه رو الکترولیت گذاشته....حالا ولی برای مصرف 200-500 میلی خازن اولیه بهتره 1000-2200 میکرو باشه که هم هزینه کمتر بشه هم موقع وصل برق به اولیه ترانس به دیودا وترانس فشار زیادی نیاد.در کل یه پیشنهادی دارم به جای استفاده از ترانس وپل دیود این همه مکافات برین یه منبع تغذیه سوییچینگ 5 ولت 2 آمپر بگیرید تقریبا هزینش همون قدره بلکم ارزونت وهم با کیفیت تر و هم با ابعاد و وزن کمتر

دیدگاه

باز هم ممنون دوست عزیز
                  خوب وقتی ترانس 9 هم استفاده کنید بعد 7805 ولتاژ 5 ولته ....پس فرقی نمیکنه
                  میخواستم بدونم7805 همه جور ولتاژ را میتونه به 5 ولت تبدیل کنه؟؟؟ مثلا ایا میتونه 12 را به 5 یا 24 رابه 5 ولت تبدیل کنه تا ولتاژهای بالاتر!؟ایا رنج کاری خاصی داره؟
                  اون 2 پایه اضافه ورودی ac اون مثبت منفی هم dcکه خودتون اشاره کردید
                  من منظورتون را دقیقا متوجه نشدم!! من توی عکس قطب مثبت ومنفی را مشخص کردم ایا درسته؟؟؟ ان 2 تا پایه اضافه را هم با مربع قرمز مشخص کردم!! منظورتون از 2 پایه اضافه ac چی هست؟

در کل یه پیشنهادی دارم به جای استفاده از ترانس وپل دیود این همه مکافات برین یه منبع تغذیه سوییچینگ 5 ولت 2 آمپر بگیرید تقریبا هزینش همون قدره بلکم ارزونت وهم با کیفیت تر و هم با ابعاد و وزن کمتر
                  اگه منظورتون اداپتور های اماده هست که شبیه شارژر موبایل هست:باید بگم ان کارم را راه نمی اندازه!!!چون من میخوام جریان ac پایه های رله را از سیم برقی که میخواد به 2 سیم اولیه ترانس وصل بشه بگیرم تا بشه به صورت کاربردی از این مدار استفاده کرد!! وگرنه به 2 نوع منبع تغذیه نیاز هست!! در کل خیلی از نظر مبانی الکترونیک تعطیل هستم:دنبال یک مرجع روان می گردم:شما کتابی سراغ دارید؟ :nerd:
                  سپاس

دیدگاه

7805 حداکثر فکرمیکنم 24 ولت باشه.ولی خیلی خطر ناکه هرچی ولتاز اولیه بیشتر باشه تو جریانای کم داغ میشه.....دقیقا برعکس گذاشتین مربع سمت راست + مربع سمت چپ-
                    وac همونه که +و- گذاشتین...به نظر من کتاب سطح پایین میخوای کتاب الکترونیک به زبان ساده برای دانش آموزان محمود بخت آور خیلی خوبه من کلاس پنجم بودم از اونجا شروع کردم ..... الانم لیسانس کنترل دارم انشاالله ارشد....

دیدگاه

الانم که الانه از کتاب بخت آور استفاده میکنم

دیدگاه

7805 حداکثر فکرمیکنم 24 ولت باشه
                        24 ولت برام مهم نیست: با ترانس12 ولت که مشکلی نداره؟؟ داغ نمی کنه؟
                        وac همونه که +و- گذاشتین..
                        خروجی ترانس ایا قطب نداره؟؟؟یعنی زمانی که ترانس توسط 2 سیم اولیه ولتاژ220 ولتی را تبدیل به مثلا 12 ولت کرد:بعدش ولتاژ را میده به 2 سیم خروجی ترانس که وصل میشه به پل دیود! ایا زمانیکه ولتاژ از پل دیود عبور کرد تازه قطبیت مشخص میشه؟؟؟یا دو سیم خروجی ترانس هم قطبیت داره؟
                        نظر من کتاب سطح پایین میخوای کتاب الکترونیک به زبان ساده برای دانش آموزان محمود بخت آور خیلی خوبه من کلاس پنجم بودم از اونجا شروع کردم
                        جلد یکش را دارم کتاب خوبی هست ولی جلد دوم اش را ندارم:نمیدانم به درد میخوره یا نه!؟کتاب کم یابی هست! البته توی اینترنت کتاب های دیگه هم هست که معرفی شده مثل توماس فلوید و نشلسکی !!! نمی دانم داخل اش چی می گذره!؟؟ به درد میخوره یانه!
                        الانم لیسانس کنترل دارم انشاالله ارشد....
                        انشاله با کمی تلاش و پشتکار قبول میشی :nice:: ولی بد جور توی درس هاتون ریاضی و فیزیک پشتک میزنه ها!!! :mrgreen:

دیدگاه

نه با ترانس 12 حداکثر 17 ولت سذ 7805 داری زیرا ضرب در رادیکال 2 میشه...ترانس قطبیت نداره البته داره ولی نه دراین حالت درحالتی که چند تا ترانس را میخواهند موازی کنند مهم میشه....ولی تو این مدار مهم نیست ....نشلسکی و... خوبه ولی باید مدار(مدار 1و2 دسور ترجمه دکتر جبه دار) بلد باشی اون کتابی که ما در دوران کارشناسی میخوندیم البته سدره(سدرا)از همشون بهتره...خدا از دهنتون بشنوه انشالله...دیگه چه میشه کرد رشته مهندسی مخصوصا برق همینه دیگه...تو نت وانجمن سرچ کن بهتره.....اطلاعات عمومی الکترونیکت رو بالا میبره...اگر تو ساخت های اولیه موفق نشدی دلسرد نشو...عادی...از مدارهای ساده شروع کن

دیدگاه

نه با ترانس 12 حداکثر 17 ولت سذ 7805 داری زیرا ضرب در رادیکال 2 میشه.
                            ممنون:یعنی جواب میده دیگه؟؟؟ راستی قضیه ضریب دو چی هست؟
                            ...نشلسکی و... خوبه ولی باید مدار(مدار 1و2 دسور ترجمه دکتر جبه دار) بلد باشی اون کتابی که ما در دوران کارشناسی میخوندیم البته سدره(سدرا)از همشون بهتره
                            بی خیال شدیم!!سخته!! کی حال داره بره مدار 1و 2 بخونه!! شما این چیز ها توی مدرسه و دانشگاه یاد گرفتید! کار من گمان نکنم باشه!! ولی فلوید میگن کتاب روان و ساده هست!

دیدگاه

آره جواب میده....ولی اول اطلاعاتت رو قوی کن بعد برو دنبال ساخت اون وسط مسطا ممکنه اشتباه کنی خدای ناکرده...... :cry: ضریب 2 نه ضرب رادیکال 2یعنی 1.4 - ولتاژ موثر ...که برای ترانس 12 شما بعد از پل دیود وخازن میشه 16.8 ولت لینک رو بخون: :agree: :NO:
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21965.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                                سلام: ممنون: من دیتاشیت ماژول pir را در پست بالا گذاشتم!! و یک بار دیگه میزارم!
                                http://173.194.41.144/url?sa=t&rct=j&q=pir%20module%20datasheet& amp;source=web&cd=12&ved=0CFoQFjAL&url =http%3A%2F%2Fwww.cytron.com.my%2Fdatasheet%2Fsens or%2FPIR_UserManualv1.pdf&ei=tb4yUoikKeiJ7AbK0 YDYBA&usg=AFQjCNF8qcZOVvTM3Yd8lN6esICFYgxW6A&a mp;bvm=bv.52164340,d.d2k&cad=rja
                                باسلام
                                ولتاژ کاری سنسوربکارگرفته شده 20-5 است پس باولتاژ شش ولت اشکالی پیش نخواهدآمددر دیتاشیت نگاه کنید
                                محمدرضامکوندی
                                WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                                MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X