اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه نصب سنسور حرکت مادون قرمز(PIR)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طریقه نصب سنسور حرکت مادون قرمز(PIR)

با سلام بر دوستان عزیز
    من میخواستم این ماژول یا دستگاه را به صورت اماده هست را برای روشن کردن لامپ وصل کنم: روی جعبه اش فشنگ توضیح نداده که کدام سیم را به هم وصل کنیم!! لطفا راهنمایی کنید که نصب اش چطوری هست!! سیم هاش سیاه و سبز و قرمز هستند!! نمیدونم کدام سیم باید به فاز نصب بشه و کدام به نول!!! ایا نصب اش مثل فتوسل هست؟؟

سپاس

پاسخ : طریقه نصب سنسور حرکت مادون قرمز(PIR)

سلام
    روی شکل خوب توضیح داده
    سیاه :فاز
    سبز : نول
    قرمز :خروجی (فاز خروجی)
    یکی از سیم های لامپ رو به قرمز وصل کن و سیم دیگر رو به نول و سیم سبز رو هم به نول وصل کن و سیم سیاه رو به فاز

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:گمان کنم نصب اش مثل سنسور فتوسل هست ولی رنگ سیم هاش تغییر کرده!!!

اضافه شده در تاریخ :
      دوستان یک سئوال دیگه:
      من میخوام خروجی سنسور رابه یک چیز دیگه ای مثل دوربین مدار بسته یا ایفون تصویری(فعلا ایفون) مد نظرم هست!! وصل کنم!!!! زمانی که شخص رو به روی سنسور ایستاد مثلا در دروازه باز بشود!!! ایا چنین کاری امکان پذیر هست؟؟؟
      سپاس

اضافه شده در تاریخ :
      لطفا راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

بله به کمک رله می تونی این کار رو انجام بدی

دیدگاه

با سلام
          دوست عزیز این ماژول رو چند خریدید و از کجا؟؟؟
          با تشکر

دیدگاه

بله به کمک رله می تونی این کار رو انجام بدی
            ممنون: ولی دوست عزیز :میدونم با رله میشه این کار را کرد!!!! ولی چطور!!! نقشه ای دارید از اش!!! که چطور وصل میشه!!!
            سپاس
            دوست عزیز این ماژول رو چند خریدید و از کجا؟؟؟
            http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/56/products_id/359/pname/%DA%86%D8%B4%D9%85---%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%82%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C

دیدگاه

اگه بتونی با رله داخلی ماژول این کار و بکنی خیلی ارزون تر و راحتره اما باید ماژول رو باز کنی و مدارشو تغییر بدی

اگه بخوای می تونی جای لامپ یه ترانس 220 به 12 وصل کن بعد دو سر 12 ولت رو به یکسوساز بده وبعد از یکسوساز وصلش کن به سر بوبین یه رله 12 ولت بعد پایه های com و no رله رو به سر کلید فشاری دربازکن داخل آیفون وصل کن

دیدگاه

اگه بتونی با رله داخلی ماژول این کار و بکنی خیلی ارزون تر و راحتره اما باید ماژول رو باز کنی و مدارشو تغییر بدی
                اگه بخوای می تونی جای لامپ یه ترانس 220 به 12 وصل کن بعد دو سر 12 ولت رو به یکسوساز بده وبعد از یکسوساز وصلش کن به سر بوبین یه رله 12 ولت بعد پایه های com و no رله رو به سر کلید فشاری دربازکن داخل آیفون وصل کن
                ممنون دوست عزیز: دسترسی کلید فشاری درباز کن ایفن چطوری هست؟؟؟ یعنی باید ایفن را باز کنم؟؟؟ و مدار اش را تغییر بدم!!
                سپاس

دیدگاه

آیفون رو باز کن دو پایه com و no رو با همون کلید فشاری موازی کن

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                  ممنون دوست عزیز: دسترسی کلید فشاری درباز کن ایفن چطوری هست؟؟؟ یعنی باید ایفن را باز کنم؟؟؟ و مدار اش را تغییر بدم!!
                  سپاس
                  نه منظورم اینه که باید مدار ماژول رو تغییر بدی

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
                    آیفون رو باز کن دو پایه com و no رو با همون کلید فشاری موازی کن
                    منظورتون از موازی کردن چی هست!!! شکلی سراغ دارید؟؟؟ به چه صورتی باید بست!!؟؟
                    من سری را کار کردم: ولی موازی را نه!!! :sad:
                    نه منظورم اینه که باید مدار ماژول رو تغییر بدی
                    مدار به صورت اماده هست!! گمان نکنم بشه داخلش را دست کاری کرد!!!!
                    سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                      ممنون دوست عزیزمنظورتون از موازی کردن چی هست!!! شکلی سراغ دارید؟؟؟ به چه صورتی باید بست!!؟؟
                      من سری را کار کردم: ولی موازی را نه!!! :sad:مدار به صورت اماده هست!! گمان نکنم بشه داخلش را دست کاری کرد!!!!
                      سپاس
                      خیال کن این کلیدی که در عکسه همون کلیدیه که وقتی فشار می دی در باز می شه

اگه می تونی ماژول رو باز کن یه عکس ازش بگیر تا بگم باید چه کار کنی این جوری خرجت کمتر میشه نیازی به خرید رله و ترانس نداری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X