اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه ی انتخاب مقاومت و بایاس ترانزیستور BC547

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه ی انتخاب مقاومت و بایاس ترانزیستور BC547

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf

در استفاده ترانزیستور به عنوان سوئیچ، خروجی زیاد به بیس وابسته نیست
    با سلام
    تو ترانزیستور برا ابنکه ترانزیستور به حالت سویچ کار کنه یا باید جریان بیس بیشتر باشه یا مقاومت کلکتور و خروجی ترانزیستور ها هم به این موارد بستگی داره
    با تشکر

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط افتخارالکترونیک
    بعد از دانلود دیتاشیت tip122 متوجه شدم باید از ترانزیستور زوج دارلینگتون استفاده کنم که به نوعی ترانزیستور قدرت است!
    بله یه زوج دارلینگتونه
    خوب جریان دهیشون خوبه بهره تقویت زیادی دارن

نوشته اصلی توسط افتخارالکترونیک
    لطفا مزیت استفاده از این گونه ترانزیستورها رو برام توضیح بدید و چرا باید برای درایور این گونه از ترانزیستورها از BC ها استفاده کنم؟
    مزیتی که نداره فقط با یه ترانزیستور کوچک داری ترانزیستور بزرگ رو درایو می کنه و اگه مشکلی بیاد این ترانزیستور می سوزه نه ترانزیستور بزرگ
    به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

سلام دوست عزیز خسته نباشی :bye
      پیشنهاد من بوس کردن سری tip و گذاشتن رو طاقچه هست :mrgreen:....یک دلیلش هم تلفات سوئیچ و روشنی روش هست که باعث گرم شدنش میشه که باید روش هیتسینک ببندی..اونم رو برد فلاشر تابلو oo:یه چیز جواد به نظر میرسه...
      پیشنهاد من واسه سوئیچ اینه که یه ماسفت لاجیک پیدا کنی مثل 20n03 (قیمتش هم تو جوان الکترونیک حدود 400 تومن هست_میتونی smd هم بزنی تا بردت کوچولو و خوشگل در بیاد) بعدش مقاومت گیتش رو از تاپیک زیر محاسبه کن
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76048.0
      خروجی میکرو با یه مقاومت میره به گیت ماسفت به همین سادگی
      راستی این چه روش تابلو بستنه؟؟؟؟؟؟؟ میخای یه روشی بهت بگم بدون مقاومت ببندی و تابلو مادام العمر سالم کار کنه؟
      تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
        سلام دوست عزیز خسته نباشی :bye
        پیشنهاد من بوس کردن سری tip و گذاشتن رو طاقچه هست :mrgreen:....یک دلیلش هم تلفات سوئیچ و روشنی روش هست که باعث گرم شدنش میشه که باید روش هیتسینک ببندی..اونم رو برد فلاشر تابلو oo:یه چیز جواد به نظر میرسه...
        پیشنهاد من واسه سوئیچ اینه که یه ماسفت لاجیک پیدا کنی مثل 20n03 (قیمتش هم تو جوان الکترونیک حدود 400 تومن هست_میتونی smd هم بزنی تا بردت کوچولو و خوشگل در بیاد) بعدش مقاومت گیتش رو از تاپیک زیر محاسبه کن
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76048.0
        خروجی میکرو با یه مقاومت میره به گیت ماسفت به همین سادگی
        راستی این چه روش تابلو بستنه؟؟؟؟؟؟؟ میخای یه روشی بهت بگم بدون مقاومت ببندی و تابلو مادام العمر سالم کار کنه؟
        با سلام
        بله همین روشی که این دوستمون گفتن هم جواب می ده و معمولا مقاومت گیتش 68اهم می زارن خوب جواب می ده مخصوصا smdایش

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
          با سلام
          بله همین روشی که این دوستمون گفتن هم جواب می ده و معمولا مقاومت گیتش 68اهم می زارن خوب جواب می ده مخصوصا smdایش
          علیکم
          تو الکترونیک معمولا نداریما oo: oo: oo: oo:
          اون مقاومت رو یه ذره این ور اون ور بذاری تلفات سوئیچ و تلفات روشنی بالا میزنه و باعث نمیشه اون دست نازتون :mrgreen: رو به ماسفت عزیز بزنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
            علیکم
            تو الکترونیک معمولا نداریما oo: oo: oo: oo:
            اون مقاومت رو یه ذره این ور اون ور بذاری تلفات سوئیچ و تلفات روشنی بالا میزنه و باعث نمیشه اون دست نازتون :mrgreen: رو به ماسفت عزیز بزنین
            البته من این معمولا رو که به کار بردم به این دلیله که تو بیشتر مدارات دیدم از این مقاومت استفاده می کنن
            اگه خیلی کم بزاری درست روشن خاموش نشده و تلفات زیاد می شه مهندس
            اگه فرمولشو بلدین خوشحال می شم بزارین!!
            با تشکر

TABRIZ

دیدگاه

با سلام
              تو ترانزیستور برا ابنکه ترانزیستور به حالت سویچ کار کنه یا باید جریان بیس بیشتر باشه یا مقاومت کلکتور و خروجی ترانزیستور ها هم به این موارد بستگی داره
              با تشکر

فکر کنم برای دوستان سود تفاوت پیش اومده
              چون دوستمون دنبال محاسبه دقیق بودن گفتم و منظور من این بود که فقط کافیه تو ناحیه اشباع باشه
              و لازم نیست خیلی روش حساس شد مثل زمانی که میخوایم نقطه کار رو بدست بیاریم
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

البته من این معمولا رو که به کار بردم به این دلیله که تو بیشتر مدارات دیدم از این مقاومت استفاده می کنن
                اگه خیلی کم بزاری درست روشن خاموش نشده و تلفات زیاد می شه مهندس
                اگه فرمولشو بلدین خوشحال می شم بزارین!!
                با تشکر
                تو لینک بالا دادم...یه وقتی بذاری و بخونی کارت راه میفته

دیدگاه

ماسفت لاجیک فکر نمیکنم مقاومت بخواد،من بدون مقاومت استفاده کردم مشکلی نبوده،هم اینکه خودش لاجیکه،هم اینکه فقط سوچیچ میخواد بکنه
                  انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                  فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
                    ماسفت لاجیک فکر نمیکنم مقاومت بخواد،من بدون مقاومت استفاده کردم مشکلی نبوده،هم اینکه خودش لاجیکه،هم اینکه فقط سوچیچ میخواد بکنه
                    شاید تو شماره های خاص به مقاومت نیاز نداشته باشه اونم تجربی از روی اثبات :mrgreen: :mrgreen:
                    داداش جان تموم ماسفت ها داخلشون خازن های پارازیتی دارن..به علت ساختار ماسفت جلوگیری از وجود این نوع خازن ها اجتناب ناپذیره...واسه کم کردن تلفات سوئیچ باید این نوع خازن ها درست شارژ و دشارژ بشن....حالا تو جریان های مثلا 10 آمپر رو بخوای سوئیچ کنی کار میکنه ولی یه روز میبینی که ای داد بی داد..چی شده؟؟؟
                    میکرو بر باد رفته....چرا؟ چون جریان زیادی از پایه اون میکروی کوچولو :mrgreen: کشیده شده

دیدگاه

کاملا درسته
                      انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                      فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X