سلام من برای راه اندازی میکروکنترلر از تغذیه 5ولت بوسیله باتری 9ولت و رگلاتور 7805استفاده میکنم. مشکل 7805 اینکه میزون باید 9 ولت بدی تا 5ولت بگیری و اگه کمتر بشه از اون ور میکرو خوب کار نمیکنه... شنیدم یه قطعه ای هم هست که اگه 7 ولت 8ولت هم بدی باز میزون 5 ولت میده ... شما اون قطعه و طرز کارشو میدونید ؟؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تغذیه میکروکنترلر
Collapse
X
-
پاسخ : تغذیه میکروکنترلر
نوشته اصلی توسط meysam taebiسلام من برای راه اندازی میکروکنترلر از تغذیه 5ولت بوسیله باتری 9ولت و رگلاتور 7805استفاده میکنم. مشکل 7805 اینکه میزون باید 9 ولت بدی تا 5ولت بگیری و اگه کمتر بشه از اون ور میکرو خوب کار نمیکنه... شنیدم یه قطعه ای هم هست که اگه 7 ولت 8ولت هم بدی باز میزون 5 ولت میده ... شما اون قطعه و طرز کارشو میدونید ؟؟دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
[move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.
-
پاسخ : تغذیه میکروکنترلر
نوشته اصلی توسط meysam taebiسلام من برای راه اندازی میکروکنترلر از تغذیه 5ولت بوسیله باتری 9ولت و رگلاتور 7805استفاده میکنم. مشکل 7805 اینکه میزون باید 9 ولت بدی تا 5ولت بگیری و اگه کمتر بشه از اون ور میکرو خوب کار نمیکنه... شنیدم یه قطعه ای هم هست که اگه 7 ولت 8ولت هم بدی باز میزون 5 ولت میده ... شما اون قطعه و طرز کارشو میدونید ؟؟
!-رگولاتور من خرابه
!- یا شما اشتباه میکنی
دیدگاه
دیدگاه