هر دو مارک بد نیستن.
ولی اگه چیز تضمینی خوب می خوای حدودا 1 و خورده ای میلیون برات آب می خوره. بهترین مارکی که تا حالا دیدم ولر(Weller) هستش که حدودا 1 میلیون 500 هزار تومنی میشه قیمتش. ولی باید بگم محشره!
منم هویه ام مشکل داره تقریبا، بخاطر همین تو فکر هستم که یا یه Mini-Soldering Station Goot PX-501(حدودا 300 هزار تومن) یا یه YAXUN 937 SOLDERING STATION یا نهایتا یه Xytronic-369 بخرم. سعی کنید حداقل 20 هزار تومن پول بابت هویه بدید و یه نوک SMD هم براش بخر. هویه خوب خیلی مهمه!
ظاهرا مارک proskit هم خیلی بد نیست یک زمانی قیمتش 11 هزار تومن بود ( اون زمانی که گوت 7 تومن بود ) این دفعه 35000 تومن تو شهرمون برای پدرم خریدم ( مطمئنا تهران ارزونتره )
چند سالیه تو دستمه و هنوز نسوخته ( بزنم به تخته :mrgreen: )
پانوشت 1:من چهل واتی شو دارم شاید برای کارهای الکترونیکی کمی داغ باشه برای همین بعنوان هویه دوم از اون استفاده میکردم ( جایی که گرمای بیشتری نیاز داشتم ) البته بعد از ناقص شدن نوک هویه اولم که ترکیبی از المنت گوت و بدنه میتسو بهمراه دیود و کلید موازی اون بود از هویه proskit بهمراه یک دیود که با المنت اون سری شده استفاده میکنم .
پانوشت 2: جناب بلورچیان اگه زحمت بکشه و این مارک رو هم تو فروشگاهش بیاره عالی میشه
فکر کنم تا آخر هفته آینده هویه های اکسون و گوداک هم بیاریم البته از اون درجه دارهاش هستند هم آنالوگش هم دیجیتالش
ولی سوال موجود در این تاپیک هویه های رنج 20-30 تومن هست برا همین مطرح نکردم.
ابزار بسیار بسیار متنوع هستند و نمیشه همه چی رو آدم موجود داشته باشه ولی روش کار میکنیم تا حداقل خوب هاش رو داشته باشیم
فکر کنم تا آخر هفته آینده هویه های اکسون و گوداک هم بیاریم البته از اون درجه دارهاش هستند هم آنالوگش هم دیجیتالش
ولی سوال موجود در این تاپیک هویه های رنج 20-30 تومن هست برا همین مطرح نکردم.
ابزار بسیار بسیار متنوع هستند و نمیشه همه چی رو آدم موجود داشته باشه ولی روش کار میکنیم تا حداقل خوب هاش رو داشته باشیم
سلام
این هویه هایی که قراره بیارین تو چه رنج قیمتی هستند؟؟؟
به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید
هویه های رو که قرار چند 10 دقیقه استفاده نشه ولی گرم بمونه رو اگر نوکی هویه و یا ( اگه نشه ) بدنه فلزی هویه رو به یک جسم فلزی آهنی اتصال بدید تا حرارتش تلف بشه و تو هویه جمع نشه تا 15 سال هم کار میکنه .من هویه چم دارم که 400 تومن خریدمش نزدیک 15 ساله کار میکنه .
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
هویه های رو که قرار چند 10 دقیقه استفاده نشه ولی گرم بمونه رو اگر نوکی هویه و یا ( اگه نشه ) بدنه فلزی هویه رو به یک جسم فلزی آهنی اتصال بدید تا حرارتش تلف بشه و تو هویه جمع نشه تا 15 سال هم کار میکنه .من هویه چم دارم که 400 تومن خریدمش نزدیک 15 ساله کار میکنه .
شما مثلا به چی اتصال می دین بدنشو؟؟؟
به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید
یک تکنیک دیه هم بگم
یک راه برا گرم نهداشتن هویه ولی نسوختن آن اینه که توان هویه نصف بشه
حالا میپرسید چطوری؟
خیلی ساده با سری کردن یک دیود معمولی با هویه .
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
دیدگاه