اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم کردن جریان بدون افت ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کم کردن جریان بدون افت ولتاژ

سلام
    یه سوال کوچیک دارم .
    اگر با استفاده از مقاومت جریان خروجی یه منبع تغذیه رو کم کنیم ولتاژ خروجی هم کم میشه ؟
    اگر نه چرا هیچ تاثیری نداره در حالی که ترانس ها یا برخی قطعات دیگه با کم کردن جریان ولتاژ میره بالا و بالعکس ؟ و چرا قوانین در همه جا یکی نیس ؟ کلا چی این حالتارو تائین میکنه ؟
    واگر اره چطور میشه از این کار جلو گیری کرد یعنی جریان رو بدون کم کردن ولتاژ کاهش داد ؟
    ممنون

پاسخ : کم کردن جریان بدون افت ولتاژ

اگر با استفاده از مقاومت جریان خروجی یه منبع تغذیه رو کم کنیم ولتاژ خروجی هم کم میشه ؟
    1- بله ولتاژی که روی مقاومت افت میکنه باعث کم شدن ولتاژ میشه
    نکته اینجاست که ما جریان رو کم نمیکنیم(محدود میکنیم) بلکه با اضافه کردن مقاومت داریم به مدار دیکته میکنیم که از همون قانون اهم تبعیت کنه V=RI پس مقاومت بیشتر = جریان کمتر

اگر نه چرا هیچ تاثیری نداره در حالی که ترانس ها یا برخی قطعات دیگه با کم کردن جریان ولتاژ میره بالا و بالعکس ؟ و چرا قوانین در همه جا یکی نیس ؟ کلا چی این حالتارو تائین میکنه ؟
    اون بحث یه سیم پیچه که زیر بار و جریان نمیتونه جریان رو تامین کنه و با افت ولتاژ داره اینو نشون میده
    قوانین همه جا یکسان هست مگه میشه یکسان نباشه مساله اون قسمتهایی هست که ما نمیبینمشون یا محاسبه نمیکنیمشون

واگر اره چطور میشه از این کار جلو گیری کرد یعنی جریان رو بدون کم کردن ولتاژ کاهش داد ؟
    این میشه بحث مدارات منبع جریان که چند تا روش دارن
    این که بگیم جریان رو کم کنیم معنی نداره باید بگیم جریان کشی کم و زیاد بشه یا اینکه منبع جریان این میزان جریان بده (کم یا زیاد)
    من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X