سلام من از مدار ضرب کننده (خازن و دیود)برای افزایش ولتاژ استفاده کردم و ترانس 16 ولتمو به اون وصل کردم با اینکه ترانس با اتصال کوتاه هم هیچ مشکلی براش پیش نمیومد(ماکزیمم جریانش 0.5 آمپره) اما نمیدونم چی شد ترانسم ناگهان دود کرد و وقتی به دو سر سیم خروجی مدار دست زدم بهم شوک وارد شد این کار رو چند بار انجام دادم اما الان دوباره دارم انجامش میدم هیچی نمیشه افزایش ولتاژ ندارم ترانسم سالمه و خازن ها اتصال کوتاه نیستند و با مولتی مترم تست کردم اندازه خازن ها برابر با اون چیزیه که روشون نوشته حالا با این حالم ممکنه خازن خراب شده باشه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل با خازن پلی استر
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل با خازن پلی استر
سلام ،
دیود ها رو هم تست کردید ؟؟؟
برای چه کاری میخواید از این مدار استفاده کنید ؟؟؟
- اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
ارتباط با من : ir02x6
طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer
-
نوشته اصلی توسط reza babatabarبله سالمن
برای افزایش ولتاژ(ولتاژ زیاد) فقط برای آزمایش
برای جلوگیری از خرابی خازن و دیود تو خروجی یک اسپارک گپ 2 الی 3 میلیمیتری تعبیه کنید ...
برای تست سالم بودن خازن از بازر مولتی متر استفاده کنید ، در صورت خرابی خازن بازر مولتی متر فعال میشه ...- اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
ارتباط با من : ir02x6
طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ir02x6دقت کنید که خروجی مدار بعد از شارژ خازن ها باید مصرف بشه ، مگر نه خازن ها خراب میشن !!!
برای جلوگیری از خرابی خازن و دیود تو خروجی یک اسپارک گپ 2 الی 3 میلیمیتری تعبیه کنید ...
برای تست سالم بودن خازن از بازر مولتی متر استفاده کنید ، در صورت خرابی خازن بازر مولتی متر فعال میشه ...
یه نفر گفته بود که ممکنه اینگور(شایدم ایگنور) شده باشه یعنی چی؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط reza babatabarسلام من از مدار ضرب کننده (خازن و دیود)برای افزایش ولتاژ استفاده کردم و ترانس 16 ولتمو به اون وصل کردم با اینکه ترانس با اتصال کوتاه هم هیچ مشکلی براش پیش نمیومد(ماکزیمم جریانش 0.5 آمپره) اما نمیدونم چی شد ترانسم ناگهان دود کرد و وقتی به دو سر سیم خروجی مدار دست زدم بهم شوک وارد شد این کار رو چند بار انجام دادم اما الان دوباره دارم انجامش میدم هیچی نمیشه افزایش ولتاژ ندارم ترانسم سالمه و خازن ها اتصال کوتاه نیستند و با مولتی مترم تست کردم اندازه خازن ها برابر با اون چیزیه که روشون نوشته حالا با این حالم ممکنه خازن خراب شده باشه؟
این احتمال وجود داره که مدار با سلف ثانویه ترانس و خازنها به رزونانس رسیده باشه که در اینصورت توان و ولتاژ به چندبرابر فعلی میرسه.من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط reza babatabarممنون دوست عزیز میشه بگید به رزونانس رسیدن یعنی چی؟
فرمول : F=1/2Pi*LC^0.5من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
دیدگاه
دیدگاه