اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی درباره شروع الکترونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی درباره شروع الکترونیک

سلام:ببخشید اگه یه سوالی که تکراری و حوصله سربره اما خواهشا منو راهنمایی کنید.
    من کارشناسی ارشد سخت افزار دارم و خیلی به الکترونیک علاقه دارم و بیشتر می خوام بتونم تعمییر کنم (چه قطعات کامپیوتری و هر قطعه الکترونیک رو)و می خوام شروع کنم.باید از کجا شروع کنم و به چه دانشی نیاز دارم و...
    خواهشا منو راهنمایی کنید و راه درست رو در این دنیای زیبای الکترونیک رو به من نشون بدین.
    با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ : راهنمایی درباره شروع الکترونیک

شما از خوندن کتاب های هنرستان شروع کنید
    بعد لحیم کاری و کار با هیتر رو یاد بگیرید
    سپس شناخت قطعات الکترونیک هست و ...
    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

سلام ! من خودم تعمییرکارم و قیل از اینکه اصلا بدونم دیود چیه و حتی اکترونیک 1 رو پاس کنم تعمییرکار شدم ! و واقعا هم الان تو کارم موفقم !
      کتاب آموزش الکترونیک از مقدماتی تا پیشرفته نوشته علیرضا رضایی رو خوندم و کلا چنتا کتاب دیگه که مربوط به شناخت سطحی از قطعات میشد رو خوندم !!!
      جناب مهندس من حتی نمیدونستم پلدیود چیه ولی قشنگ میتونستم تستش کنم و ....
      برای تعمییر کار شدن کتاب خوندن کافی نیست ! باید کار کرد تو این زمینه ! مخصوصا الکترونیک قدرت
      موفق باشی :bye
      عقاب همیشه تنهاست اما لاشخورا همیشه باهمند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hany jafary
        سلام ! من خودم تعمییرکارم و قیل از اینکه اصلا بدونم دیود چیه و حتی اکترونیک 1 رو پاس کنم تعمییرکار شدم ! و واقعا هم الان تو کارم موفقم !
        کتاب آموزش الکترونیک از مقدماتی تا پیشرفته نوشته علیرضا رضایی رو خوندم و کلا چنتا کتاب دیگه که مربوط به شناخت سطحی از قطعات میشد رو خوندم !!!
        جناب مهندس من حتی نمیدونستم پلدیود چیه ولی قشنگ میتونستم تستش کنم و ....
        برای تعمییر کار شدن کتاب خوندن کافی نیست ! باید کار کرد تو این زمینه ! مخصوصا الکترونیک قدرت
        موفق باشی :bye
        سلام:از اساتید متشکرم که منو راهنمایی کردن-اما یه سوال دارم سایت یا کتابی هست که بطور دقیق مدار رو تشریح کرده باشه(بصورت گام به گام نه بصورت کتاب 302 مدار).
        با تشکر و سپاس فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2195
          سلام:از اساتید متشکرم که منو راهنمایی کردن-اما یه سوال دارم سایت یا کتابی هست که بطور دقیق مدار رو تشریح کرده باشه(بصورت گام به گام نه بصورت کتاب 302 مدار).
          با تشکر و سپاس فراوان
          :applause:
          سلام مهندس !
          راستشو بخواین من این کتاب 301 و 302 و ... مدار رو مطالعه نکردم ! من خودم هر کتابی رو که خوندم یه سری ابهامات توش دیدم ! از قبیل الک1 و2 میر عشقی یا منابع تغذیه سوییچینگ ابریشمی فر و منابع تغذیه سوویچینگ مارتین بروان و ... همشون یه ابهامات خاص خواص خودشو داره !!! شریح دقیق ؟؟ oo:متاسفانه نمیدونم چی رو بهتون معرفی کنم ! شرمنده :cry2:
          حتما اعضای دیگه انجمن بتونن راهنماییتون کنن :biggrin:
          عقاب همیشه تنهاست اما لاشخورا همیشه باهمند .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X