اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

12 ولت 5 آمپر از برق شهر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

12 ولت 5 آمپر از برق شهر

سلام من میخوام لامپ 12 ولت 5 آمپر رو با برق شهر روشن کنم نمیخوام از آداپتور استفاده کنم
    کسی مدار کم هزینه برای این کار داره
    [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
    [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
    [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
    [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
    صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

پاسخ : 12 ولت 5 آمپر از برق شهر

نوشته اصلی توسط reza babatabar
    سلام من میخوام لامپ 12 ولت 5 آمپر رو با برق شهر روشن کنم نمیخوام از آداپتور استفاده کنم
    کسی مدار کم هزینه برای این کار داره
    اول اینکه این کار عملاً بدون ترانسفورمر کاهنده بسیار مشکل و تقریباً نشدنیه. چون بدون ترانسفورمر شما مجبورید از منابع تغذیه ی بدون ترانس استفاده کنید که اشکال عمده ی این منابع جریان دهی پایین اونا هست. به طوری که این نوع منبع تغذیه به ازای 1uF خازن ورودی، تنها حدود 70mA جریان رو تأمین میکنه. لذا شما برای داشتن 5A ملزم به استفاده از حجم زیادی خازن پلی استر در ورودی و همچنین حجم زیادی خازن الکترولیتی تصویه هستید. ضمناً این مدار از برق شهری ایزوله نیست و امکان برق گرفتگی رو بالا می بره.
    دوم اینکه این جریان و ولتاژ، 60W توان تأمین میکنه. چرا از یک لامپ 60W معمولی حبابی که به راحتی و بدون دردسر با برق شهری روشن میشه استفاده نمی کنید؟؟؟
    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

بهترین کار یه پاور دست دوم کامپیوتره 12 ولت 5 آمپر را مثل آب خوردن میده
      پاور خراب هم میتونید بخرید تعمیر کنید(البته اگه می تونید)
      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

این طور که به نظر میرسه این لامپ نور بیشتری داره یا به عبارتی برای برد بالا طراحی شده مثلآ اگر تو قالبش بذاریمش تا 150 متر هم برد داره(چراغ ماشین) حالا یه سوال داشتم
        چطور میتونم یه دیمر برای این لامپ بسازم که بین مثلآ 10 تا 12 ولت متغیر باشه؟

دیدگاه

اگر تغذیه این لامپ DC هست میتونید از PWM برای کنترل شدت نور استفاده کنید. درایور آماده هم در بازار هست که به صرفه تره

دیدگاه

همونطور که دوستان گفتند جریانی که لازم دارید بالا هستش و بدون ترانس ارزش اقصادی نداره .
            خرید یه پاور دسته دوم چینی که ارزون قیمت هم هستش پیشنهاد میشه . خیالتون هم از بابت جریان راحت باشه همین پاور آشغالی ها راحت تا 20 آمپر تو 12 ولت میدن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tofan8
              همونطور که دوستان گفتند جریانی که لازم دارید بالا هستش و بدون ترانس ارزش اقصادی نداره .
              خرید یه پاور دسته دوم چینی که ارزون قیمت هم هستش پیشنهاد میشه . خیالتون هم از بابت جریان راحت باشه همین پاور آشغالی ها راحت تا 20 آمپر تو 12 ولت میدن .
              lممنون دوست عزیز من خودم پاور دارم و به منبع تغذیه تبدیلش کردم این مدار رو بیشتر برای یادگیری میخواستم درواقع میخواستم بدونم چطور میشه بدون ترانس ولتاژ کم با جریان دهی زیاد داشته باشم

دیدگاه

من هم همیشه برام این سوال بوده که چطور میشه بدون ترانس حالا نه 5 آمپر حداقل 1 تا 2 آمپر جریان بگیریم ؟؟!! :cry: :angry:
                همه دوستان هم میگن که نمیشه :angry: پس شارژر های موبایل چطور میتونن این کار رو انجام بدن ؟ oo: oo:
                شارژر موبایل من (LG) کلن 50 گرم وزن نداره ولی 5 ولت 2 آمپر رو داره راحت و واقعی خروجی میده :surprised: خیلی دلم میخواد اساس کارش رو بدونم.یعنی با ترانسه ؟ با توجه به وزن و حجم بعید میدونم !!!
                لطفن اگه کسی نقشه ای مداری آموزشی در باره شارژهای موبایل داره به ما معرفی کنه :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedpc007
                  من هم همیشه برام این سوال بوده که چطور میشه بدون ترانس حالا نه 5 آمپر حداقل 1 تا 2 آمپر جریان بگیریم ؟؟!! :cry: :angry:
                  همه دوستان هم میگن که نمیشه :angry: پس شارژر های موبایل چطور میتونن این کار رو انجام بدن ؟ oo: oo:
                  شارژر موبایل من (LG) کلن 50 گرم وزن نداره ولی 5 ولت 2 آمپر رو داره راحت و واقعی خروجی میده :surprised: خیلی دلم میخواد اساس کارش رو بدونم.یعنی با ترانسه ؟ با توجه به وزن و حجم بعید میدونم !!!
                  لطفن اگه کسی نقشه ای مداری آموزشی در باره شارژهای موبایل داره به ما معرفی کنه :smile:
                  دوست گرامی ، شارژر های موبایل هم ترانس دارند اگه نداشت که دچار برق گرفتگی میشدید . شارژر موبایل ، لب تاپ ، پاور کامپیوتر و ... از تکنلوژوی سویچینگ استفاده میکنند که باعث میشه فرکانس کاری بالاتر بره و اندازه ترانس بتونه کوچکتر بشه .
                  قدیما که از ترانس های گنده استفاده میکردند دلیلش این بود که ترانس ها مستقیما با فرکانس برق شهر کار میکردند .
                  شما در مورد منابع تغذیه سویچینگ یه سرچی بزنی همه چیز دستت میاد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tofan8
                    دوست گرامی ، شارژر های موبایل هم ترانس دارند اگه نداشت که دچار برق گرفتگی میشدید . شارژر موبایل ، لب تاپ ، پاور کامپیوتر و ... از تکنلوژوی سویچینگ استفاده میکنند که باعث میشه فرکانس کاری بالاتر بره و اندازه ترانس بتونه کوچکتر بشه .
                    قدیما که از ترانس های گنده استفاده میکردند دلیلش این بود که ترانس ها مستقیما با فرکانس برق شهر کار میکردند .
                    شما در مورد منابع تغذیه سویچینگ یه سرچی بزنی همه چیز دستت میاد .
                    با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز. خودم هم این فکر رو میکردم و خیلی جستجو کردم که بتونم یه مدار جمع و جور و ساده سوییچینگ 1 آمپری پیدا کنم ولی به نتیجه ای نرسیدم . مدارات خیلی پیچیده بود و باز هم منو به شک انداخت که مگه توی شارژر به اون کوچیکی میشه مدار به این غولی رو جاسازی کرد !! :mrgreen: :icon_razz:
                    حیف که دلم نمیاد یه شارژر 60-70 هزاری رو حروم کنم و دل و رودش رو بیرون بریزم .
                    شما اگه برات زحمتی نیست یه مدار تر و تمیز معرفی کن ممنون میشم :applause: :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...