احتیاح به مدار شارژ اتوماتیک باطری موبایل دارم که ولتاژ 5 ولت شارژ بشه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت شارژر اتوماتیک باطری موبایل با usb
Collapse
X
-
پاسخ : ساخت شارژر اتوماتیک باطری موبایل با usb
با سلام من یه مدار میخوام که به شارژر موبایل وصل بشه یعنی بین شارژر موبایل و خود موبایل قرار بگیره و وقتی شارژ موبایل کامل شد مسیر شارژ رو قطع کنه. در واقع همین شارژر اتوماتیکه ولی بخش شارزر رو نمیخوام یه مداری میخوام که به شارزر وصل بشه. همچین چیزی امکانش هست ؟
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط morteza_9069 نمایش پست هابا سلام من یه مدار میخوام که به شارژر موبایل وصل بشه یعنی بین شارژر موبایل و خود موبایل قرار بگیره و وقتی شارژ موبایل کامل شد مسیر شارژ رو قطع کنه. در واقع همین شارژر اتوماتیکه ولی بخش شارزر رو نمیخوام یه مداری میخوام که به شارزر وصل بشه. همچین چیزی امکانش هست ؟
گوشی های جدید خودشون قطع کن دارن دقیقا واسه چی میخوای اینو قرارش بدی؟؟؟Proudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
- تشکرها 1
دیدگاه
-
[QUOTE=morteza_9069;663504]نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست هاسلام
گوشی های جدید خودشون قطع کن دارن دقیقا واسه چی میخوای اینو قرارش بدی؟
بله گوشی خودش قطع میکنه ولی وقتی یک درصد شارژ گوشی پایین میاد دوباره شروع به شارژ میکنه.برای مثال اگه گوشی رو شب تا صبح بذاری شارژ چندین بار شارژ و دشارژ میشه و این برای باتری گوشی مضره. من میخوام مداری باشه که وقتی گوشی شارژ کامل شد دیگه شروع به شارژ نکنه مگه اینکه شارژ گوشی حول وحوش 10 درصد بشه
- تشکرها 1
دیدگاه
-
[QUOTE=morteza_9069;663506]نوشته اصلی توسط morteza_9069 نمایش پست هاسلم
بله گوشی خودش قطع میکنه ولی وقتی یک درصد شارژ گوشی پایین میاد دوباره شروع به شارژ میکنه.برای مثال اگه گوشی رو شب تا صبح بذاری شارژ چندین بار شارژ و دشارژ میشه و این برای باتری گوشی مضره. من میخوام مداری باشه که وقتی گوشی شارژ کامل شد دیگه شروع به شارژ نکنه مگه اینکه شارژ گوشی حول وحوش 10 درصد بشه
باتری گوشی های جدید لیتیوم پلیمر هستن اگر پر هم باشن به شارژ بزنی هیچ مشکلی واسشون پیش نمیاد
اگر اون کاری رو که گفتی میخوای انجام بدی چند تا راه هست
یا باید یه برنامه بنویسی و یه بورد طراحی کنی تا با گوشی ارتباط بر قرار کنه و طبق درصد شارژ گوشی جریان رو وصل کنه
یا دوتا سیم از سر باتری گوشی بگیری و ببینی وتی خالیه چقدره حالا با اپ امپ یه مقایسه گر می سازی وقتی ولتاژ روی اون مقدار اومد یه رله یا ترانزیستور بزاری که جریان رو وصل کنه
موفق باشیدProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه