اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قاتی کردن مولتی متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قاتی کردن مولتی متر

با سلام
    من زمانیکه مولتی متر را روی قسمت بازر می برم!!! هی عدد 1834 را نشان میدهد و قطع می شود!!! عدد هاش بعضی اوقات فرق هم می کنند!!! هی عدد ها چشمک می زنند! :surprised:
    علت اش چی هست؟؟
    سپاس

پاسخ : قاتی کردن مولتی متر

سلام
    پراپ ها و کانکتور پراپ ها رو چک کنید یا دوباره جا بزنید.
    قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

باهاش یه ولتاژ معلوم و یا مقاومت اندازه گیری کن اگه درست کار نکرد ،مشخص است که باتری مولتی مترت ضعیف شده باید باتریشو عوض کنید
      به یادت میآ‌مانم و میآ‌دانم که میآ‌آیی--- تو تنها یادگار مانده از قوم اهورائی-

دیدگاه

ممنون دوستان:
        والا ان سر باتری 9 ولتی را زدم به اداپتور متغیر 9 ولت و به مولتی متر دادم(بدون باتری) دیدم باز هم همان حالت هست و چشمک می زنند عدد ها !!! ایا مشکل میتونه از مولتی متر باشد؟؟

سپاس

دیدگاه

اگه مولتی مترت از این مدلهای ارزون باشه و عمرشو کرده باشه احتمالش هست که در اثر ضربهآ‌ای و... خراب شده باشه.

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
          والا ان سر باتری 9 ولتی را زدم به اداپتور متغیر 9 ولت و به مولتی متر دادم(بدون باتری) دیدم باز هم همان حالت هست و چشمک می زنند عدد ها !!!
          من تاحالا چنین کاری نکردم که بیام با آداپتور تغذیه ولت متر رو بدم. ولی قاعدتا باید جواب بده.
          آیا وقتی با قسمت بازر کار میکنی، صداش خوبه؟ یعنی قطع و وصل و ویز ویز نمیشه؟ می خوام ببینم مشکل از باتریه یا نه؟
          یه بررسی هم صفحه نمایشگرشو بکن ببین جاییش قطعی یا مشکلی نداره؟
          به یادت میآ‌مانم و میآ‌دانم که میآ‌آیی--- تو تنها یادگار مانده از قوم اهورائی-

دیدگاه

ممنون: نکته جالب اینجا هست!!! نه صدای بازر اش در می اید !! نه مقاومت را انداره می گیرد!! کلا قاتی کرده!!! این مولتی را پارسال تابستان گرفته بودم !!! مسخره هست!! مارک AKB هست!! قیمت اش هم 30 تومان بود! این مولتی متر ها اشغال اند؟
            سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X