چرا سیم فاز رو بگیریم با زمین برق گرفتگی ایجاد میشود
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
برق گرفتگی فقط با سیم فاز
Collapse
X
-
پاسخ : برق گرفتگی فقط با سیم فاز
نوشته اصلی توسط SAMIN20چرا سیم فاز رو بگیریم با زمین برق گرفتگی ایجاد میشود
-
یعنی بدنه دستگاه هم که به زمین وصل میشه از جمله خود ترانسها در حقیقت نول هستند
خب اگر ترانس از نوع مثلث باشه دیگه نیاز به مشترک نیست که به زمین وصل شود
یعنی کلا تمام نیروگاهها برق نول رو به زمین وصل کردند پس کل کره زمین به نول وصل شده
میشه توضیحات کاملتر بدیادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه
دیدگاه
-
ببین نول یعنی سیم بدون جریان .
پس هر چیزی که بدون جریان باشه نول محسوب می شه.
ولی هر نولی با هر فازی نمی خونه.
مثلا یه تیکه آهن نمیتونه برای برق شهری به عنوان نول باشه .
ولی زمین میتونه .
چون خیلی بزرگه .
در اصل نیرو گاه ها هم نول رو از زمین به دست می آورند.[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]
دیدگاه
-
در کل اگر هیچ جایی از بدن به هر وسیله ای به زمین اتصال نداشته باشد ، سیم فاز هیچ غلطی نمی تواند بکند
می توانید با خیال راحت به فاز دست بزنین ( البته فقط فاز ها !! نری یه وقت بگی چون به زمین وصل نیستم به هر دو تا سیم دست بزنم.)
[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]
دیدگاه
-
سلام یکی از حرفهای که توی الکتریسته هیچ وقت تمام نمیشه و همیشه جالب هست برای علاقه مندان به الکتریسته همین هست بعدا همیشه دلایلی خاصی مد نظر هر کس هست در رابطه با این که همشون درستن موفق باشید!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزادهببین داداش کفشی که هر انسان میپوشه عایق هستش مگه نه؟؟؟
خب چرا کفش پوشیدی و سیم دست میگیری شما روبرق میگیره؟؟؟خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.[hr]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امین غفارینه نمی گیره کی گفته برق می گیره من خودم صد بار این کار رو کردم اصلا هم برق منو نگرفته :mrgreen:
نه دستم به جایی بود نه هیچ جای بدنم
همونطوری که واستاده بودم برق گرفت منو
کفشم هم عایقهنورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
دیدگاه
-
2 نکته وجود داره که شاید بهش توجه نکرده باشیم:
1- هیچ عایقی عایق نیست (عجب چیزی گفتم!) یعنی هر عایقی یه مقاومتی هر چند کوچیک داره و بنابراین جریان خیلی کمی رو عبور میده
2-سیستم عصبی و قلبی انسان هم دارای ولتاژ هست و هر نقطهآی اون یه اختلاف پتانسیلی با نقاط دیگه داره. بنابراین حتی جریان های خیلی خیلی کم هم میآتونه یه تحریک مختصری روش داشته باشه.
اگه روی صندلی هم برید یا اصلا در هوا معلق باشید (چه جوریش رو نمیآدونم مشکل خودتونه!) باز هم با گرفتن سیم فاز یه لرزش مختصری یا گز گز شدن رو تجربه میآکنید. البته تجربه نشون داده کسایی که زیاد دچار برق گرفتگی میشن بدنشون عادت میآکنه و این مشکل رو ندارن.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه