اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یکی بیاد دلیل این جرقه بزرگ رو توجیه کنه (+ فیلم)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یکی بیاد دلیل این جرقه بزرگ رو توجیه کنه (+ فیلم)

من احتمال میدم از خازن ها باشه یه بار بدون خازن امتحان کن
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

سلام دوست عزیز همون لامپ مدادی که گفتید یه جور با رسلفیه اگه به فیلامان اون دقت کنید میبینید که به صورت فنر هستش وشکل سلفی داره :mrgreen:
      عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fakheri
        من خازن دارم و مقاومت
        میشه بگی سلف از کجا میاد وسط ؟ و چجوری تشکیل میشه ؟
        در لامپ های رشته ای، همون رشته ای که نور تولید می کنه، به نحوی پیچیده شده که ایجاد سلف با هسته ی هوایی می کنه. نمونه ی بزرگترش بخاری برقی و سشوار و وسایلی شبیه اینهاست.
        *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

خوب
          وقتی بحث سر این میشه که برق ac کل خطوط انتقال رو تبدیل به dc بکنن
          یکی از بزرگترین مشکلاتی که پیش میاد با کنتاکتور های مکانیکیه
          طبق اطلاعات که قبلا از افراد انجمن کسب کردم یه رله 10 امپر acقابلیت سوعیچ 1 امپر dc در همان ولتاژ رو داره علتش برای من تقریبا غیر قابل قبوله
          ولی توی واقعیت این طوریه
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
            خوب
            وقتی بحث سر این میشه که برق ac کل خطوط انتقال رو تبدیل به dc بکنن
            یکی از بزرگترین مشکلاتی که پیش میاد با کنتاکتور های مکانیکیه
            طبق اطلاعات که قبلا از افراد انجمن کسب کردم یه رله 10 امپر acقابلیت سوعیچ 1 امپر dc در همان ولتاژ رو داره علتش برای من تقریبا غیر قابل قبوله
            ولی توی واقعیت این طوریه
            مطمئنید ؟!
            حالا اگه گفه بودن 0.7 مقدار ac باز میشد یه جورایی توجیه کرد. اما 0.1 دیگه
            شاید دلایل دیگه ای حاکمه
            گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
              مطمئنید ؟!
              حالا اگه گفه بودن 0.7 مقدار ac باز میشد یه جورایی توجیه کرد. اما 0.1 دیگه
              شاید دلایل دیگه ای حاکمه
              این عدد برای من اصلا قابل قبول نیست یکی از دوستان قبلا در انجمن این بحث رو کرده
              و این بحث رو من خونده بودم اصولا منبعی براش ندارم
              ولی حتما حتما حتما ولتاژ و جریان dc قدرت تخریب زوب و ارک بیشتری نسبت به جریان ac داره من همین بحث رو هم در کتاب جوشکاری و انواع روش های جوشکاری خونده بودم
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir mohammad 1376
                سلام دوست عزیز همون لامپ مدادی که گفتید یه جور با رسلفیه اگه به فیلامان اون دقت کنید میبینید که به صورت فنر هستش وشکل سلفی داره :mrgreen:
                نوشته اصلی توسط K1.IEEE
                در لامپ های رشته ای، همون رشته ای که نور تولید می کنه، به نحوی پیچیده شده که ایجاد سلف با هسته ی هوایی می کنه. نمونه ی بزرگترش بخاری برقی و سشوار و وسایلی شبیه اینهاست.
                با تشکر از دلایل نسبتا منطقی در مورد بار سلفی
                اما با اندازه گیری متوجه شدم بار من حدود 85 اهم هست
                و مقدار سلفی اون 1.5 میکرو هانری هست اون هم به زور
                در نتیجه بار تقریبا مقاومتی کامل محسوب میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
                  من احتمال میدم از خازن ها باشه یه بار بدون خازن امتحان کن
                  خازن ها دلیل اصلی این ماجرا هستن
                  چون از رسیدن ولتاژ به صفر جلوگیری میکنن

دیدگاه

از کرامات شیخ ما اینست ...
                    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fakheri
                      با تشکر از دلایل نسبتا منطقی در مورد بار سلفی
                      اما با اندازه گیری متوجه شدم بار من حدود 85 اهم هست
                      و مقدار سلفی اون 1.5 میکرو هانری هست اون هم به زور
                      در نتیجه بار تقریبا مقاومتی کامل محسوب میشه
                      عرض کردم دوست عزیز!
                      طبق قانون لنز و همچنین گفته های شما که فرمودید این جرقه در لحظه ی جدا کردن سیم رخ میده، سلف در مقابل کاهش شار (ناشی از کاهش ولتاژ در لحظه ی قطع) مقاومت می کنه و برای تأمین شار، جریان بسیار زیادی رو از خودش عبور میده. یعنی در این لحظه بار ما با تقریب خوبی کاملاً سلفی محسوب میشه. لذا با توجه به DC بودن جریان، میتونیم شاهد پرش مداوم الکترون ها در فاصله ی هوایی باشیم.
                      اضافه می کنم که در واقع همین افزایش جریان در لحظه ی قطع در بارهای سلفی، عموماً باعث سوختن سوییچ های الکترونیکی (نیمه هادی) میشه و اصلاً به همین منظور بحث محافظت از سوییچ مطرح میشه.

دیدگاه

یعنی تو سلف 1.5 میکرو هانری اینقدر انرژی ذخیره میشه که میتون همچین ارکی بزنه؟
                        زندگی پر ز وجود است ولی ..
                        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
                          یعنی تو سلف 1.5 میکرو هانری اینقدر انرژی ذخیره میشه که میتون همچین ارکی بزنه؟
                          منظورتون رو متوجه نمیشم!! اگه مقدار سلف کم باشه نمیتونه انرژی زیادی رو ذخیره کنه؟؟ فرمول انرژی سلف که W=0.5LI هست. I که زیاد بشه، انرژی هم به صورت نمایی زیاد میشه! انرژی بیشتر از اونکه به مقدار سلف وابسته باشه، تابع جریانه!! آرک هم طبق قانون لنز مربوط به افزایش جریان هست! دلیل تداومش هم DC بودن جریان هست که مثل AC عبور از صفر نداره..!

دیدگاه

با تو جه به مقاومت و ولتاژ و ... 10 میکرو ژول(اگه درست حساب کرده باشم) در سلف ذخیره میشه .. همه چی سر این 10 میکروژول فسقلیه ؟؟ باعث بوجود اومدن ارک میشه و این آرک هوا رو یونیزه میکنه و جریان 4 آمپری از این راه تا چند سانت میتونه منتقل بشه ؟
                            زندگی پر ز وجود است ولی ..
                            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
                              با تو جه به مقاومت و ولتاژ و ... 10 میکرو ژول(اگه درست حساب کرده باشم) در سلف ذخیره میشه .. همه چی سر این 10 میکروژول فسقلیه ؟؟ باعث بوجود اومدن ارک میشه و این آرک هوا رو یونیزه میکنه و جریان 4 آمپری از این راه تا چند سانت میتونه منتقل بشه ؟
                              10 میکرو ژول رو از کجا آوردین؟؟؟ به فرمول دقت کردین؟؟ انرژی ذخیره شده در سلف تابعی از مقدار سلفی و جریان هست! جریان اگر به هر دلیلی زیاد بشه، انرژی ذخیره شده در سلف هم (نمایی) زیاد میشه.
                              جریان 4 آمپر رو چطور محاسبه کردید؟؟ اول باید شار در حالت دائم محاسبه بشه. بعد مشخص میشه در لحظه ی قطع، جریان تا چه حد زیاد میشه تا با کاهش شار مخالفت و شار رو تأمین کنه. ضمناً اگر جریان در حد 4 آمپر بود، بحث محافظت از سوییچ های نیمه هادی مطرح نمیشد. جریان قطعاً چندین برابر جریان نامی خواهد بود.

دیدگاه

بله قبول دارم بار سلفی موقع قطع شدن جرقه میزنه
                                ولی با توجه به فرمول W=0.5*L*I^2
                                و I=2.5 و L=1.5uh مقدار انرژی بسیار کمه و در حد میکرو ژول هست
                                حالا این چند میکرو ژول که نمیتونه اینقدر آرک بزنه و سیم رو آب کنه
                                -
                                حالا اینا به کنار ، جچوری میشه از این هیولا محافظت کرد - سیم 2.5 رو ذوب میکنه مثل کره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X