اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه میکروکنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغذیه میکروکنترلر

سلام من برای راه اندازی میکروکنترلر از تغذیه 5ولت بوسیله باتری 9ولت و رگلاتور 7805استفاده میکنم. مشکل 7805 اینکه میزون باید 9 ولت بدی تا 5ولت بگیری و اگه کمتر بشه از اون ور میکرو خوب کار نمیکنه... شنیدم یه قطعه ای هم هست که اگه 7 ولت 8ولت هم بدی باز میزون 5 ولت میده ... شما اون قطعه و طرز کارشو میدونید ؟؟

پاسخ : تغذیه میکروکنترلر

نوشته اصلی توسط meysam taebi
    سلام من برای راه اندازی میکروکنترلر از تغذیه 5ولت بوسیله باتری 9ولت و رگلاتور 7805استفاده میکنم. مشکل 7805 اینکه میزون باید 9 ولت بدی تا 5ولت بگیری و اگه کمتر بشه از اون ور میکرو خوب کار نمیکنه... شنیدم یه قطعه ای هم هست که اگه 7 ولت 8ولت هم بدی باز میزون 5 ولت میده ... شما اون قطعه و طرز کارشو میدونید ؟؟
    با سلام به دوست عزیز خوب بنده دارم با این کار یعنی تبدیل 9 باتری به 5 کار میکنم و رو 8 هم جواب میده البته به نظر من میتونید از رگولاتور متغیر 317 استفاده کنید
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam taebi
      دوست عزیز فکر کنم بالای 5 ولت بهش بدی تا 18 ولت 5 را فیکس بهت میده من خودم دارم استفاده میکنم برقی در حدود 6.5 ولت بهش میدم 5 ولت میگیرم. این مشکل را ندارم فقط مشکل اصلیم نویزه که با خازن رفع و رجوش میکنم.شما یه بار امتحان کن.
      !-رگولاتور من خرابه
      !- یا شما اشتباه میکنی

دیدگاه

---
        اگر روزی بفهمی همه چیزایی که از بچگی تا حالا بهت گفتن بی اساس یا دروغه چه حالی میشی؟
        کارمندان نابکار، از دزدان و آشوبگران بیشتر به کشور آسیب میآ‌رسانند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داود رهایی
          اگر رگولاتور خطی معمولی میخوایید دنبال رگولاتور low dropout بگردید
          مثل ams1117

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X