اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محاسبه وات

اضافه شده در تاریخ :
    .توان راکتیو توانی هست که مصرف نمیشه و بین بار و منیع
    تبادل میشه و مشکلاتی رو ایجاد میکنه....
    [/quote]
    یعنی چی؟بین بار و منبع یعنی در سیم انتقال ایجاد حرارت میکنه؟بین بار و منبع چه چیزی وجود داره؟
    چه مشکلاتی مثلا؟

دیدگاه

سلام مهنس
      میتونی در مورو فرمولا و طریقه محاسبه توان اکتیو ، راکتیو و ظاهری هم یکم صحبت کنی
      ممنون
      آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
      آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedxs

اضافه شده در تاریخ :
        .توان راکتیو توانی هست که مصرف نمیشه و بین بار و منیع
        تبادل میشه و مشکلاتی رو ایجاد میکنه....

یعنی چی؟بین بار و منبع یعنی در سیم انتقال ایجاد حرارت میکنه؟بین بار و منبع چه چیزی وجود داره؟
        چه مشکلاتی مثلا؟
        وقتی یه بار سلفی یا خازنی رو به به یک منبع تغذیه متناوب متصل میکنید جریانی از منبع تغذیه کشیده میشه
        در مورد بار سلفی در زمان صعود ولتاژ انرژی در سلف بصورت شار مغناطیسی ذخیره میشه و در زمان نزول شکل
        موج سینوسی ولتاژ انرژی به منبع تغذیه بر میگرده...............اینجا جریان وجود داره اما مصرفی وجود نداره
        به عوض سطح مقطع سیم با این جریان اشغال میشه.........در ups ها که اکثرآ خروجی شبه سینوسی دارند
        با کنترل دیوتی سایکل سعی در تنظیم ولتاژ خروجی میکنن که در لحظه کنترل پالسها ولتاژ های برگشتی سلف
        به سویچ ها آسیب میزنن ........در اینگونه مواقع استفاده از ups با هسته آهنی مناسبتر هست.....
        معمولآ بارها مخلوطی از بارهای اکتیو و سلفی هستن.......برای از بین بردن توان سلفی اونها به همان میزان توان
        راکتیو خازنی میتوان اضافه کرد که محاسباتش در کتب مربوطه هست........

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام دو ستان مطالب خوب و امو زنده ای بود ممنونم :nice: :nice: :nice:

دیدگاه

با سلام به اساتید محترم یه سوالی داشتم خیلی برام حیاتی است جوابش لطفا راهنمایی بفرمایید
            ماژول pam8403 یک ماژول امپلی فایر صوتی است که شش وات است یعنی استریو است ودر هر کانال می تواند 3 وات خروجی صدا داشته باشد حال سوال اینجاست که من اگر این مدار را با ولتاژ 3.3 راه اندازی کنم یعنی جریانی که می کشد 909ma است؟؟؟؟؟؟ آخه من می خوام که این مدار رو وصل کنم به خروجی آردوینو ام که فقط تو دیتاشیت اش گفته می تونه پورت dac کلا 130ma جریان بکشه
            Total DC Output Current on all I/O lines 130mA

حتی کل جریانی که میشه از خود pin 3.3 کشید 800ma است یعنی می سوزه مدارم ؟؟؟؟؟
            DC Current for 3.3V Pin 800mA
            یعنی dac ام می سوزه ؟ یا من اشتباه می کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ ممکنه dac ام ضعیف بشه
            ممنونم اگر کسی اطلاعاتی داست به ایمیلم بزنه sadoo2010@gmail.com
            جدیدترین ویرایش توسط sadoo2012; ۱۵:۰۴ ۱۳۹۷/۰۵/۰۳.

دیدگاه

سلام
              دوست عزیز توان در حالت استاندارد محاسبه مییشه ینی ولتاژ راه انداز مدار و مقاومت های بکار رفته جریان رو تعیین میکنند
              اینطور نیست که شما هر ولتاژی بدی و مدارت فعال بشه و جریان بکشه باید ولتاژ تعریف شده برقرار بشه تا جریان برقرار بشه
              ولتاژ آمپلی فایر 6 وات برابر 5 ولته با توجه به فرمول توان=جریانxولتاژ میتونیم حساب کنیم جریان مصرفی چقدره
              P=V.I
              I=P/V
              P=6
              V=6
              I=120mA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X