اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برق گرفتگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برق گرفتگی

توضیحات تکمیلی برید ببینید :
    http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B9%D9%88%D8%A7%D9%85%D9%84+%D9% 85%D9%88%D8%AB%D8%B1+%D8%AF%D8%B1+%D9%85%DB%8C%D8% B2%D8%A7%D9%86+%D8%A8%D8%B1%D9%82+%DA%AF%D8%B1%D9% 81%D8%AA%DA%AF%DB%8C&SSOReturnPage=Check&R and=0

اینم کسایی که برق گرفتشون :
    https://www.google.com/search?q=%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98+%D8%A8%D8% B1%D9%82+%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%DA%AF%DB%8C& client=firefox-a&hs=wzW&rls=org.mozilla:en-USfficial&channel=sb&tbm=isch&tbo=u& source=univ&sa=X&ei=wFvmU_2zJYqX1AWL1oCoCg &ved=0CEoQsAQ&biw=1600&bih=828#facrc=_ &imgdii=_&imgrc=TdtLVOxhVQu-5M%253A%3BwArdrYCuDAiQAM%3Bhttp%253A%252F%252Fhojj atabdolalizadeh.parsiblog.com%252FPhotoAlbum%252Fk hshbargh%252F5.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fhojjatabdo lalizadeh.parsiblog.com%252FPages%252F12%252F%3B55 0%3B412

اصلا با برق شوخی نکنید، کارتونو محکم و با اطمینان کامل از امنیت ، کاراتونو با برق رو به راه کنید.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

:-S
      اینارو برق فشار قوی گرفته درسته؟
      راستی تا به حال اتصال برق سه فاز رو دیدین؟
      من یه تابلو رو دیدم که راحت به خاطر برق سه فاز آتیش گرفت و یه کلید جریان بالای 160 آمپر رو دود کرد! دیگه سر آدمیزاد چه بلایی میاره!

دیدگاه

آره فکر کنم،
        من که اگه روزی از گشنگی هم بمیرم ، اصلا سراغ کار تو قسمت توضیع نمیرم ، واقعا وحشتناک هست .
        فکرشو کنید داری رو دکل توضیع تعمیرات و انجام میدی، یهویی بر اثر یه اشتباه برق شبکه وصل شه، واقعا به سر انسان چی پیش میآد؟

دوستامون تو دانشگاه ، همین قسمت ها کار میکنن دیگه ، خاطرات وحشتناکی رو از همکاراشون میگن.

یه نکته هم درمورد عایق بگم ، که گفته بودین دستکش آشپزخونه یا هرچیز دیگه ،اگه اینا عایق هم باشن ، چون جنسشون جوریه که به راحتی سیم های تیز میتونه سوراخشون کنه و ازش عبور کنه ، بازم باعث برق گرفتگی میشه، اگه دقت کرده باشید سیم های افشان رو بخاید سرشو لخت کنید ، و اونو بپیچونید امکان داره یکی دوتا از رشته ها فرو بره تو دستتون، همون یکی دوتا رشته میتونه همین دستکش ها رو سوراخ کنه و به بدنتون برسه، پس حتما باید از دستکش های مخصوص به اینکار استفاده کنید.

به این نقطه هم دقت کنید که آدم فقط یبار میتونه زنده بمونه و برگشتی درکار نیست، پس به جونتون احترام بگزارید.

موفق باشید.
        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

ممنون دوستان عزیز: از نظراتان ارزشمندتان!
          چند سئوال:
          1.جریان برق یا ولتاژ dc : که می گویند خظرناک تر هست!! معمولا توی چه قطعات هست؟؟ خازن؟؟
          2. لطفا ماکسیم ولتاژ ac و dc : که باعث برق گرفتگی می شود را بگید !! چون من عاقبت متوجه نشدم!!!

3. توی برق کشی ساختمان: زمانیکه کلید یک پل به لامپ وصل هست!! مثلا میخواهیم!! سرپیچ اش را عوض کنیم!!! ایا با کلید یک پل میشه جریان برق را قطع و وصل کرد یا حتما باید فیوز را قطع کرد؟؟؟؟ ایا قطع جریان با کلید یک پل درست هست؟؟ چون یک بار من این کار را کردم!! ولی جریان سیم برق اش قطع نشده بود!! شانس اوردم با فازمتر تست کردم!! فیوزهای داخل ساختمان را هم از کار انداختم!!! ولی باز برق اش قطع نشده بود!!! خلاصه شاخ در اوردم!!!

سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
            با سلام بر مهندسین
            میخواستم بدونم چرا میگن ولتاژ dc برق گرفتگی اش خطر ناک تر هست نسبت به ac ؟؟؟؟
            برای ولتاژ های ac و dc !!!! خطر برق گرفتگی اش چند ولت هست ؟؟؟؟ و چند امپر ؟؟؟؟
            ترفند های جلوگیری از برق گرقتگی را هم لطفا بگید؟؟؟ چه کار کنیم که برق مار ا نگیرد!! البته برق من را زیاد گرفته! :mrgreen:
            سپاس
            ولتاژ DC چون دائم بطور ثابت و یه مقدار مشخص است به همین دلی خطرناکتره.ولی برای ولتاژ AC چون سینوسی است دامنه ولتاژ دایما متغییر و خطرش کمتره .درضمن در بعضی از نقاط ولتاژ صفر هم میشه

دیدگاه

3. توی برق کشی ساختمان: زمانیکه کلید یک پل به لامپ وصل هست!! مثلا میخواهیم!! سرپیچ اش را عوض کنیم!!! ایا با کلید یک پل میشه جریان برق را قطع و وصل کرد یا حتما باید فیوز را قطع کرد؟؟؟؟ ایا قطع جریان با کلید یک پل درست هست؟؟ چون یک بار من این کار را کردم!! ولی جریان سیم برق اش قطع نشده بود!! شانس اوردم با فازمتر تست کردم!! فیوزهای داخل ساختمان را هم از کار انداختم!!! ولی باز برق اش قطع نشده بود!!! خلاصه شاخ در اوردم!!!
              احتمال زیاد جای فاز و نول در کنتور اشتباه بسته شده که باعث شده نول در مسیر کلید قرار بگیره نه فاز.

ولی بازهم میگم dc نسبت به ac با فرکانس کم خطری نداره. چون بدن انسان تقریبا رفتار خازنی داره.
              البته من خودم با های ولتاژ dc و ac کار کردم. ac گیراییش بیشتر و سریعتر. اما dc کار زیادی از پیش نمیبره. البته بستگی به بدن و پوست و ... داره
              ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X