اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش ولتاژ dc بدون افت جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش ولتاژ dc بدون افت جریان

باسلام به همه دوستان عزیز
    برای افزایش ولتاژ dc 10v به 12v dc بدون افت جریان چه کارباید کرد

پاسخ : افزایش ولتاژ dc بدون افت جریان

همچین چیزی امکان نداره که ولتاژ زیاد بشه اما جریان نه

قبلا در این مورد اگر سرچ میکردید میدیدید که بحث زیاد شده
    اگر شما 10 ولت داشته باشید و بتونید مثلا 3 آمپر هم جریان تامین کنید توان کل شما میشه 3 * 10 مساوی 30 وات حالا به اندازه این 30 وات میتونید ولتاژ و جریان رو به هم تبدیل کنید ( با فرض بهره وری 100 درصد) یعنی مثلا میتونید 2 آمپر 15 ولت برق داشته باشید یا مثلا 3 ولت 10 آمپر خلاصه اینکه از 30 وات بیشتر نشه

برای تبدیل 10 به 12 هم به همین منوال هست به همون نسبت که ولتاژ افزایش پیدا میکنه جریان کاهش پیدا میکنه
    من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

ایا میشه جریان مدار افزاینده اندازه گیری کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.li77 نمایش پست ها
        ایا میشه جریان مدار افزاینده اندازه گیری کرد ؟
        سلام جریان بدون مصرف کننده معنایی نداره ولتاژ رو میشه به صورت متصل به مصرف کننده یا جدا از مصرف کننده اندازه گرفت ولی هر مصرف کننده بر اساس نیاز خودش جریان میکشه بنابراین وابسته به مصرف کننده هست ولی گاها روی آداپتور ها یا منبع های تغذیه محدودیت جریان مینویسن مثلا 500 میلی آمپر یعنی اینکه شما مجازید مصرف کننده ای بهش وصل کنید که حداکثر تا سقف 500 میلی آمپر جریان میکشه بیشتر از این باعث آسیب به آداپتور میشه در مورد مدار های افزاینده هم همینطوره شما باید حداکثر جریان خروجی شون رو که میتونن تحمل کنن از فروشنده بپرسید. اما درحالت کلی اگه بخواید مقایسه ای داشته باشید بین جریان های ورودی و خروجی یک مدار افزاینده،میتونید از این فرمول استفاده کنید البته به شرط بازده 100 درصد که آرمانی هست
        ((
        ولتاژ ورودی به مدار افزاینده ×جریانی که مدار افزاینده در ورودی میکشه=ولتاژ خروجی مدار افزاینده×جریانی که مصرف کننده ی متصل به خروجی افزاینده از مدار میکشه))
        یا همون V1
        ×I1=V2×I2=P=توان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X