اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

المان جرقه زن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : المان جرقه زن

من دوسال پیش مواد منفجره میساختیم با دوستم مثلا موشک بعد برنامه مینوشتیم میلی ثانیه ای اختلاف میدادیم شبا نمایش میدادیم
    برای اینکه منفجر نشن نزنن نابودمون کنن ی تیکه المنت 220 ولت کندیم وقتی وصل میکردیم گرم میشد فتیله روشن میشد
    به همین سادگی :nice:
    http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

ن دوسال پیش مواد منفجره میساختیم با دوستم مثلا موشک بعد برنامه مینوشتیم میلی ثانیه ای اختلاف میدادیم شبا نمایش میدادیم
      برای اینکه منفجر نشن نزنن نابودمون کنن ی تیکه المنت 220 ولت کندیم وقتی وصل میکردیم گرم میشد فتیله روشن میشد
      به همین سادگی
      ممنون دوست عزیز:میشه مراحل اش توضیح بدید دقیقا! : :nerd:
      المنت 220 ولت دیگه چی هست؟ و..
      سپاس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : المان جرقه زن

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
        ممنون دوست عزیز: میگم حالا چقدر طول میکشه با این المنت باروت اتش بگیره!!
        ان لامپ همین هست!؟
        http://www.azmiran.com/21144/70251
        سپاس
        این لامپ توان بالایی داره با باتری مشکل سرخ بشه لامپی رو انتخاب کنید که حداکثر پنج وات باشه....

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
          چند سئوال:
          1. قیمت لامپ 12 ولتی: 5 وات چند هست؟؟
          2.توی عکس: من باید ان حباب یا شیشه را بشکنم و بعد ان سیم ها(توی عکس درست مشخص کردم؟) را داخل جیوه یا باروت کنم تا اتش بگیره!!؟؟ درسته؟؟؟

سپاس

دیدگاه

عزیزم یه المنت 220 ولت بخر دوسانتی متر از وسطشو بچین بزن وسط باروتا جریان بده بهش خودش کار این لامپ رو میکنه با این تفاوت لامپ یکبار مصرفه اون چند بار مصرف دومم اینکه اون ارزون تر در میاد

دیدگاه

اگر می خواهید که جرقه مداوم داشته باشید از مدارات ولتاژ بالا(نردبان یعقوب) استفاده بکنید.
              اگر می خواهید که جرقه لحظه ای داشته باشید با استفاده از رله ولتاژ مثبت و منفی را برای لحظه ای اتصال کوتاه کنید.
              اگر هدف شما سوزاندن (کبریت، باروت و ...) است دو سر سیم با مقاومت زیاد(مثل سیم تنگستن، سیم فنر خودکار، سیم فنر ماشین کوکی و ..) را به تغذیه وصل کنید که در این صورت حرارت بسیار زیاد ایجاد کرده و سیم سرخ شده و منجر به آتش گرفتن خواهد شد.
              - تو همانی که می اندیشی، هرگاه به این اندیشیدی که تو یک عقابی؟ پس به دنبال رویاهایت برو و به یاوه های مرغ و خروس های اطرافت فکر نکن.

- یک تصمیم می تواند دریچه های زندگی ما را به روی اندوه یا شادی ، سعادت یا تنگدستی ، مصاحبت یا تنهایی ، و عمری طولانی یا مرگی زودرس باز کند

دیدگاه

ممنون دوستان:
                یه المنت 220 ولت بخر دوسانتی متر از وسطشو بچین بزن وسط باروتا جریان بده بهش خودش کار این لامپ رو میکنه با این تفاوت لامپ یکبار مصرفه اون چند بار مصرف دومم اینکه اون ارزون تر در میاد
                من اصلا متوجه منظوز شما نمیشم!! این المنت که میگید چه شکلی هست و چه طور کار می کنه!! از کجا میشه خرید؟؟؟ با چند ولت راه می افته؟؟؟ لطفا بیشتر توضیح بدهید!
                گر هدف شما سوزاندن (کبریت، باروت و ...) است دو سر سیم با مقاومت زیاد(مثل سیم تنگستن، سیم فنر خودکار، سیم فنر ماشین کوکی و ..) را به تغذیه وصل کنید که در این صورت حرارت بسیار زیاد ایجاد کرده و سیم سرخ شده و منجر به آتش گرفتن خواهد شد
                لطفا بیشتر توضیح بدهید دوست عزیز:مثلا سیم فنر خودکار را به چه صورت باید استفاده کرد تا حرارت ایجاد کنه؟؟ سر مثبت به یک سر سیم : و سر منفی به سر دیگر سیم !!! اینطوری هست؟؟ چند ولت باید داد به سیم خودکار ؟؟

سپاس

دیدگاه

لطفا بیشتر توضیح بدهید دوست عزیز:مثلا سیم فنر خودکار را به چه صورت باید استفاده کرد تا حرارت ایجاد کنه؟؟ سر مثبت به یک سر سیم : و سر منفی به سر دیگر سیم !!! اینطوری هست؟؟ چند ولت باید داد به سیم خودکار ؟؟
                  بله کاملا درسته، سر مثبت به یک طرف و سر منفی به طرف دیگر.
                  هر چه ولتاژش بیشتر، حرارتش بهتر. چیزی که در این میان مهم است میزان مقاومت فنر می باشد.
                  البته توضیح واضحات است که در ولتاژ ثابت هرچه مقاومت کمتر باشد جریان بیشتر بوده (V=RI) و افزایش جریان منجر به افزایش توان و حرارت می گردد.(P=V*I)
                  - تو همانی که می اندیشی، هرگاه به این اندیشیدی که تو یک عقابی؟ پس به دنبال رویاهایت برو و به یاوه های مرغ و خروس های اطرافت فکر نکن.

- یک تصمیم می تواند دریچه های زندگی ما را به روی اندوه یا شادی ، سعادت یا تنگدستی ، مصاحبت یا تنهایی ، و عمری طولانی یا مرگی زودرس باز کند

دیدگاه

بله کاملا درسته، سر مثبت به یک طرف و سر منفی به طرف دیگر.
                    هر چه ولتاژش بیشتر، حرارتش بهتر. چیزی که در این میان مهم است میزان مقاومت فنر می باشد.
                    البته توضیح واضحات است که در ولتاژ ثابت هرچه مقاومت کمتر باشد جریان بیشتر بوده (V=RI) و افزایش جریان منجر به افزایش توان و حرارت می گردد.(P=V*I)
                    ممنون دوست عزیز: من یک روش میخوام که موثر و قوی باشه یعنی جیوه یا باروت را زود شعله ور کند؟؟ و حداکثر با 9 ولت را اندازی بشه!!!!
                    به نظر شما بهترین روش کدام هست؟؟
                    سپاس

دیدگاه

بهش میگن المنت یه چیزی مثل فنره که تو بخاری برقی برای گرما استفاده میشه لوازم الکتریکی ها دارن بهش میگن المنت ی فنر طولانیه با 220 ولت راه میفته اما اگه یه تیکه کوچیک ازش جدا کن ولتاژ ها بپایین هم سرخ میشه و میشه ازش استفاده کرد

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
                        چند سئوال:
                        1. قیمت لامپ 12 ولتی: 5 وات چند هست؟؟
                        2.توی عکس: من باید ان حباب یا شیشه را بشکنم و بعد ان سیم ها(توی عکس درست مشخص کردم؟) را داخل جیوه یا باروت کنم تا اتش بگیره!!؟؟ درسته؟؟؟

سپاس
                        خواهش میکنم............
                        قیمت لامپ 500 تا 1000 تومن هست...........
                        بله حباب باید شکسته بشه...........
                        اینکه بنده لامپ رو پیشنهاد دادم برای این بود که شما از باطری میخواهید استفاده کنید اونم باطری 9 ولت کتابی در غیر این صورت میتونید از پیشنهاد دوستان استفاده کنید......
                        اگر از المنت هم میخواهید استفاده کنید از نوع المنت سشوار بهره ببرید زیرا با توان کم میتونید سرخش کنید کافیه حدود یک سانت از المنت رو جدا کنید و استفاده کنید.......

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

ممنون دوستان:

اینکه بنده لامپ رو پیشنهاد دادم برای این بود که شما از باطری میخواهید استفاده کنید اونم باطری 9 ولت کتابی در غیر این صورت میتونید از پیشنهاد دوستان استفاده کنید
                          بین المنت و لامپ 12 ولتی ماندم دوست عزیز!!
                          کدام اش با باتری 9 ولتی زودتر راه می افته!!؟؟

بهش میگن المنت یه چیزی مثل فنره که تو بخاری برقی برای گرما استفاده میشه لوازم الکتریکی ها دارن بهش میگن المنت ی فنر طولانیه با 220 ولت راه میفته اما اگه یه تیکه کوچیک ازش جدا کن ولتاژ ها بپایین هم سرخ میشه و میشه ازش استفاده کرد
                          ================================================== ====
                          اگر از المنت هم میخواهید استفاده کنید از نوع المنت سشوار بهره ببرید زیرا با توان کم میتونید سرخش کنید کافیه حدود یک سانت از المنت رو جدا کنید و استفاده کنید!
                          در مورد المنت چند ابهام وجود داره!!!
                          1.این المنت که میگید: اسم دقیقا اش چی هست؟؟ المنت 220 ولت برای سشوار !!!؟؟
                          2. طریقه کار اش چطوری هست و چطور راه می افته؟؟؟ یعنی زمانیکه خریدم اش : چند سانت را بشکنم و بعد به یک سر اش مثبت و به سر دیگه اش منفی بدم(مثل فنر خودکار)؟؟؟(باتری کتابی 9 ولت)!!! اینطوری راه می افته؟؟؟ چند ثانیه طول میکشه تا جیوه شعله ور بشه؟؟؟

سپاس

دیدگاه

من با باطری لیتیوم اینکارو کردم دوما اندازه رو خودت میتونی بدست بیاری راحت
                            از لامپم بخوای استفاده کنی میتونی لامپای معمولی استفاده کنی
                            باطری لیتیومی به 1 ثانیه نمیرسید :icon_razz:

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
                              من با باطری لیتیوم اینکارو کردم دوما اندازه رو خودت میتونی بدست بیاری راحت
                              باتری لیتیومی دقیقا چه شکلی هست؟؟؟ و قیمت اش چند هست؟ 9 ولت داره؟؟؟شارژی هست؟

ز لامپم بخوای استفاده کنی میتونی لامپای معمولی استفاده کنی
                              منظور تان همین لامپ های 220 ولتی 100 وات هست؟؟ 9 ولت بدم جواب میده؟؟؟ لامپ سوخته باشه چی ؟؟

باطری لیتیومی به 1 ثانیه نمیرسید
                              واقعا !! :surprised: اینجوری خیلی عالی هست که!

سپاس

دیدگاه

اونا رو نمیدونم منظورم لامپاییه که تو اسباب بازی های چینی فراوونه یا اونایی که میفروشن ولی لامپن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X