تعمیر کارهای خودرو به دیسک و صفحه کلاچ میگن دیکس و صفحه
بعضی از عوام به دیوار میگن تیفار و به سوراخ میگن سولاخ و به ماسک میگن ماکس
شما هم همینها رو میگید!!!؟؟؟
نگران خندیدن اونها هستید؟!
وقتی شما یه خیابون یکطرفه رو درست میرید ولی "همه" از اونور خلاف میان اونوقت شما دارید خلاف میرید!
به گفته شما اینا چوک نیستن ولی توی هر فروشگاهی که رفتید تا نگین چوک ابی یا قرمز بده از اینا نمیارن.چه کنیم؟
اگر روزی بفهمی همه چیزایی که از بچگی تا حالا بهت گفتن بی اساس یا دروغه چه حالی میشی؟
کارمندان نابکار، از دزدان و آشوبگران بیشتر به کشور آسیب میآرسانند
اگر روزی بفهمی همه چیزایی که از بچگی تا حالا بهت گفتن بی اساس یا دروغه چه حالی میشی؟
منظورتون از همه چیه!؟
اینها به قول شما همه یک قطعه حساب میشن و بهشون ترانسفورمر میگن.
شما هم نوشته های بالا رو درست نمیخونید oo:
یک چیز دیگه
شاید بهتر باشه بجای واژه سلف، از واژه های کویل یا سیم پیچ استفاده بشه
دوست عزیز کلآ دو نوع قطعه رو گفتم اگر دقت کرده باشین
اولی سیم پیچه بزرگه که شبیه چوکه و ۴ پایه داره و روش نوشته 2.8mh
دومی ۳ تا سیم پیچه روکش دار با ۲-۳ دور سیم که هر ۳ به دور یه هسته فلزی متصلن
اینم عکسش
تو لامپ های کم مصرف یه سیم پیچ بزرگ و ۳ سیم پیچ(سیم روکش دار) کوچک که هر ۳ به دور یک هسته آهنی پیچیده شده اند وجود داره اینا چین؟ همه سلفن؟
نوشته اصلی توسط reza babatabar
میشه جواب بدین
خب
فکر کنم به اون بزرگه میگن چوک
به اون کوچیکا میگن سلف
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
من اونی که قرمز کردم رو 2 دیدم ببخشید اما به هر حال پاسخ من فرقی نداره
بهتره یک بار دیگه نوشته اول من رو بخونید چون چیز دیگه ای نمیتونم به اون اضافه کنم
الان طبق شکلی که براشون گذاشتم میشه بگید چی هستند اگر طبق نوشته روش باشه که نوشته 2.8 میلی هانری پس سلفه؟؟
الآن با این توضیحات برای یک شوکر ترانس چیه؟ منظورم اینه که آیا مثلآ همون ترانسیه که تو آداپتور ها به کار میره؟؟
در ضمن اگر ممکنه علامت اختصاری چوک تو مدار رو هم بگید
الآن با این توضیحات برای یک شوکر ترانس چیه؟ منظورم اینه که آیا مثلآ همون ترانسیه که تو آداپتور ها به کار میره؟؟
در ضمن اگر ممکنه علامت اختصاری چوک تو مدار رو هم بگید
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
دوستان لطفا توضیحات رو دقیق مطالعه کنید و با سوالهای... باعث دلسرد شدن اساتید نشید!
جناب رهایی تشریح کردند که: چوک در واقع یه قطعه الکترونیکی نیست!....بلکه نام کاربردیست که از سیم پیچ گرفته میشه ! یعنی چون در بعضی مدارات کار این قطعه اصطلاحا خفه کردن نویز و جرقه هست این نام رو روی کاربردش گذاشتن همین سیم پیچ یا خود القا در جای دیگه نقش فیلتر رو داره که بهش انتگرال گیر میگن و در جای دیگه مشتق گیر و در جای دیگه راکتور نام داره ولی همشون یه قطعه هستن که همون سیم پیچه! و فقط کاربردشون فرق داره
در جایی خوندم
"مهره ی فریت، که رفتار سلفی داره مثل یک فیلتر عمل کرده و این جریان ها رو بلوک می کنه. البته سلف هم این کار رو انجام میده اما توان رو radiate می کنه در حالی که مهره فریت یک choke هست و اون رو damp می کنه."
کسی میتونه توضیح بده علت قضیه رو؟
انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.
پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.
دیدگاه