اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد مقاله در مورد LED ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد مقاله در مورد LED ها

با سلام
    من خودم قبلا واسه LED ها اطلاعات انچنانی نداشتم.مثلا فقط بهمون گفته بودند که واسه استفاده از اونها یه مقاومت 330 یا 470 سری کن و....
    ولی هیچ موقع قانع نشدم که واسه چی این مقاومت را گفتن یا افت دو سر LED ها چنده یا جریان مجازشون و....
    واسه همین تو سایتهای ایرانی هم زیاد چیزی دستگیرم نشد.واسه همین یه سایت خارجی پیداکردم که تو اون کاملا توضیح داده بود.من هم واسه اینکه هم خودم استفاده کنم و هم دیگران دست به کارشدم و کم کم متون اون را ترجمه میکنم.وبرای دوستان میگذارم.امیدوارم به دردتون بخوره
    من که خودم خیلی چیزی یاد گرفتم
    اگر استقبال شد بطور کامل و بطور تدریجی اونو ترجمه و تکمیل میکنم.البته اگر کم کاستی داشت عذر میخوام

پاسخ : ایجاد مقاله در مورد LED ها

سلام

مرسی از تلاشتون

کلیات بایاسینگ LED بستگی به ولتاژ و جریان کار معرفی شده از سوی تولید کننده میباشد که جهت استفاده و طول عمر بهتر قطعه حتما باید رعایت شود

در طراحی دیود ها و علی الخصوص مبحث ما دیود های نورانی باید توجه کافی به مقاومت دیود داشت

به عنوان مثال یک دیود نورانی با ولتاژ 2 ولت و جریان 10 میلی آمپر رو اگر بخواهیم با تغذیه 12 ولت روشن کنیم طبق قانون اهم R=V/I و KVL مدار ساده راه اندازی دیود نورانی به بکار بری مقاومت 1 کیلو اهم و با توجه به قانون توان مدارات DC که P=RI توان مقاومت نیز برابر 10 میلی وات میشود که با توجه به رنج های عادی شما به خوبی با یک مقاومت 0.125 وات یا 1/8 با اهم 1 کیلو میتوانید بایاسینگ این LED را انجام دهید
    سید محمد خدادادی
    الکترونیک هوشمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
      با سلام
      من خودم قبلا واسه LED ها اطلاعات انچنانی نداشتم.مثلا فقط بهمون گفته بودند که واسه استفاده از اونها یه مقاومت 330 یا 470 سری کن و....
      ولی هیچ موقع قانع نشدم که واسه چی این مقاومت را گفتن یا افت دو سر LED ها چنده یا جریان مجازشون و....
      واسه همین تو سایتهای ایرانی هم زیاد چیزی دستگیرم نشد.واسه همین یه سایت خارجی پیداکردم که تو اون کاملا توضیح داده بود.من هم واسه اینکه هم خودم استفاده کنم و هم دیگران دست به کارشدم و کم کم متون اون را ترجمه میکنم.وبرای دوستان میگذارم.امیدوارم به دردتون بخوره
      من که خودم خیلی چیزی یاد گرفتم
      اگر استقبال شد بطور کامل و بطور تدریجی اونو ترجمه و تکمیل میکنم.البته اگر کم کاستی داشت عذر میخوام
      هرچند استقبال نشد ولی ...
      خصوصیات و رنگ LED ها:
      اختلاف در خصوصیات .رنگ . افت ولتاژ. شدت نور و غیره بستگی به نوع جنس و تکنولوژی ساخت انها دارد
      طیف وسیعی از انواع LED ها با خصوصیات مختلفی در بازار موجود میباشند.این خصوصیات مختلف شامل نور، طول موج انتشار ، شدت نور و... میباشد
      LED Colours:
      یکی از خصوصیات مهم و اصلی در LED ها نوع رنگ ان میباشد.در ابتدا فقط با رنگ قرمز در دسترس بود.ولی کم کم با پیشرفت تکنولوژی در مورد نیمه هادی ها .LED هایی با دیگر رنگها نیز ساخته و به بازار معرفی گردید.
      در شکل زیر منحنی تقریبی برای انواع LED ها با ولتاژ اون اورده شده است.

LED Voltage drops:
      افت ولتاژ در LED ها بسته به ساختار سیلوکونی آن متفاوت میاشد.بطور معمول این افت ولناژ حدود 2 الی 4 ولت میباشد.

یک نکته جالب که در منحنی مشخصه این دیود ها وجود دارد این است که با توجه به سرعت بالای این دیودها و همچنین زمانیکه این دیود ها روشن میشوند .تقریبا ولتاژ دوسرشان در جریانهای مختلف ثابت میباشند.بنابراین طراحان در بعضی از سیستمهای خود حتی بعنوان تثبیت کننده های ولتاژ نیز مورد استفاده قرار میگیرند.بعلت آنکه دیود زنر از ولاتژ 7/2 ولت بهبالا سخته شده اند.

دیدگاه

این هم یک مقاله خوب فارسی :

http://ir02x6.persiangig.com/elc-lea...D.rar/download

کاری از دوست عزیز مهدی مشرقی
        - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
        ارتباط با من : ir02x6
        طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
          این هم یک مقاله خوب فارسی :

http://ir02x6.persiangig.com/elc-lea...D.rar/download

کاری از دوست عزیز مهدی مشرقی
          ممنون .ولی من نتونستم از این سایت دانلودش کنم.میشه از طریق سایتی دیگه برام اپلود کنید.ممنون

دیدگاه

http://s1.picofile.com/file/7550102361/LED_%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87.rar.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X