اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در مورد خازن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در مورد خازن

باسلام.اکثرا برای انتهای مسیر تو سیستمها از یک مقاومت استفاده میکنند.ولی من تو صنعت در یک مورد مشاهده کردم که برای انتهای مسیر از خازن 10 میکرو فاراد استفاده کرده .حالا چند تا نکته:
    1- مگه خازن تو ولتاژ dc اتصال باز نیست .ایا از جریان نشتی خازن استفاده میکنه.(اگر اینجوریه من اومدم و اون جریان کم را توسط امپرمتر اندازه گرفتم که خیلی مقدارش کم بود.وتوسط یه مقاومت اهم بالا همین جریان را عبور دادم یعنی به جای اون خازن از مقاومت استفاده کردم ولی جواب نداد.علتش کسی میدونه؟؟؟
    2- این خازنها بعد از یه مدت کارکردشون مثلا تقریبا هر 6 یا 8 ماهی مشکل پیدا میکنند و باید عوض بشن(خازن از لحاظ ظاهری هیچ گونه مشکلی ندارند)میخواستم علتشو بدونم وایا میشه برای این مشکل راه حلی ارایه داد.(البته ولتاژ سیستم ما 22 ولت dc است و حتی خازن با ولتاژ 50 ولت هم گذاشتم ولی باز بعد از یه مدتی همون مشکل را داشت)

پاسخ : مشکل در مورد خازن

نوشته اصلی توسط mostafa6369
    باسلام.اکثرا برای انتهای مسیر تو سیستمها از یک مقاومت استفاده میکنند.ولی من تو صنعت در یک مورد مشاهده کردم که برای انتهای مسیر از خازن 10 میکرو فاراد استفاده کرده .حالا چند تا نکته:
    1- مگه خازن تو ولتاژ dc اتصال باز نیست .ایا از جریان نشتی خازن استفاده میکنه.(اگر اینجوریه من اومدم و اون جریان کم را توسط امپرمتر اندازه گرفتم که خیلی مقدارش کم بود.وتوسط یه مقاومت اهم بالا همین جریان را عبور دادم یعنی به جای اون خازن از مقاومت استفاده کردم ولی جواب نداد.علتش کسی میدونه؟؟؟
    2- این خازنها بعد از یه مدت کارکردشون مثلا تقریبا هر 6 یا 8 ماهی مشکل پیدا میکنند و باید عوض بشن(خازن از لحاظ ظاهری هیچ گونه مشکلی ندارند)میخواستم علتشو بدونم وایا میشه برای این مشکل راه حلی ارایه داد.(البته ولتاژ سیستم ما 22 ولت dc است و حتی خازن با ولتاژ 50 ولت هم گذاشتم ولی باز بعد از یه مدتی همون مشکل را داشت)
    سلام
    دو تا سوال داشتم
    انتهای مسیر یعنی چی؟
    سیستم چی هست؟

head<=
    ...تشکر خدا...
    [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (مهدی رنجبر)m4hd1r
      سلام
      دو تا سوال داشتم
      انتهای مسیر یعنی چی؟
      سیستم چی هست؟
      مثلا انتهای مسیر سیستم های فایرفایتینگ
      یا برای بهتر متوجه شدن.مثلا شما یه منبع 24 ولتی رادر نظر بگیر که به یک پرشرسوئیچ وصل باشه.انتهای مسیر را میان یه مقاومتی موازی میکنند تا یه جریان کمی داشته باشیم که اگر این مسیر قطع شد با صفر شدن این جریان سیستم کنترل متوجه قطع شدن مسیر بشه و فالت مربوطه ظاهر بشه

دیدگاه

خیلی علتها میتونه داشته باشه ممکنه برای از بین بردن نویز باشه یا برای تغییر در ظرفیت خازنی سیم یا کاهش نرخ تغییرات خیلی چیزا هست باید ببینید توی چه سیستمی برای چه قسمتی بسته شده
        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

از بین بردن نویز یا کاهش تلفات سلفی مدار یا ایجاد اختﻼف پتانسیل یا تغییر سطح ولتاژ مثل شوکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranpoor rasool
            از بین بردن نویز یا کاهش تلفات سلفی مدار یا ایجاد اختﻼف پتانسیل یا تغییر سطح ولتاژ مثل شوکر
            نه هیچ کدوم از اینها از قبیل شوک و نویز مسیر و ... نیست فقط برای تشخص اتصال باز بودن مسیر مسیر میباشه

دیدگاه

قبلا گفتم که باید ببینید توی چه سیستمی هست
              حتی بعضی قطعات توی دیتاشیت میگن که فلان مقدار لود خازنی رو مسیر باشه که درست کار کنه قطعه
              من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                قبلا گفتم که باید ببینید توی چه سیستمی هست
                حتی بعضی قطعات توی دیتاشیت میگن که فلان مقدار لود خازنی رو مسیر باشه که درست کار کنه قطعه
                سیستم مورد نظر:
                یه ترموسوئیچی را درنظر بگیرید که اگر دما از یه مقداری بالاتر رفت سوئیچ عمل میکنه و کنتاکت آن میبنده و به سیستم کنترل فیدبک برمیگردونه(حالا این خازن موازی سوئیچ نصب گردیده است

دیدگاه

اسم یا مدل ترموسوییچ رو هم اگه میدونید بگید لطفا
                  اگه برای تشخیص اتصال باز بودن هست باید در حالت قطع کلید شما یک مقدار جریان یا ولتاژ توی مسیر داشته باشید که خازن رو شارژ نگه داره یا موارد مشابه آیا همچین چیزی هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                    اسم یا مدل ترموسوییچ رو هم اگه میدونید بگید لطفا
                    اگه برای تشخیص اتصال باز بودن هست باید در حالت قطع کلید شما یک مقدار جریان یا ولتاژ توی مسیر داشته باشید که خازن رو شارژ نگه داره یا موارد مشابه آیا همچین چیزی هست ؟
                    مدل ترموسوئیچ را ندارم ولی زیاد هم مهم نیست
                    بله همیشه ولتاژ 22 ولت داریم.و خازن هم شارژ میباشه

دیدگاه

وقت بخیر

اگر دوسر ترموسویج خازن نصب شده !! برای حذف نویز ناشی از سویچ ترموسویچ نصب کرده !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe
                        وقت بخیر

اگر دوسر ترموسویج خازن نصب شده !! برای حذف نویز ناشی از سویچ ترموسویچ نصب کرده !!
                        حذف نویز نیست فقط و فقط جهت مشخص نمودن باز یودن مسیر هستش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X