پاسخ : نیاز به مدار تایمر رله دار یا همون فلاش
یک مدار پیدا کردم که عکس در زیر میزارم
فقط توضیح بدید خروجی مدار کجاست؟ این مدار برای تایمر برف پاک کن میخوام بسازم بگی خروجی از کجا بگیرم ممنون میشم و اینکه پایه های 1 و 2 و 3 رله به کجا وصل کنم، بعد اون سر ولومی که هیچی بهش وصل نیست مال چیه
یک چیز دیگه دوستان اینکه دو تا مقاومت و یک خازن و دو تا دیود رو چی بکار ببرم
دو تا دیود هم در عکس کیت که پایین عکس مدار گذاشتم دو نوع دیود فکر کنم، اونا هم تو مدار مشخص کنید برام ممنون میشم
با تشکر
پاسخ : نیاز به مدار تایمر رله دار یا همون فلاشر یک کانال
در 555 پایه 3 خروجی است
آی سی 555 ازش بعنوانی چارفرانسه الکترونیک هم یاد میشه که میتونه کاربردهای زیادی داشته باشه
بستگی به نوع درایور کردنش میتونه کاربردهای خاصی داشته باشه
شما برای برف پاکن نیاز به چه نوع پالس مربعی در خروجی دارید؟ مدت زمان صفر یا یک بودن باهم چه مقداری باشند؟
درمدار زیر که برای شما میذارم مدت زمان صفر و یک برابر است که باتغییر پتانسیومتر میتوان زمان یک سیکل را تغییر داد
دقت کنید که پتانیسومتر فقط روی زمان یک سیکل تاثیر دارد نه زمان صفر یک بودن سیکل
http://uplod.ir/2thwll1i5zia/555_&_BD139.rar.htm
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
نوشته اصلی توسط MReza.p
منظور شما ساخت فلاشر تک کانال با قابلیت تنظیم سرعت پالس ها است؟
بله درسته، که از رله و ولوم 500 کیلو استفاده شده باشه و آی سی 555
نوشته اصلی توسط sami222
در 555 پایه 3 خروجی است
آی سی 555 ازش بعنوانی چارفرانسه الکترونیک هم یاد میشه که میتونه کاربردهای زیادی داشته باشه
بستگی به نوع درایور کردنش میتونه کاربردهای خاصی داشته باشه
شما برای برف پاکن نیاز به چه نوع پالس مربعی در خروجی دارید؟ مدت زمان صفر یا یک بودن باهم چه مقداری باشند؟
درمدار زیر که برای شما میذارم مدت زمان صفر و یک برابر است که باتغییر پتانسیومتر میتوان زمان یک سیکل را تغییر داد
دقت کنید که پتانیسومتر فقط روی زمان یک سیکل تاثیر دارد نه زمان صفر یک بودن سیکل
http://uplod.ir/2thwll1i5zia/555_&_BD139.rar.htm
تقریبا همچین مداری هست اما در مداری که گذاشتید از رله استفاده نشده
برف پاک کن خودش جدا به منبع تغذیه وصل شده، اما اینجا از ولتاژ مدار استفاده شده، فکر کنم در تایمر برف پاک کن دو نقطه رو هم متصل میکنه و بهشون فکر نکنم ولتاژ بده
روی برد برد خیلی مدار بستم که نتونستم نتیجه خوبی بدست بیارم، زیاد با 555 کار نکردم
معمولا هم این تایمر یا همون فلاشر یک کانال رله دار برای برف پاک کن از 0 تا 30 ثانیه هستند
یکی با استفاده از کلید ولوم اینکار انجام میشه، و همیشه هم دو پایه از ولوم و دو پایه کلید که زیر ولوم بکار گرفته میشن که کلیدها میشه در مسیر ورودی ولتاژ مدار درست کرد
رله هم برای این استفاده میشه که اگر زمانه مدار از کار بیفته یا خاموش بشه مدار به حالت اصلی خودش برمیگرده
در سایتهای فروش این تایمر که از 555 استفاده کردن بجز چند مقاومت و خاز و 555 و ولوم و رله و دیود از چیزی استفاده نکردند
پاسخ : پاسخ : نیاز به مدار تایمر رله دار یا همون فلاش
نوشته اصلی توسط hamidellec
بله درسته، که از رله و ولوم 500 کیلو استفاده شده باشه و آی سی 555
تقریبا همچین مداری هست اما در مداری که گذاشتید از رله استفاده نشده
برف پاک کن خودش جدا به منبع تغذیه وصل شده، اما اینجا از ولتاژ مدار استفاده شده، فکر کنم در تایمر برف پاک کن دو نقطه رو هم متصل میکنه و بهشون فکر نکنم ولتاژ بده
روی برد برد خیلی مدار بستم که نتونستم نتیجه خوبی بدست بیارم، زیاد با 555 کار نکردم
معمولا هم این تایمر یا همون فلاشر یک کانال رله دار برای برف پاک کن از 0 تا 30 ثانیه هستند
یکی با استفاده از کلید ولوم اینکار انجام میشه، و همیشه هم دو پایه از ولوم و دو پایه کلید که زیر ولوم بکار گرفته میشن که کلیدها میشه در مسیر ورودی ولتاژ مدار درست کرد
رله هم برای این استفاده میشه که اگر زمانه مدار از کار بیفته یا خاموش بشه مدار به حالت اصلی خودش برمیگرده
در سایتهای فروش این تایمر که از 555 استفاده کردن بجز چند مقاومت و خاز و 555 و ولوم و رله و دیود از چیزی استفاده نکردند
من روی یک مدار ساده فکر میکنم، اگر ب نتیجه رسید همینجا مدار را می آورم ولی 3 سالی میشه ک قرار هست روش کار کنم پس تضمینی نیست.
یک سری نرم افزار کوچک ب عنوان 555 calculator هستند ک با امکانات مختلف حول ساخت مدارات بر پایه ی 555 طراحی شدن.
سرچ کنید راحت پیدا میکنید و فکر میکنم بهتون کمک میکنند.
نوشته اصلی توسط MReza.p
من روی یک مدار ساده فکر میکنم، اگر ب نتیجه رسید همینجا مدار را می آورم ولی 3 سالی میشه ک قرار هست روش کار کنم پس تضمینی نیست.
یک سری نرم افزار کوچک ب عنوان 555 calculator هستند ک با امکانات مختلف حول ساخت مدارات بر پایه ی 555 طراحی شدن.
سرچ کنید راحت پیدا میکنید و فکر میکنم بهتون کمک میکنند.
ممنون
این تایمر که برای برف پاک کن استفاده میکنند موقع اتصال رله وقفه ایجاد نمیشه (فرض کنیم ولوم تایمر روی 30 ثانیه هستش در این حالت رله یک لحظه اتصال پیدا میکنه و قطع میشه و رله در این حالت 30 ثانیه قطع هست و این کار ادامه پیدا میکنه) اتصالش لحضه ای هست
در پروتئوس با استفاده از ترانزیستور bc547 یک مدار کشیدم که 555 نیاز نداره
به نظر شما از 555 استفاده کنم بهتره یا bc547 ؟
اینم عکسی از مدار :
در این مدار بجز led اعلام روشن بودن مدار میخوام یک led دیگه اضافه کنم که در مسیر رله گرفته بشه و همراه رله روشن و خاموش بشه اما وقتی led میزار دیگه رله کار نمیکنه به نظرتون چکار کنم؟
دیدگاه