اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعدادی سوال از مبانی الکترونیک !!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعدادی سوال از مبانی الکترونیک !!

سلام دوستان ، من چند تا سوال در مورد درس مبانی الکترونکی دارم که جواب این سوال ها رو ندارم ممنون میشم دوستان لطف کنن و جواب اونارو به صورت خلاصه ولی کامل بگه ( واسه امتحان دارم میخونم )

لطفاً هر کسی بلده دریغ نکنه ؟؟؟

- تعریف الکترون - نترون - پروتون ( نوع قطب هر کدام را هم بگید )

- پیوند کوالانسی ( شکل اگه امکانش هست )

- جریان رانشی

- دیود ایده آل

- دیود زنر

- منطقه شکست

- مدار یکسو کننده پل

- تراسپورماتور

- فیلتر خازنی

از کسی که جواب اسن سوال ها رو میده طوری باشه که ساده و روان و مختصر و کامل باشه

ممنونم از همه دوستان ، موفق باشید ، منتظرم

پاسخ : تعدادی سوال از مبانی الکترونیک !!

سلام
    من جوابه چندتاشو بلدم .اونایی که بلدم بهتون میگم: :icon_razz:
    -
    - :question:
    -جریان رانشی(drift) در واقع همان نیرویی است که باعث میشود ذرات تحت تاثیر میدان حرکت کنند.ذرات مثبت یا پروتن ها در جهت میدان و ذرات منفی یا همان الکترون ها در خلاف جهت میدان حرکت میکنند.
    -دیود ایده آل مثل کلید میمونه.که اگه ولتاز سر کاتدش بیشتر از سر آندش باشه (ولتاژ دو سر منفی) مثل کلید بازه و اگه ولتاژ دوسرش مثبت باشه کلید بسته است

-اگه دیود ایده آل نباشه یه مقاومتی از خودش نشون میده.در صورت به شکست رفتن دیود می توان مدار معادلش را به جایش قرار داد که اصولا از زنز در ناحیه شکستش استفاده می کنند.

-یکی از کاربردهای دیود یکسوسازی است.مثلا از سیگنال سینوسی بخوان DC بدست بیارن اولین مرحله از یکسوکننده استفاده میکنند.

در ولتاژهای + دیود 1و3 روشنند و 2و4 خاموش
    و در ولتاژهای - دیود 1و3 خاموشند و 2و 4 روشن
    -ترانسفورماتور در واقع از 2تا سلف تشکیل شده که با نسبتN1:N2 ولتاژ و جریان و مقاومت را می تونی از هر سر به سر دیگش انتقال بدی که در مورد ولتاژ به عنوان مثال از اولیه به ثانویه در N2/N1ضرب میشه و جریان به این نسبت تقسیم میشه!

امیدوارم بقیه ی دوستان نواقص گفته های منو کامل کنند تا مشکل شما رفع بشه.

دیدگاه

-یکی از کاربردهای دیود یکسوسازی است.مثلا از سیگنال سینوسی بخوان DC بدست بیارن اولین مرحله از یکسوکننده استفاده میکنند.
      در ولتاژهای + دیود 1و3 روشنند و 2و4 خاموش
      و در ولتاژهای - دیود 1و3 خاموشند و 2و 4 روشن

امیدوارم بقیه ی دوستان نواقص گفته های منو کامل کنند تا مشکل شما رفع بشه.

---------------------------

مرسی دوست عزیز این یکیو متوجه نشدم در مورد کدوم سوال توضیح دادید( لطفاً واضحتر بگید )

در هر صورت دوست عزیز ممنون

فقط دوستان اگه امکانش هست یه مقدار درسی تر و ساده تر طوری که بشه سر جلسه امتحان جواب داد ، جوابشونو بگید :nice: مرسی دوستان

دیدگاه

شکل را نگاه کنید!!

دیدگاه

ممنون دوست عزیز خیلی لطف کردی ممنون

منتظر جواب بقیه دوستان هستیم

دیدگاه

سلام ، لطفاً بقیه دوستان راهنمایی کنن ،، داره دیر میشه ، مثلاً انجمن الکترونیک هستا !! این سوالا که دیگه واسه مبانیه الکترونیک

دیدگاه

در مورد پیوند کوالانسی به لینک زیر یه نگاه بنداز:

ممکن است هر دو نوع اتم یک ترکیب برای ایجاد لایه الکترونی خارجی کامل و پایدار نیاز به کسب الکترون داشته باشند. برای این منظور، دو نوع اتم الکترون به اشتراک می گذارند. به این ترتیب پیوندهای محکمی بین اتمها ایجاد می شود که پیوندهای کووالانسی نام دارند. کوچکترین بخش یک ترکیب با پیوند کووالانسی یک مولکول است، و چنین ترکیبی ، ترکیب مولکولی یا کووالانسی نامیده می شود. اما در این نوع ترکیبها پیوند بین مولکولها به اندازه پیوند بین اتمها محکم نیست و در نتیجه بسیاری از ترکیبهای کووالانسی گاز یا مایع هستند.

به عنوان مثال برای تشکیل دی اکسید کربن، هر اتم کربن با دو اتم اکسیژن الکترون به اشتراک می گذارد. به این ترتیب یک لایه خارجی پایدار هشت الکترونی در هر اتم تشکیل می شود.

منبع
              DK multimedia

دیدگاه

در مورد فیلتر خازنی جزوه ی خودم هست که دست نویسه ولـــی خوب نوشته شده .امیدوارم استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط terrorhell
                  سلام دوستان ، من چند تا سوال در مورد درس مبانی الکترونکی دارم که جواب این سوال ها رو ندارم ممنون میشم دوستان لطف کنن و جواب اونارو به صورت خلاصه ولی کامل بگه ( واسه امتحان دارم میخونم )

لطفاً هر کسی بلده دریغ نکنه ؟؟؟

- تعریف الکترون - نترون - پروتون ( نوع قطب هر کدام را هم بگید )

- پیوند کوالانسی ( شکل اگه امکانش هست )

- جریان رانشی

- دیود ایده آل

- دیود زنر

- منطقه شکست

- مدار یکسو کننده پل

- تراسپورماتور

- فیلتر خازنی

از کسی که جواب اسن سوال ها رو میده طوری باشه که ساده و روان و مختصر و کامل باشه

ممنونم از همه دوستان ، موفق باشید ، منتظرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X