اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه ادغام دو ترانس با هم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طریقه ادغام دو ترانس با هم

یله در خروجی 24 ولت 1آمپر ac داریم که اگه یکسو بشه میشه 24 *رادیکال2 که تقریبا برابر میشه با 34 ولت 1آمپر dc
    ممنون دوست عزیز:من الان میخوام 2 تا ترانس 16 ولت 1 امپر را با هم سری کنم!!! که میشه 32 ولت 1 امپر!!! ضرب در رادیکال2 میشه نزدیک 45 !!!!!
    خب سئوال اینجا است که: این 45 ولت دی سی که بعد از یکسوسازی ایجاد میشه ولتاژ بی بار هست یا نه؟؟؟
    من میخوام با این 45 ولت :مدار پیزو را راه بندازم!! که برای راه اندازی نیاز یه 40 الی 45 ولت است!!! ایا این ولتاژ پاسخ گو هست؟؟ یا من زمانیکه خروجی مدار تغذیه که 45 ولت هست را به مدار پیزو وصل کنم: دوباره ولتاز بر می گردد به 32 ولت؟؟

سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      ممنون دوست عزیز:من الان میخوام 2 تا ترانس 16 ولت 1 امپر را با هم سری کنم!!! که میشه 32 ولت 1 امپر!!! ضرب در رادیکال2 میشه نزدیک 45 !!!!!
      خب سئوال اینجا است که: این 45 ولت دی سی که بعد از یکسوسازی ایجاد میشه ولتاژ بی بار هست یا نه؟؟؟
      من میخوام با این 45 ولت :مدار پیزو را راه بندازم!! که برای راه اندازی نیاز یه 40 الی 45 ولت است!!! ایا این ولتاژ پاسخ گو هست؟؟ یا من زمانیکه خروجی مدار تغذیه که 45 ولت هست را به مدار پیزو وصل کنم: دوباره ولتاز بر می گردد به 32 ولت؟؟
      سپاس
      45 ولت مبشه ولتاژ بی باری
      اگه خازن صافی خیلی بزرگ باشه ( به چی در حد 6800میکروفاراد) افت ولتاژی که در حین بارداری برای خروجی پیش میاد از 5ولت بیشتر نمیشه یعنی ولتاژ خروجی میشه 40ولت
      سعی کن دوتا 6800uf رو با هم بصورت موازی بذاری تویه خزوجی که در این صورت خیلی خیلی عالی میشه

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: 2 تا خازن 6800 میکرو به چه صورت موازی باید کرد؟؟ شماتیک اش را لطفا بکش!
        سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: 2 تا خازن 6800 میکرو به چه صورت موازی باید کرد؟؟ شماتیک اش را لطفا بکش!
          سپاس
          اگه 6800uf گیر نیاوردی 4700uf یا 3300uf هم میتونی بذاری
          موقع خرید دقت کن که ولتاژ خازن ها 50 ولت یا بالاتر باشه
          اگه کمتر پاشه خازن ها میپوکن :twisted:

پل دیود هم 5آمپر یا بالاتر بگیر

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: ایا راهی وجود داره که من 45 ولت از این مدار بگیرم!!! با خازن ها!!!! چطوری محاسبه می شود؟؟
            سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: ایا راهی وجود داره که من 45 ولت از این مدار بگیرم!!! با خازن ها!!!!
              شما هر کاری کنید بالاخره چند ولت افت خواهید داشت مگر این که یه ترانس دیگه با ترانس های قبلی سری کنبد که ولتاژ ورودی رو افزاشی بدین
              چطوری محاسبه می شود؟؟
              سپاس
              چی رو چطور محاسبه میکنن ؟؟؟

دیدگاه

ممنون:
                شما هر کاری کنید بالاخره چند ولت افت خواهید داشت مگر این که یه ترانس دیگه با ترانس های قبلی سری کنبد که ولتاژ ورودی رو افزاشی بدین
                مثلا چه مشخصاتی سری کنم خوب هست؟؟

چی رو چطور محاسبه میکنن ؟؟؟
                منظورم خازن هست!! 6800 یا 4700 میکرو!! بر چه اساسی باید بر روی مدار موازی کرد؟؟

سپاس

دیدگاه

ممنون:مثلا چه مشخصاتی سری کنم خوب هست؟؟
                  یه ترانس 6 ولت 1 آمپر خوبه
                  در این صورت ورودی با اون 32 ولت مبشه 38 ولت AC
                  اگه یکسو بشه میشه 53 ولت dc
                  که با احتساب افت ولتاژ دوروبر 45 ولت توی خروجی ظاهر میشه
                  منظورم خازن هست!! 6800 یا 4700 میکرو!! بر چه اساسی باید بر روی مدار موازی کرد؟؟
                  سپاس
                  تا حدودی بدست آوردنش تجربی
                  ولی هرچه بیشتر باشه ولتاژ ریپل خروجی کم میشه که با کم شدن ولتاژ ریپل ، ولتاژ دیسی خروجی بیشتر میشه

دیدگاه

یه ترانس 6 ولت 1 آمپر خوبه
                    در این صورت ورودی با اون 32 ولت مبشه 38 ولت AC
                    اگه یکسو بشه میشه 53 ولت dc
                    که با احتساب افت ولتاژ دوروبر 45 ولت توی خروجی ظاهر میشه
                    ممنون دوست عزیز: حالا من سه تا ترانس را چطوری سری کنم!!! این دفعه 6 تا سیم داریم!!! اگر زحمتی نیست»طریقه اتصال سیم ها را توضیح بده!!

ولی هرچه بیشتر باشه ولتاژ ریپل خروجی کم میشه که با کم شدن ولتاژ ریپل ، ولتاژ دیسی خروجی بیشتر میشه
                    کلا نفهمیدم چی شد!!! خیلی تخصصی شده فرمول! :mrgreen:
                    سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: حالا من سه تا ترانس را چطوری سری کنم!!! این دفعه 6 تا سیم داریم!!! اگر زحمتی نیست»طریقه اتصال سیم ها را توضیح بده!!

کلا نفهمیدم چی شد!!! خیلی تخصصی شده فرمول! :mrgreen:
                      سپاس
                      ترتیب وصل کردن ترانس ها مهم نیست یعنی میتونه 16 ولت بعد 16 ولت بعد 6 ولت با هرجوره دبگه باشه

جسارت نشه ولی پایه الکترونیک شما خیلی ضعیفه
                      پیشنهاد میکنم کتاب مبانی برق و الکترونیک یک دوم هنرستان رو بصورت جزئی هم که شده مطلالعه کنید
                      لینک دانلودش تویه سابت نشر و چاپ کتاب های درسی هست
                      پیشنهاد میکنم دست دومش رو پیدا کنید چون خیلی وقت ها منیع الکترونیکی برای آموزش از لحاظ سرعت یاد گیری خوب نیست

دیدگاه

پایه الکترونیک شما خیلی ضعیفه
                        پیشنهاد میکنم کتاب مبانی برق و الکترونیک یک دوم هنرستان رو بصورت جزئی هم که شده مطلالعه کنید
                        ممنون دوست عزیز: من رشته ام الکترونیک نیست! :mrgreen: دنبال کتاب رفتم ولی گیر نتونستم بیارم!!! حوصله پی دی اف خواندن ندارم!! سعی می کنم مطالعه روی پایه الکترونیک داشته باشم! :read:

خب دوست عزیز: طبق گفته شما ما 45 ولت دی سی با هزار مکافات به دست اوردیم!! ایا به نظر شما میشه این 45 ولت را متغیر کرد؟؟؟ مثلا 0 تا 45 ولت!! دنگ و فنگ داره؟؟؟
                        سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: من رشته ام الکترونیک نیست! :mrgreen: دنبال کتاب رفتم ولی گیر نتونستم بیارم!!! حوصله پی دی اف خواندن ندارم!! سعی می کنم مطالعه روی پایه الکترونیک داشته باشم! :read:
                          من بیشتر پست های شما رو مطالعه کردمو متوجه شدم شما در پایه الکترونیک مشکل دارید که اگه فقط دو سه فصل کتاب مبانی برق رو یخونید مشکلتون برطرف میشه
                          خب دوست عزیز: طبق گفته شما ما 45 ولت دی سی با هزار مکافات به دست اوردیم!! ایا به نظر شما میشه این 45 ولت را متغیر کرد؟؟؟ مثلا 0 تا 45 ولت!! دنگ و فنگ داره؟؟؟
                          سپاس
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95872.0

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
                            یک سئوال: ایا میشه به جای استفاده ار 2 ترانس 16 ولت!! از یک ترانس 16 ولت 3 سر سیم استفاده کرد!!! چون حجم کار و مدار بشه؟؟؟
                            سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
                              یک سئوال: ایا میشه به جای استفاده ار 2 ترانس 16 ولت!! از یک ترانس 16 ولت 3 سر سیم استفاده کرد!!! چون حجم کار و مدار بشه؟؟؟
                              سپاس
                              حالا چرا یه سه سر ؟
                              ما که فقط دوتا سیم برای 32 ولت مبخوایم
                              البته فرقی هم نمیکنه که سه سر باشه ، سر وسط رو آزاد نگه میداریم و از دوسر کناری 32 ولت میگیریم

دیدگاه

حالا چرا یه سه سر ؟
                                سلام:
                                مگه 3 سر سیم: معادل این نیست که ما مثلا 2 ترانس جدا خریدیم؟؟؟ فلسفه ی 3 سر سیم چی هست!!؟ :mrgreen:
                                سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X