اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت تقویت کننده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت تقویت کننده

با سلام من یه تقویت کننده ساده میخوام که قوی هم باشه با وسایلی که در اختیار دارم بتونم بسازمش .
    تقویت کننده صدا هستش و وسایلی که در اختیار دارم خازن - مقاومت - ترانزیستور - جریان 2 ولت جریان - جریان 5 ولت.
    من از دو ولتیه میگیرم صدا رو نمیشه 5ش کرد وگرنه میکردم این خروجی که بهم میده میخوام به 5 یا 4 تبدیل بشه میشه؟

پاسخ : ساخت تقویت کننده

نوشته اصلی توسط farzadstar
    جریان 2 ولت جریان - جریان 5 ولت
    سلام
    واحد ولتاز ولت و واحد جریان امپر هست.اگه منظورتون ولتاز 5 ولت با جریان 2 امپر هست معمولا بیشتر ترانزیستورها با ولتاز های بالا مثلا تا 70-80 ولت میتونند کار کنند.و با این ولتاز به زحمت قابل شنیدن خواهد بود.لطفا نوع ترانزیستور و قطعاتی که دارید دقیقا بگید.
    قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

برای شروع این مدار رو ببندید که یک طبقه تقویت کننده هست:

RC=500 - R1=20K - R2=3.2K - RE=100
      بین ورودی مدار و منبع سیگنال و بین خروجی و بلندگو هم حتما یه خازن با رعایت پلاریته به صورت سری قرار بدید.
      قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
        سلام
        واحد ولتاز ولت و واحد جریان امپر هست.اگه منظورتون ولتاز 5 ولت با جریان 2 امپر هست معمولا بیشتر ترانزیستورها با ولتاز های بالا مثلا تا 70-80 ولت میتونند کار کنند.و با این ولتاز به زحمت قابل شنیدن خواهد بود.لطفا نوع ترانزیستور و قطعاتی که دارید دقیقا بگید.
        نه منظورم اینه که فقط تقویت شه مشکلی نیست با ولتاژش زیاد درگیر نشین ولتاژ پایینیه ، ولتاژیه که داخل هدفون از کامپیوتر جاری میشه .
        خب قطعاتم
        خازن 10 میکرو فاراد - 470 پیکوفاراد و اینا
        مقاومت تقریبا دستم پره دارم چند نوعش و چند تا (یه 100 تایی)
        بعدش ترانزیستور c369 و روش f2 زده و مثبت هستش.
        مقاومت متغیر و اینا رو دارم
        دیود 1N دارم روش نوشته t 1n 40 03 سیم تقریبا یکم کلفتی داره زیاد نیست ولی از بقیه کلفت تره .
        و یکی هم از این خازنا دارم لینک تصویرشو گذاشتم . 684J 630V
        http://www.sky-macau.com/Product-Images/Capacitor-CBB-630V-684-684J-068uF-680nF-5-M7112129214.jpg

مادون قرمز و اینا دارم سیم پیچ قویه البته واسه آداپتوره قویه . بعدش فکر نکنم اینا لازم شه .
        ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X