اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی ماسفت

احتیاج به ماسفت ارزان قیمت و موجود در بازار دارم

مقاومت درین سورس هرچه کمتر بهتر
    ولتاژ کاری بین 400 تا 700 ولت
    جریان حول وحش 1 امپر و کمتر

ایا برای سوییچ زنی نسبت به bjt ایمنی بالاتری دارد یا فرقی نمیکنه (منظورم در اثر سوختن ترانزیستور ،مدارات فرمان دهنده به ترانزیستور اسیبی نبینند)

چون bjt جریان کشی دارند من میخوام با ماسفت این مشکل رو برطرف کنم ،ایا درست است یا نه

بعد برای فرمان دادن به ماسفت باید مقاومت به گیت و سورس وصل بشه
    ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

پاسخ : معرفی ماسفت

نوشته اصلی توسط SAMIN20

ایا برای سوییچ زنی نسبت به bjt ایمنی بالاتری دارد یا فرقی نمیکنه (منظورم در اثر سوختن ترانزیستور ،مدارات فرمان دهنده به ترانزیستور اسیبی نبینند)

چون bjt جریان کشی دارند من میخوام با ماسفت این مشکل رو برطرف کنم ،ایا درست است یا نه

اگر ولتاژ 700 ولت است باید ولتاژ ماسفت 1000 ولتی باشد
    ماسفت نسبت به IGBT بهتر است چون برخی از حساسیت های ای جی بی تی مثل پدیده قفل شدگی را ندارد ولی اگر بسوزد ممکن است باز هم درایور را بسوزاند.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAMIN20

چقدر توان ازش میخوای بکشی؟

برا چه کاری میخوای استفاده کنی؟

ماسفت ها نسبت به bjt سرعت بالاتری دارند.به خاطر همین اغلب تو کار سوئیچ زنی استفاده میشن.

فرکانس کارت چقدره؟اگه زیاد نباشه bjt هم جواب میده.

برای راه اندازی هم میتونی ی مقاومت رو گیت بذاری یا بهتر این که از مدارات راه انداز ترانزیستور استفاده کنی
      بزرگی سراسر به گفتار نیست

دو صد گفته چون نیم کردار نیست

دیدگاه

میتونین از لینک زیر ماسفتهای عمومی که تو بازار معمولا هستش رو پیدا کنید
        http://tpelectronic.ir/products.aspx...;sgid=1&q=

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
          اگر ولتاژ 700 ولت است باید ولتاژ ماسفت 1000 ولتی باشد
          ماسفت نسبت به IGBT بهتر است چون برخی از حساسیت های ای جی بی تی مثل پدیده قفل شدگی را ندارد ولی اگر بسوزد ممکن است باز هم درایور را بسوزاند.
          سلام.
          جناب منتظری ممکنه در مورد این پدیده قفل شدگی که فرمودین بیشتر توضیح بدین؟ اولین باره میشنوم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
            سلام.
            جناب منتظری ممکنه در مورد این پدیده قفل شدگی که فرمودین بیشتر توضیح بدین؟ اولین باره میشنوم!
            سلام
            وقتی از IGBT جریان زیادی می گذره و ما دارم اونو خاموش و روشن می کنیم به دو نکته باید توجه کنیم اول اینکه ولتاژ گیت رو حدود 15 ولت انتخاب کنیم تا مطمئن شویم IGBT کاملا روشن شده و نکته ی دوم اینه که حتما باید برای خاموش کردن IGBT گیت به امیتر (سورس) متصل بشه.
            اگر این اتفاق نیوفته IGBT حتما می سوزه ولی ماسفت اینطور نیست . یعنی برای خاموش کردن ماسفت حتما لازم نیست گیت - سورس اتصال کوتاه شود و یک مقاومت 10 کیلو اهم در دو سر گیت سورس می تواند ماسفت را خاموش کند وقتی که درایور باز است یعنی اگر درایور به گیت - سورس ولتاژ بدهد ماسفت روشن می شود و اگر ندهد به راحتی خاموش می شود اما در IGBT حتما درایور باید گیت - امیتر را به هم وصل کند
            و اگر گیت را آزاد بگذارد IGBT ای که در حال عبور دادن جریان است به راحتی می سوزد. به این پدیده پدیده قفل شدگی می گویند.
            پس برای درایو IGBT حتما به درایور توتم پل نیاز داریم. ولی برای ماسفت الزامی نیست.
            علت قفل شدگی نیز به فیزیک نیمه های این قطعه بستگی دارد همانطور که می دانید IGBT دارای 4 لایه متناوب PNPN است که یک ساختار تریستوری را بین کلکتور و امیتر تشکیل می دهند. قفل شدگی یعنی روشن شدن این تریستور، هنگامی که تریستور فعال می شود دیگر جریان IGBT گیت ماسفت کنترل نمی شود و ممکن است IGBT به علت جریان بیش از حد مجاز بین کلکتور و امیتر و در نتیجه افزایش پراکندگی توان آسیب ببیند.

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X