اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی وسایل با رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی وسایل با رله

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    متوجه نشدم چی گفتید جیگر!!!
    یعنی با این مداری که تاحالا صحبتش شد دیگه نمیشه هم فیوز رو داشته باشی هم ریموت رو.البته همان طور که گفتم با تغییرات میشه یه کارایی کرد.
    نوشته اصلی توسط ehsanajal
    سلام
    با این مدارات اماده ریموت میشه برای خاموش روشن کولر ابی استفاده کرد ، مثلا یه 4کانالشو خرید ؟؟
    سلام دادا احسان
    متاسفانه این گونه ریموت ها در هر لحظه یه خروجی دارن در صورتی که ما در کولر حداقل دوتا باهم خروجی لازم داریم.یکی پمپ یکی موتور
    البته اگه یه میکرو به مدار اضافه کرد فک کنم حل بشه
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

با سلام
      الان یه کلید هست تو بازار که کولر آبی رو کامل کنترل میکنه حدودا 50000 تومن

دیدگاه

یعنی با این مداری که تاحالا صحبتش شد دیگه نمیشه هم فیوز رو داشته باشی هم ریموت رو.البته همان طور که گفتم با تغییرات میشه یه کارایی کرد.
        لطفا بیشتر توضیح بدهید
        سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
          یعنی با این مداری که تاحالا صحبتش شد دیگه نمیشه هم فیوز رو داشته باشی هم ریموت رو.البته همان طور که گفتم با تغییرات میشه یه کارایی کرد.سلام دادا احسان
          متاسفانه این گونه ریموت ها در هر لحظه یه خروجی دارن در صورتی که ما در کولر حداقل دوتا باهم خروجی لازم داریم.یکی پمپ یکی موتور
          البته اگه یه میکرو به مدار اضافه کرد فک کنم حل بشه
          سلام
          لطفا میگی چه جوری، یکمکی بیشترک توضیح میدید
          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

لطفا بیشتر توضیح بدهید
            سپاس
            چشم .اول ببخشید یکد دیر شد،سرم شلوغ بود نمیرسیدم به تاپیکای تحلیلی پاسخ بدم.
            الان داشتم فک میکردم که به ساده ترین مدار رسیدم البت یکی دیگه بود که گرون تر میشد.حالا اینو میگم هم سادس هم ارزون

ببین گفتم رله 3تا پایه خروجی داره که تاحالا دوتاشو استفاده کردیم
            به کام سیم فاز رو وصل کردیم وبه نرمالی اپن هم وصل کردیم به لامپ یا پمپ یا هرچیز دیگه ای
            حالا یه پایه خالی داریم که اونم نرمالی کلوزه.برای این کار به صورت زیر عمل میکنیم

یک کلید یا فیوز مینیاتوری برمیداریم (هرکدومشون دوتا پایه دارن)یه پایه شو وصل میکنیم به نرمالی کلوز .اون یکی پایه شو هم وصل میکنیم به نرمالی اپن

حالا این مدارو خودت تحلیل کن ببین کارتو راه میندازه.مزایا ومعایبشم بررسی کن
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

یک کلید یا فیوز مینیاتوری برمیداریم (هرکدومشون دوتا پایه دارن)یه پایه شو وصل میکنیم به نرمالی کلوز .اون یکی پایه شو هم وصل میکنیم به نرمالی اپن
              ممنون دوست عزیز: این حرکت عملی هست؟
              یعنی میشه همزمان :مثلا اول با ریموتی که به رله فرمان میده:پمپ را خاموش کرد! و بعد به صورتی دستی با کلید یا فیوز پمپ را روشن کرد؟؟؟
              سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: این حرکت عملی هست؟
                یعنی میشه همزمان :مثلا اول با ریموتی که به رله فرمان میده:پمپ را خاموش کرد! و بعد به صورتی دستی با کلید یا فیوز پمپ را روشن کرد؟؟؟
                سپاس
                علمی که علمیه :biggrin: چون از روی علم ناقصم اینارو گفتم
                شما فقط چک کن که این دوتا رو داشته باشه بقیش حله
                1)ایمن باشه
                2)کارتو راه بندازه

برای سوالت بعدیت هم ببین وقتی ریموت رو بزنی (در صورتی که کلید قطع باشه) لامپت روشن میشه وقتی ریموت رو با یه کلید دیگه بزنی قطع میشه.تااینجا ریموت درسته
                حالت فرض ریموت خاموش.کلید رو بزنیم لامپ روشن وقطع کنیم لامپ خاموش
                حالا فرض کلید وصل :لامپ روشن به محض زدن ریموت برق پشت کلید قطع وبرق از مسیر ریمو به لامپ میرسه ولامپ روشنه وبا قطع ریموت برق دوباره از مسیر کلید عبور میکنه
                حالا ریموت وصل وکلید وقطع ووصل کنیم: هیچ تاثیری نداره

کلا انقدر توضیح دادم حالم بد شد.من سر به بیابان نهادم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X