اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانزیستور جریان رو تقویت میکنه نه ولتاژ رو ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترانزیستور جریان رو تقویت میکنه نه ولتاژ رو ؟

من تعجب میکنم که شما میگید جواب نداد.من شون سگمنت A-4001E رو با این روش جواب گرفتم البته با ترانزیستور.نورشم خیلی زیاد بود.
    نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
    اگه با سرعت بالا دارید این کارو میکنید (ا میلی ثانیه) نباید یک بار روشن کنید زمان رو برای مثال یک چهارم کنید ولی در عوض 4 بار led رو روشن و خاموش کنید.

نکته : 250 میکرو ثانیه روشن باشه بعد خاموش کنید و دوباره 250 میکرو ثانیه روشن این کار رو 2 بار دیگه تکرار کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟
    این کار رو کردید؟
    www.icesi.ir

دیدگاه

آره همه این کار ها رو کردم من ال ای دی رو حد اقل 20 بار روشن می کنم و هر بر 1ms روشن و 7ms خاموش و بعدش کل برنامه do , loop میشه

دیدگاه

چرا زمانی که تو کلکتور 12v رگوله شده ی پاور رو داریم تو امیتر باید همون ولتاژ 0.6v بیس رو داشته باشیم البته در این حالت جریان افزایش پیدا می کنه و ال ای دی هم یه مقدار جون می گیره ولی خداییش نورش قابل قبول نیست چون ولتاژ ثابت مونده خواهش می کنم خودتون یه بار همین مدار رو ببندی و با رفرش 8 اون رو امتحان کنید

دیدگاه

ببینید اون چیزی که من گفتم با اون چیزی که شما عمل میکنید 180 درجه فرق داره .

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی

روش سوم: بیس ترانزیستور رو به ic و امیتر اون رو به زمین و کلکتور اون رو به کاتد led و آند led رو به vcc وصل کن. حالا هر موقع بیس تحریک بشه led با نور زیادی روشن میشه.این روش حتی برای بوبین رله ها هم استفاده میشه.
          من با این روش کار کردم نورش خیلی عالی بود .حالا من نمیدونم شما از جون یک led چی میخواید ؟

به نظر شما جریان زیاد باعث افزایش نور میشه یا ولتاژ؟
          www.icesi.ir

دیدگاه

یه سوال میپرسم خواهشن برای چند ثانیه که شده روش فکر کنید.

دوسر این led چند ولت افتاده؟ آیا نوره کافی رو بهتون میده؟ در عمل برای led اتفاقی نمی افته؟

www.icesi.ir

دیدگاه

دوست عزیز باز گوش کن
              پایه آند را بزن به VCC وپایه کاتد را بزن به خروجی آی سی مورد نظر . حالا یک کار ظریف . از پایه کاتد با یک مقاومت 680/500mw اهم برو به VCC هر وقت خروجی صفر شود مراد شما حاصل میشود.
              نکته بعد آنکه در مدارت ترانزیستوری مثل مدار پیشنهادی میلاد عزیز باید ببینی که چه ولتاژی روی دیود میافتد . فرض کن 1.5 ولت . حالا روی کلکتور و امیتر Vcc - 1.5 میافتد که ترانزیستور را به ناحیه فعال میبرد. حالا دیگر جریان کلکتور بتا برابر جریان بیس میشود که اگر کوچک باشد led روشن نمی شود . در ضمن یکبار پایه آند را بزن به IC و کاتد را به زمین و به جای 1ms بگذار 100ms و نتیجه را به من بگو.
              از همه مهمتر آنکه مولتی متر مقدار RMS را نشان میدهد نه مقدار پیک. تو سیگنال خودرا باید با اسیلوسکوپ ببینی.
              در دگرگونی احوالات است که جوهره مردان بزرگ روزگار مشخص می شود.

دیدگاه

ال ای دی های من برای این که یه نور خوبی بدن باید بهشون 2v و30mA بدم من موقعی که دیدم نمیتونم ولتاژ رو بالا ببرم جریان رو بالا بردم وحتی به اون ها تا 0.4v و 80mA دادم و بعد به این نتیجه رسیدم که ولتاژ و جریان لازم وملزوم یکدیگرند
                من فقط تو ولتاژ مشکل دارم

دیدگاه

آقای بهرامی عریز
                  مدارتون رو حتما می بندم ونتیجشو تو یه پست میزارم

دیدگاه

وقتی دیود با پالس تحریک میشه متوسط ولتاز ودر نتیجه جریان ودر نتیجه نور اون کم میشه
                    پهنای پالس زیادتر = نور زیادتر
                    در صورتی که نیمتونین پهنای پالس را زیاد کنید دیود راروی کلکتور ترانزیستور قرار بدین وولتاز را بالا ببرید
                    در چنین مواقعی از مقاومت سری با دیود بکاهید واونو به حدود پنجاه اهم برسونین
                    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام دوست عزیز

شما نسبت خاموشی به روشنی led رو کاهش بدید

از یک اسیلاتور 16 مگا استفاده کنید و زمان روشنی ال ای دی ها را نسبت به خاموشی افزایش بدید

هر استپ از جاروب 3 میلی ثانیه تاخیر ایجاد کنید

مطمئن باشد مشکلتون حل میشه
                      ِِDie for Life, Not Live to Die
                      Freedom Fighter
                      " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

سلام آقای بهرامی
                        راه حل اولتون که جواب نداد(مقاومت 680)
                        ولی حق با شما بود وقتی از WAIT بالاتر استفاده کردم ولتاژ خروجی بیشتر شد واساسا اندازه گیری پالس ها با مولتی متر کار اشتباهی یه
                        فکر می کنم متوجه ایراد کار شدم من قضیه رو تحلیل میکنم اگه اشتباه بود لطف کنید بهم بگید
                        1)مقاومت بار باید در کلکتور ترانزیستور قرار بگیرد
                        2)ولتاژ دو سر مقاومت رو بدست می اریم و از vcc کم می کنیم باقیمانده ی ان ولتاژ کلکتور و امیتر است اگر این ولتاژ به اندازه ی کافی باشد ترانزیستور فعال می شود
                        3)اگر ترانزیستور فعال شود جریان کلکتور بتا برابر جریان بیس خواهد بود
                        4)با کنترل جریان بیس می توان جریان کلکتور را کنترل کرد
                        5)طبق قانون اهم ولتاژ دوسر رسانا برابر است با شدت جریان عبوری از ان ضربدر مقاومت ان پس با کنترل جریان می توان ولتاژ دو سر ان را کنترل کرد
                        6) دیود که از قانون اهم پیروی نمیکنه!!!!!!!!! :angry: :angry:
                        پس تمام رشته هایمان پنبه شد :angry: :angry:

دیدگاه

سلام
                          چطوری میشه خروجی 5v میکرو رو به 10v تبدیل کرد در صورتی که یه منبع تغذیه 15v داشته باشیم

دیدگاه

بایک ترانزیستور که امیترش به زمین متصل میشه
                            بیس با یک مقاومت 30 کیلو به بالا به خروجی میکرو
                            کلکتور از طریق مصرف کننده به ولتاز مثبت بالا ومنفی ولتاز بالا به میتر
                            بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

mojee فکرکنم خوب متوجه نشدی.
                              اول آنکه من فرض کردم که ولتاژ متصل به آند شما 12 ولت است که احتملا شما 5 ولت گرفته اید. به همین دلیل 680 اهم را پیشنهاد دادم.
                              دوم آنکه اصلا نباید وارد منطقه فعال شوی . بلکه ترانزیستور را ببر به منطقه اشباع.
                              سوم آنکه حالا که به اهمیت دیوتی سایکل پی بردی پس زمان رفرش را زیاد کن. البته اگر تعداد led ها زیاد شد مشکل دیگری ایجاد می شود که آن هم دور زدن و رسیدن مجدد به یک LED مشخص. پس یک پیشنهاد میکنم . از LATCH استفاده کن. من اسمش را گذاشته ام "بزن در رو" . این روش مخصوصا در تابلو های روان کاربرد دارد.
                              در دگرگونی احوالات است که جوهره مردان بزرگ روزگار مشخص می شود.

دیدگاه

مگه از latch استفاده نکرید.

آقا شاهین اگه لچ بذاریم یعنی "بزن در رو" ؟؟؟؟؟
                                www.icesi.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X