اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

وصل کردن فاز و نول به سیم المنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : وصل کردن فاز و نول به سیم المنت

نوشته اصلی توسط RSJ نمایش پست ها
    سلام دوستان من هم سوالی در مورد همین موضوع داشتم اگه بخوام با فندک خودرو یه هیتر درست کنم ، منبع تغذیه 12 ولت باید چند آمپر باشه و اینکه اگر برای این کار از ترانس استفاده بکنم برای جلوگیری از داغ شدن ترانس چه کاری میتونم انجام بدم ممنون از شما
    اگه به سینهای متصب به پشت فندکی خودرو نگاه کنین همچین ضخیم نیستن که بتونن آمپر بالایی تحمل کنن تازه فیوز فندکی هم فکر کنم 15 یا 10 باشه ترانس هم که روی جریان dc کار نمی کنه

دیدگاه

با سلام به شما و عرض وقت بخیر ...
      ابتدا با اهم متر مقدار مقاومت دوسر فندک باید
      انداره گیری شود ...بعد بگوییم چند امپر نیاز داریم
      اگر بتوان جریان فندک را از روی سیمهایش یا از روی فیوز حدث
      زد شاید حدود ۵ امپر بشود....بنا براین با ۵ امپر محاسباتمان را
      انجام می دهیم و از روی این فرمول یا رابطه توان ترانس را بدست
      می آوریم ...از این فرمول حساب می کنیم...I=U/R ..که I جریان فندک
      ..و U ولتاژ ...که معلومه ۱۲ ولت ...و R مقاومت اهمی فندک است
      ...و از فرمول دیگر توان ترانس را بدست می آوریم..
      (P= R×I×I)....و برای المنت یا گرم کن جریان DC یا ..Acفرقی
      ندارد و بنابراین احتیاج به یکسو کننده ندارد....فرض می کنیم که مقاومت المنت با اهم متر گرفتیم ...۴ اهم است و
      و ولتاژ ۱۲ ولت حال جریان را بدست می آوریم ..I=12/4=3..امپر
      ....برای اینکه ترانس کمتر داغ شود ترانس باید بتواند دوبرابر این
      جریان بدست آمده را تامین کند...زیرا که ترانس به هر حال گرم می*شود.
      جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۰۶:۳۷ ۱۴۰۰/۰۲/۳۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
        با سلام به شما و عرض وقت بخیر ...
        ابتدا با اهم متر مقدار مقاومت دوسر فندک باید
        انداره گیری شود ...بعد بگوییم چند امپر نیاز داریم
        اگر بتوان جریان فندک را از روی سیمهایش یا از روی فیوز حدث
        زد شاید حدود ۵ امپر بشود....بنا براین با ۵ امپر محاسباتمان را
        انجام می دهیم و از روی این فرمول یا رابطه توان ترانس را بدست
        می آوریم ...از این فرمول حساب می کنیم...I=U/R ..که I جریان فندک
        ..و U ولتاژ ...که معلومه ۱۲ ولت ...و R مقاومت اهمی فندک است
        ...و از فرمول دیگر توان ترانس را بدست می آوریم..
        (P= R×I×I)....و برای المنت یا گرم کن جریان DC یا ..Acفرقی
        ندارد و بنابراین احتیاج به یکسو کننده ندارد....فرض می کنیم که مقاومت المنت با اهم متر گرفتیم ...۴ اهم است و
        و ولتاژ ۱۲ ولت حال جریان را بدست می آوریم ..I=12/4=3..امپر
        ....برای اینکه ترانس کمتر داغ شود ترانس باید بتواند دوبرابر این
        جریان بدست آمده را تامین کند...زیرا که ترانس به هر حال گرم می*شود.
        دوست عزیز تشکر میکنم از پاسختون ... من اهم متر عقربه ای دارم که وقتی باهاش میخوام اهم دوسرفندک رو بگیرم عقربه تا آخرش مییچرخه و نمی*دونم در این صورت اهم چطوری خوانده میشه . با توجه به پاسخ شما پس باید اگر بعنوان مثال از فرمولی که گفتید مقدار جریان 3 آمپر بدست بیاد ترانس ما باید 6 آمپر باشه ، درسته ؟؟ در ضمن اصلا راهی نیست که با استفاده از دیود یا مقاومت یا قطعه ی دیگه ای بشه از داغ شدن ترانس جلوگیری کرد؟ در هویه هایی که از ترانس برای ایجاد گرما استفاده میکنند از چه قطعه یا مداری استفاده میکنند ؟

دیدگاه

سلام دوستان من هم سوالی در مورد همین موضوع داشتم اگه بخوام با فندک خودرو یه هیتر درست کنم ، منبع تغذیه 12 ولت باید چند آمپر باشه و اینکه اگر برای این کار از ترانس استفاده بکنم برای جلوگیری از داغ شدن ترانس چه کاری میتونم انجام بدم ممنون از شما
          سلام و درود،
          تا جایی که بنده یادمه، مقدار مقاومت فندک ماشین حدودا 1.5 اهم بود( البته در حالت گرم)
          یعنی از یه ترانس 8 آمپری 12 ولت میشه استفاده کرد( البته اگه ورودی 220 ولت AC باشه)
          موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electr0nics نمایش پست ها
            اگه به سینهای متصب به پشت فندکی خودرو نگاه کنین همچین ضخیم نیستن که بتونن آمپر بالایی تحمل کنن تازه فیوز فندکی هم فکر کنم 15 یا 10 باشه ترانس هم که روی جریان dc کار نمی کنه
            با تشکر از پاسختون ، من متوجه قسمت آخر حرفتون نشدم ، ترانس روی جریانdc کار نمیکنه؟

دیدگاه

دوست عزیز تشکر میکنم از پاسختون ... من اهم متر عقربه ای دارم که وقتی باهاش میخوام اهم دوسرفندک رو بگیرم عقربه تا آخرش مییچرخه و نمی*دونم در این صورت اهم چطوری خوانده میشه . با توجه به پاسخ شما پس باید اگر بعنوان مثال از فرمولی که گفتید مقدار جریان 3 آمپر بدست بیاد ترانس ما باید 6 آمپر باشه ، درسته ؟؟ در ضمن اصلا راهی نیست که با استفاده از دیود یا مقاومت یا قطعه ی دیگه ای بشه از داغ شدن ترانس جلوگیری کرد؟ در هویه هایی که از ترانس برای ایجاد گرما استفاده میکنند از چه قطعه یا مداری استفاده میکنند ؟
              ....با سلام به شما. دوست عزیز...برای تعیین مقدار اهم فندک ...اهم متر را روی کمترین مقدار ۱۰ یا ۱ اهم قرار دهید. و از فرمولI= U/R. مقدار جریان I را بدست آورید....و بعد به نسبت جر یان بدست آمده جریان ترانس باید بیشتر باشد تا کمتر داغ شود ....اما گرما در حین کارکردن ترانس
              خود بخود ایجاد می*شود و چاره*ای ندارد فقط میتوانید اگر ترانس خیلی گرم شود یک فن کوچک ۲۲۰ برایش قرار دهید......... با هیچ قطعه ای نمیتوانید جلوی گرم شدن ترانس را بگیرید مگر اینکه مصرف را *. کاهش
              دهید .....در هویه های ترانسی. یا هفت تیری از ترانس جریان استفاده می کنند ....که. اولیه به ۲۲۰ ولت وصل
              میشود و ثانویه جریان بالا تولید می کند که از یک سر نازک مسی آبکاری شده*عبور می کند ...و آنرا تا حد دمای ذوب قلع داغ می کند ........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                سلام و درود،
                تا جایی که بنده یادمه، مقدار مقاومت فندک ماشین حدودا 1.5 اهم بود( البته در حالت گرم)
                یعنی از یه ترانس 8 آمپری 12 ولت میشه استفاده کرد( البته اگه ورودی 220 ولت AC باشه)
                موفق و پیروز باشید.
                سلام و سپاس از شما بابت پاسختون
                من آداپتور 12 ولت 3 آمپر استفاده کردم و فندک زیاد گرم نشد تا حرارتش بتونه مثلا سیم لحیم رو ذوب کنه و اگر شما میگید که 8 آمپر باشه پس آداپتور من آمپرش کمتره و یه سوال دیگه هم اینکه وقتی یه ترانسی رو می*زنیم به دو سر فندک ، ترانس و دیود ها بشدت داغ میشن این دلیلش فقط اینه که آمپر ترانس پایین هست ؟؟؟؟ یعنی اگر ترانس 8 یا 10 آمپر وصل کنم داغ نمیکنه ؟؟؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
                ....با سلام به شما. دوست عزیز...برای تعیین مقدار اهم فندک ...اهم متر را روی کمترین مقدار ۱۰ یا ۱ اهم قرار دهید. و از فرمولI= U/R. مقدار جریان I را بدست آورید....و بعد به نسبت جر یان بدست آمده جریان ترانس باید بیشتر باشد تا کمتر داغ شود ....اما گرما در حین کارکردن ترانس
                خود بخود ایجاد می*شود و چاره*ای ندارد فقط میتوانید اگر ترانس خیلی گرم شود یک فن کوچک ۲۲۰ برایش قرار دهید......... با هیچ قطعه ای نمیتوانید جلوی گرم شدن ترانس را بگیرید مگر اینکه مصرف را *. کاهش
                دهید .....در هویه های ترانسی. یا هفت تیری از ترانس جریان استفاده می کنند ....که. اولیه به ۲۲۰ ولت وصل
                میشود و ثانویه جریان بالا تولید می کند که از یک سر نازک مسی آبکاری شده*عبور می کند ...و آنرا تا حد دمای ذوب قلع داغ می کند ........
                من اهم متر رو روی هر عدد و مقداری تنظیم میکنم فرقی نمیکنه عقربه اهم متر تا آخرخط میره و اینو هم بگم اهم متر من آنالوگ هست به نظر شما چرا چنین میشه آیا اهم متر مشکل داره یا اینکه کارکرد اهممترهای آنالوگ اینجوریه

دیدگاه

با سلام به شما و عرض صبح بخیر...
                  خدمتتان عرض شود که اهم متر شما نمی دانم از چه مدل و نوعی است
                  اما اگر دیجیتال باشد که بهتر می تواند اعداد. را نشان دهد.
                  اهم متر آنالوگ با عقربه ای را اولآ که باید تنظیمش کرد ...و
                  مخصوصا صفرش باید تنظیم بشه شاید باتری اش ًًضعیف شده
                  .....به هر حال اگر کلید سلکتور روی عدد....1× برای اهم متر
                  باشد ....وقتی عقربه تا آخر صفحه حرکت کند ...یک اهم است
                  .....و مورد دیگر ترانس خود را ۱۰ امپر انتخاب کنید.... تا فندک داغ شود..
                  جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۰۶:۳۵ ۱۴۰۰/۰۳/۰۱.

دیدگاه

با سلام .....و عرض صبح بخیر. ...اهم متر را تنظیم کنید باید قبل هر چیز صفر اهم متر آنالوگ. تنظیم بشه...اول دوتا سیمها را به هم میزنیم
                    ....و بعد پیچ تنظیم را می چر خانیم.... تا عقربه روی صفر قرار بگیره....و قبل از شروع بکار باید با پیچ تنظیم در وسط
                    صفحه .....عقربه را روی صفر تنظیم کرد.....
                    جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۰۸:۲۳ ۱۴۰۰/۰۳/۰۱.

دیدگاه

سلام و سپاس از شما بابت پاسختون
                      من آداپتور 12 ولت 3 آمپر استفاده کردم و فندک زیاد گرم نشد تا حرارتش بتونه مثلا سیم لحیم رو ذوب کنه و اگر شما میگید که 8 آمپر باشه پس آداپتور من آمپرش کمتره و یه سوال دیگه هم اینکه وقتی یه ترانسی رو می*زنیم به دو سر فندک ، ترانس و دیود ها بشدت داغ میشن این دلیلش فقط اینه که آمپر ترانس پایین هست ؟؟؟؟ یعنی اگر ترانس 8 یا 10 آمپر وصل کنم داغ نمیکنه ؟؟؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

من اهم متر رو روی هر عدد و مقداری تنظیم میکنم فرقی نمیکنه عقربه اهم متر تا آخرخط میره و اینو هم بگم اهم متر من آنالوگ هست به نظر شما چرا چنین میشه آیا اهم متر مشکل داره یا اینکه کارکرد اهممترهای آنالوگ اینجوریه
                      بله درسته اگه جریان دهی ترانس بالا باشه،ترانس اصلا داغ نمیکنه.
                      البته برای این کار، نیازی به پل دیود وجود نداره و پل دیود فقط کار رو سخت تر میکنه و هیچ سودی هم نداره.
                      موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

سلام من فندکی ماشین رو با ترانس سوئیچینگ 12ولت 30آمپر مخصوص ال ای دی استفاده کردم و خیلی خوب جواب داد المنت فندک قرمز شده بود و میتونست زمانی رو در اون حالت بمونه من تا 10 دقیقه امتحانش کردم. در ضمن من رو موضوع هیتر دست*ساز 2سال وقت گذاشتم فهمیدم باید باد همراه گرما باشه بدون باد نمیشه آیسی اس ام دی مونتاژ کرد. من آخرش از ترکیب پمپ هوا آکواریوم و دسته هیتر آماده نتیجه گرفتم که کمش 300تومن خرج داره دسته هیتر 200تومن پمپ باد 100 تومن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...