اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تست آمپر با مولتی متر.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در تست آمپر با مولتی متر.

سلام.بنده مولتی متر Best DT9205M رو دارم.باید تا بیست آمپر رو با این مولتی متر بتونم تست کنم.
    میخوام خروجی آمپر پاور رو تست کنم.
    سیم مشکلی در کام
    سیم قرمز هم در قسمت 20A
    درجه مولتی متر هم روی قسمت آمپر(زیر گذینه تست اتصال کوتاه) و عدد 20
    سیم مشکلی به سیم منفی و سیم قرمز به سیم دارای ولتاژ وصل میکنم
    اما اتصال کوتاه میشه و پاور خاموش.در جای دیگه هم تست کردم.سیم مولتی متر به شدت داغ میکنه و این یعنی اتصال کوتاه
    پس چه طور باید آمپر تا 20 رو با این چک کنم؟
    ضمنأ روی قسمت 20A مولتی متر نوشته 10Sec 20Amax Unfused .این یعنی چی؟

لطفأ راهنمایی کنید بنده رو

پاسخ : مشکل در تست آمپر با مولتی متر.

متر مولتی متر رو باید بایه وسیله که جریان زیادی در حد 20 امپر میکشه سری کنید.(مثلا یه مقاومت توان بالا).
    10Sec 20Amax Unfused یعنی جریان بالاتر از 20 امپر فیوز مولتی متر رو میسوزونه وجریان 20 امپر رو هم باید کمتر از 10 ثانیه اندازه بگیرید بیشتر از 10 ثانیه فیوز میسوزه.
    قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

برای اندازه گیری ولتاژ مولتی متر رو به صورت موازی و برای اندازه گیری جریان آن را به صورت سری با مصرف کننده قرار می دهیم.

مانند این شکل:
      http://upload7.ir/imgs/2014-02/49394004625838148401.png

دیدگاه

بسار عالی.ممنون از هردو عزیز.
        مخصوصأ با تصویری که قرار دادید
        درصورتی که فیوز مولتی متر بسوزه میشه راحت عوض کرد؟پیدا میشه فیوزش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MostafaBestMan
          درصورتی که فیوز مولتی متر بسوزه میشه راحت عوض کرد؟پیدا میشه فیوزش؟
          بله براحتی قابل تعویضه و معمولا فیوز شیشه ای هست.

دیدگاه

بازکردم مولتی متر رو فیوز رو پیدا کردم.با همین مولتی متر تست گرفتم از فیوز.(تست اتصال کوتاه (بوق)) هما در دو طرفش بوق نداشتم.سوخته یعنی؟

دیدگاه

پاور های سوئیچینگ اگه اتصال کوتاه بشه به صورت خودکار خاموش میشه

دیدگاه

بازکردم مولتی متر رو فیوز رو پیدا کردم.با همین مولتی متر تست گرفتم از فیوز.(تست اتصال کوتاه (بوق)) هما در دو طرفش بوق نداشتم.سوخته یعنی؟
                وقتی فیوز مولتی متر رو باز کنی که دیگه نمیشه باهاش تست اتصال کوتاه کرد .
                فیوز رو نگاه کنی اگه سیم وسطش موجوده پس سالمه اگر هم سیم وسطش ذوب شده یعنی سوخته خوب با چشم به راحتی میشه فهمید سالمه یا نه

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghelect
                  پاور های سوئیچینگ اگه اتصال کوتاه بشه به صورت خودکار خاموش میشه
                  بله اگه اتصال کوتاه بشن قطع میکنه.اگه فقط به پاور وصل کردید فیوز نسوخته.
                  فیوز رو که برداشتید بجاش یه سیم در مولتی متر قرار بدید و فیوز رو تست کنید.(بعد از تست حتما فیوز رو سرجاش گزاشته و سیم رو بردارید).

دیدگاه

فیوز رو باز نکردم که.
                    فقط مولتی متر رو باز کردم.روشن کردم و فیوز رو در حین استفاده تست کردم.بوقی دریافت نشد وقتی دو سرش رو وصل کردم به سیم.
                    یه سوال دیگه اینکه برای تست خازن باید خازن در مدار روشن قرار بگیره؟
                    مانیتور lcd من در هنگام روشن شدن اولیه اگه سرد باشه (یه شب خاموش باشه) موقع روشن شدن یه حالتی فشار میاره به خودش روشن بشه اما نمیتونه.
                    صفحه پرک پرک میزنه.لامپ ال ای دیش روشن میشه سریع خاموش میشه.قبلأ یکم میموند روشن میشد.یعنی گرم میشد.الان با سشوار(!) از فاصله دور پشت مانیتور رو گرم که میکنم روشن میشه.
                    ظاهرأ باید از خازن باشه.درسته؟
                    آداپتور مانیتور در داخل مانیتور نیست و به صورت مجاز هست.ظاهرأ آداپتور موردی نداره.چون با گرم کردن مانیتور نتیجه قابل مشاهده هست که کم کم مانیتور روشن میشه
                    روشن هم که میشه ثابت میمونه.مشکلی نداره.(چون دیگه گرم شده)
                    مانیتور رو باز کردم و نگاه کردم در ظاهر مشکلی ندارد خازن ها(پف نکردن)
                    دوست دارم خودم تعمیرش کن.مولتی متر هم برای این کار خریدم(شاید بیرون میبردم هزینه تعمیرش کمتر میشد) اما دوست دارم خودم تعمیرش کنم.
                    ضمنأ رشته بنده هم نرم افزار هست.برای تست خازن اگر تصویری مانند
                    http://upload7.ir/imgs/2014-02/49394004625838148401.png
                    دارید بدید ممنون میشم.چون با خیلی از قطعات و شکل مداریشون آشنا نیستم.

دیدگاه

برای خازن دو حالت اتفاق میوفته:
                      1-میسوزه(ترکیدن)
                      2-نشت میکنه
                      خازن هیچ وقت در مدار تست نمیشه و برای تست بهتره از مولتی متر عقربه ای استفاده بشه وخازن رو از مدار جدا کرده و در خارج تست کنید.
                      خازن رو شارز کرده و مولتی متر عقربه ای یه عدد رو نشون میده و بعد باید به اندازه 3/4 برگرده اما به اخر(صفر) نباید برسه .اگه رسید خازن نشت داره.

دیدگاه

مانیتور lcd من در هنگام روشن شدن اولیه اگه سرد باشه (یه شب خاموش باشه) موقع روشن شدن یه حالتی فشار میاره به خودش روشن بشه اما نمیتونه.
                        صفحه پرک پرک میزنه.لامپ ال ای دیش روشن میشه سریع خاموش میشه.قبلأ یکم میموند روشن میشد.یعنی گرم میشد.الان با سشوار(!) از فاصله دور پشت مانیتور رو گرم که میکنم روشن میشه ...
                        باید مدار رو دید ولی بیشتر بنظر میاد مشکل از ترانزیستور یا دیود باشه.(با گرم شدن نقطه کار ترانزیستور تغییر میکنه و زودتر روشن میشه)

دیدگاه

سلام.بنده مولتی متر Best DT9205M رو دارم.باید تا بیست آمپر رو با این مولتی متر بتونم تست کنم.
                          میخوام خروجی آمپر پاور رو تست کنم.
                          سیم مشکلی در کام
                          سیم قرمز هم در قسمت 20A
                          درجه مولتی متر هم روی قسمت آمپر(زیر گذینه تست اتصال کوتاه) و عدد 20
                          سیم مشکلی به سیم منفی و سیم قرمز به سیم دارای ولتاژ وصل میکنم
                          اما اتصال کوتاه میشه و پاور خاموش.در جای دیگه هم تست کردم.سیم مولتی متر به شدت داغ میکنه و این یعنی اتصال کوتاه
                          پس چه طور باید آمپر تا 20 رو با این چک کنم؟
                          ضمنأ روی قسمت 20A مولتی متر نوشته 10Sec 20Amax Unfused .این یعنی چی؟

لطفأ راهنمایی کنید بنده رو

باسلام
                          برای تست آمپرخروجی منبع پاور،،
                          بایداول ولتاژراصفرکنی وبعدآمپرمترراهمانطورکه خودت گفتی به پاوروصل کن چه خواهی دیذ؟عددصفررا،،
                          حالاآرام ولتاژرازیادکن وآمپرمتر راخواهیدکه شروع به افزایش آمپرمیکندتا به آخرین مقدارجریان قابل دسترسی ازمنبع برسی
                          موفق باشید
                          محمدرضامکوندی
                          WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                          MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
                            باید مدار رو دید ولی بیشتر بنظر میاد مشکل از ترانزیستور یا دیود باشه.(با گرم شدن نقطه کار ترانزیستور تغییر میکنه و زودتر روشن میشه)
                            مانیتور رو باز کردم.در ظاهر هیچ چیز مشکلی نداره.همه چیز شیک و مرتب!!بدون هیچ علامتی از سوختگی ، باد کردن خازن ها و ..

دیدگاه

سلام
                              اینکه خاموش می کنه علت اینه که حتما امپر متر رو به صورت موازی وصل میکنی ( مقاومت امپر متر کم است) و خروجی را اتصال کوتاه می کند امپر متر به صورت سری وصل میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X