سلام. تجربه ای در زمینه آنالوگ ندارم ولی تا جایی که من میدونم خازن ها بر اساس مواد سازنده طبقه بندی میشن مثل خازن الکترولیتی و سرامیکی. خازن الکترولیتی چون قطبدار هست نمیشه در جریان ac ازش استفاده کرد ولی برای dc مناسبه چون ظرفیت بالا و قیمت مناسبی داره ولی نشتی بیشتری (مقاومت اهمی کمتری) نسبت به خازن سرامیکی داره. از خازن سرامیکی که بدون قطب هست میشه برای ac استفاده کرد. اطلاعاتم در همین حده، امیدوارم دوستان بتونن کمک بیشتری کنن.
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
سلام. تجربه ای در زمینه آنالوگ ندارم ولی تا جایی که من میدونم خازن ها بر اساس مواد سازنده طبقه بندی میشن مثل خازن الکترولیتی و سرامیکی. خازن الکترولیتی چون قطبدار هست نمیشه در جریان ac ازش استفاده کرد ولی برای dc مناسبه چون ظرفیت بالا و قیمت مناسبی داره ولی نشتی بیشتری (مقاومت اهمی کمتری) نسبت به خازن سرامیکی داره. از خازن سرامیکی که بدون قطب هست میشه برای ac استفاده کرد. اطلاعاتم در همین حده، امیدوارم دوستان بتونن کمک بیشتری کنن.
سلام.من به خازن الکترولیتی ولتاژ ac دادم. جریان رو هم درست نشون میداد.چرا نمیشه ازش در ac استفاده کرد؟
الان اسم این خازنهای عدسی ، خازن AC و خازنهای الکترولیتی ، خازن DC هست oo:
دیدگاه