اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل جدید با پل دیود ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل جدید با پل دیود ساده

با سلام خدمت مهندسین گرامی

یک پل دوید بستم ورودیش AC هستش ، خروجیشو میگیرم خیلی کم نشون میده ، دیود هارو هم دوباره عوض کردم و بستم و مجدداد باز کردم و روی میز کار تست کردم بازم کم نشون میده :angry: :angry:
    ورودی 14AC ، خروجی حدود 11DC نشون میده
    ورودی 220AC ، خروجی 209DC نشون میده
    فقط بهش ورودی دادم و خروجیشو به هیچی متصل نکردم الا مولتی متر :angry:
    این چرا اینطوریه :angry:
    وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

پاسخ : مشکل جدید با پل دیود ساده

وقت بخیر

یک خازن 1000 میکرو 25 ولت اضافه کنید برای ورودی 14 ولت و خروجی رو اندازه بگیرید !!!!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe
      وقت بخیر

یک خازن 1000 میکرو 25 ولت اضافه کنید برای ورودی 14 ولت و خروجی رو اندازه بگیرید !!!!!!!!!
      یعنی درست میشه ؟
      وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aLBORz MasHaD
        با سلام خدمت مهندسین گرامی

یک پل دوید بستم ورودیش AC هستش ، خروجیشو میگیرم خیلی کم نشون میده ، دیود هارو هم دوباره عوض کردم و بستم و مجدداد باز کردم و روی میز کار تست کردم بازم کم نشون میده :angry: :angry:
        ورودی 14AC ، خروجی حدود 11DC نشون میده
        1-ولتاژخروجی پل تک فاز برابراست باvdc=0.636Vm
        vdc=0.636*14*1.414=12.59 V

ورودی 220AC ، خروجی 209DC نشون میده
        2- vdc=0.636*220*1.414=198 V
        1.414 همان رادیکل 2 است
        فقط بهش ورودی دادم و خروجیشو به هیچی متصل نکردم الا مولتی متر :angry:
        این چرا اینطوریه :angry:
        محمدرضامکوندی
        WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
        MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

سلام خوب من فکر کنم که ولتاژ باید بیاد پایین !
          چرا بره بالا ؟

و من فکر می کنم که باید تو خروجی پل دیود یه خازن الکترولیتی بذاری تا با کاهش ریپلت ولتاژ rms ای که ولت مترت نشون میدرو ببری بالا ! :mrgreen:
          برای محاسبه اینکه از چه خازنی استفاده کنی مطمئن نیستم اما مییدونم یه فرمول گاراژی داره که دوستان حتما حضور ذهن دارن
          عقاب همیشه تنهاست اما لاشخورا همیشه باهمند .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X