اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقدار این سلف چقدره ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مقدار این سلف چقدره ؟

سلام
    من یک سلف به دستم رسیده که نمیدونم مقدارش چقدر هست. از این سلفها هست که دور یک هسته حلقوی پیچیده شده و یک روکش داره. اگه دوستان از این نوشته ها سر در میارن لطفا کمک کنن. روش نوشته :

19.4
    054.011
    LSE
    --------
    0027

این هم از عکسهاش :
    دلا یاران سه قسمند ار بدانی
    زبانی اند و نانی اند و جانی
    به نانی نان بده از در برانش
    محبت کن به یاران زبانی
    و لیکن یار جانی را به دست آر
    به جانش جان بده تا می توانی

پاسخ : مقدار این سلف چقدره ؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز
    راستش من از اون نوشته چیزی نفهمیدم
    ولی چند تا پیشنهاد داشتم:
    اول این که اگه امکاناتش وجود داره از LC متر استفاده کن
    در صورت وجود نداشتن LC متر می تونی یه مقاومت با مقدار تقریبا بالا با سلف سری کنی
    بعد با یه مولد پالس یا همون سیگنال ژنراتور یه پالس مربعی اعمال کن ( به مدار سلف و مقاومت سری)
    و فرکانس رو طوری تنظیم کن که ثابت زمان مدار به اندازه ی طول پالس باشه
    حالا طبق این رابطه و با اندازه گیری زمان ثابت زمانی توسط اسیلوسکوپ می تونه ظرفیت سلفی رو حساب کنی....
    رابطه: L=R . t/5
    امیدوارم به کارت بیاد.
    موفق باشید.... :nerd:
    هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
    بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

از اینکه توجه کردید و جواب دادید خیلی ممنونم. اما من نه LC متر دارم نه اسیلوسکوپ و نه فانکشن ژنراتور :cry: . ولی میتونم با میکرو موج مربعی تولید کنم. اصلا چطوره خودم یک LC متر بسازم. کسی بلده ؟
      دلا یاران سه قسمند ار بدانی
      زبانی اند و نانی اند و جانی
      به نانی نان بده از در برانش
      محبت کن به یاران زبانی
      و لیکن یار جانی را به دست آر
      به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

با سلام دوباره :nerd:
        راستش نمی دونم چرا این روش رو به شما پیشنهاد ندادم
        چون من خودم چند بار از این روش برای اندازه گیری ظرفیت سلفی استفاده کرده بودم
        شما با استفاده از یه ولت متر و یه آمپر متر تقریبا دقیق می تونید ظرفیت سلفی سیم پیچ خودتون رو به دست بیارید برای این کار ابتدا یه مدار سری سلفی اهمی ببندید و اون رو به یه منبع
        سینوسی 6 ولتی وصل کنید مقدار مقاومت مدار برای اندازه گیری دقیق تر بهتره زیاد بالا نباشه
        با اندازه گیری جریان مدار و افت ولتاژ دو سر سلف و تقسیم کردن این دو کمیت می شه به راحتی میزان مقاومت سلفی رو به دست آورد:
        XL=VL/I
        با به دست آوردن مقاومت سلفی میزان ظرفیت سلفی نیز توسط این رابطه به راحتی محاسبه می شه: L=XL/314
        امیدوارم مفید باشه....
        موفق باشید.... :nerd: :applause:
        هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
        بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

لطفا هر دو روش امیر آقا را انجام دهید. حتی اگر ابزارش را هم ندارید از یه جایی کمک بگیرید. چرا که این دو کار فقط اندازه گیری سلف نیست بلکه یه عالمه آموزش است.
          در دگرگونی احوالات است که جوهره مردان بزرگ روزگار مشخص می شود.

دیدگاه

من نقشه ال سی متر دارم ولی درست کردنش یکمی پر دردسر تره
            اگر نمی خوای یکی بخری ببرش تو یه مغازه بگو بزنه به یک ال سی متر برات اندازه بگیره خلاص

راستی از تو شکل ها چیزی خونه نمیشه!

شهریار
            Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X