اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایا در ساخت دیمر وات ولوم یا پتانسیومتر مهم است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایا در ساخت دیمر وات ولوم یا پتانسیومتر مهم است؟

نوشته اصلی توسط elect2
    دوست محترم نزن من بستم جواب هم گرفتم در بالا گفتم فقط سوالم اینه که ایا وات این ولوم مهم است یا نه؟
    دوست عزیز میشه بفرمایید مصرف کنندتون چی بود که جواب داد؟آخه من قبلا با پتانسیومتر تست کردم و پتانسیومتر سوخت.اگه دقت کنید توی همه دیمرای تجاری هم از ولوم وات بالا استفاده شده.
    من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen 625
      دوست عزیز میشه بفرمایید مصرف کنندتون چی بود که جواب داد؟آخه من قبلا با پتانسیومتر تست کردم و پتانسیومتر سوخت.اگه دقت کنید توی همه دیمرای تجاری هم از ولوم وات بالا استفاده شده.
      سلام منم با همون ولوم بستم همینا که تو اسپیکر است و بارم یک لامپ 100 بود اگه شما با پتانسیومتر بستین و جواب نداده پس وات ولوم مهمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elect2
        سلام منم با همون ولوم بستم همینا که تو اسپیکر است و بارم یک لامپ 100 بود اگه شما با پتانسیومتر بستین و جواب نداده پس وات ولوم مهمه
        این آزمایشو خیلی وقت پیش انجام داده بودم و نیمه کاره رهاش کردم.سوال شما باعث شد همین الان برم دوباره امتحان کنم.با یه پتانسیومتر 1m تست کردم،خیلی خوب جواب داد.حتی گرم هم نشد چون اصلا جریانی به اون صورت ازش نمیگذشت.(حدود 8ma).مصرف کننده هم تاثیری نداشت.هم با لامپ 100w هم 500w تست کردم همینقدر بود.احتمالا از ولوم وات بالا بخاطر طول عمر بیشتر استفاده میشه. :wow:
        من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

خوب با این تفاسیر اگر از یه آی سی مقاومت متغیر استفاده کنیم که به راحتی و بدون مدار گذر از صفر دیمر درست کردیم؟؟؟

دیدگاه

سلام دوستان میخاستم بدونم چطور باید مقادیر رو برای یک دیمر 60w محاسبه کرد.منظورم خازن و مقاومت و پتانسیومتر متصل به دیاک هست.و در کل برای توانهای مختلف چطور باید محاسبه کرد چون من از ریاضیات و فرمولشون سر در نیاوردم. من این دیمرو برای اتصال به هویه 60w میخام تا بتونم توان اونا کنترل کنم و با مدرج کردن هویه در هر کاری که دارم

سلام به تمام دوستان خوبم توی این تاپیک قصد دارم در مورد ترایاک و نحوه راه اندازیش بحث کنم. مطمئن باشید تکراری نیست... :nerd: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ترایاک ترکیب دو تا تریستوره ... اولین روش برای راه اندازی ترایاک ،

سلام بر همه دوستان ؛ میخواستم از حضورتون سوال کنم که دیاک در چه رنجهای ولتاژی ساخته میشه؟! آیا ساختش محدودیتی نداره؟ اونایی که توی بازاره، کدومه؟! ممنون میشم اگه پاسخ بدید. :wink: اضافه شده در تاریخ : یکی از دوستان خوبم سوالم رو پاسخ دادن و من هم از ایشون نقل قول میکنم... "معمولاً دیاک ها ، برای ولتاژ های شکست بین
            جدیدترین ویرایش توسط ms1003; ۱۷:۲۸ ۱۳۹۶/۰۲/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elect2 نمایش پست ها
              سلام در مدار دیمر یک ولوم زمان شارژ خازن را تعیین میکنه که به دیاک و گیت تریاک میره ایا وات ولوم مهم است چون جریان گیت کم هست ؟
              باسلام:
              بله وات ولوم یا پتانسومتر ها مهم می باشند. معمولا بین دو الی 3 وات مناسب می باشند. معمولا ولوم های یک وات (ولوم های سایز کوچک) دراکثر مدارات دیمر می سوزند. درست است که اکثر جریان کنترل از میان ترایاک می گذرد اما به نقش ولوم کنترل هم باید توجه داشت.
              علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
              نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X