اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت هیتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت هیتر

با سلام یه سوال فنی داشتم توی سایر پست ها هم مطلب مشابهی ندیدم امیدوارم اینجا جوابمو بگیرم
    من یه بار یه دستگاه هیتر برقی رو بررسی کردم دیدم فقط یه رشته سیمه که بین جریان برق قرار میگیره و هیچ چیز اضافی هم نداره گفتم خب خودمم یه نمونه ازش بسازم یه آداپتور 12 ولت برداشتمو یه فنر نازک بین جریان برقش قرار دادم که 10 ثانیه بعدش فنر آب شد،دوباره یه فنر قوی تر برداشتم که بعد از دو دقیقه ترانس داغ کرد و سوخت،بالاخره پس از آزمایش های بسیار به یه مقدار فنری رسیدم یه نه آب بشه و نه ترانسم بترکه و تا یه چند ساعتی برام کار کنه حالا سوال من اینه که میتونم با برق 220 ولت هم همچین چیزی بسازم یا نه؟
    لطفا دوستان راهنمایی کامل کنند که اصن چی میشه که این سیمه بین جریان برق داغ میشه و آیا این سیم جریان عبوری رو مصرف می کنه؟.

پاسخ : ساخت هیتر

نوشته اصلی توسط alijan89
    با سلام یه سوال فنی داشتم توی سایر پست ها هم مطلب مشابهی ندیدم امیدوارم اینجا جوابمو بگیرم
    من یه بار یه دستگاه هیتر برقی رو بررسی کردم دیدم فقط یه رشته سیمه که بین جریان برق قرار میگیره و هیچ چیز اضافی هم نداره گفتم خب خودمم یه نمونه ازش بسازم یه آداپتور 12 ولت برداشتمو یه فنر نازک بین جریان برقش قرار دادم که 10 ثانیه بعدش فنر آب شد،دوباره یه فنر قوی تر برداشتم که بعد از دو دقیقه ترانس داغ کرد و سوخت،بالاخره پس از آزمایش های بسیار به یه مقدار فنری رسیدم یه نه آب بشه و نه ترانسم بترکه و تا یه چند ساعتی برام کار کنه حالا سوال من اینه که میتونم با برق 220 ولت هم همچین چیزی بسازم یا نه؟
    لطفا دوستان راهنمایی کامل کنند که اصن چی میشه که این سیمه بین جریان برق داغ میشه و آیا این سیم جریان عبوری رو مصرف می کنه؟.
    درود
    این یه سیم هست که جنسش رو یادم نیس
    این سیم مقاومت زیادی داره و وقتی به برق220وصل میشه مقاومت می کنه و این مقاومت کردنش باعث داغ شدن اون میشه (مصرف اینا یکم زیاده)
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alijan89
      سلام
      به این رشته سیم ها المنت میگن و جنسشون هم از نیکل هست و تحمل جریان الکتریکی بالا رو دارند بدون اینکه ذوب بشن
      یعنی مس و دیگر فلز نمی تونن دووم بیارن .
      به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست
      عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

دیدگاه

همان طوری که در هیتر بکار رفته شما هم میتونید برای 220 بکار ببرید در واقع میشه این سیم را مقاومت سیمی بهش گفت که یه توانی داره اگر بخواهی توان بالاتری ازش عبور بدی (با افزایش ولتاژ) خیلی راحت میسوزه یا پدر منبع تغذیه در میاد باید طول سیم را طوری بگیری که متناسب با ولتاژ مورد نظز اهم مناسب را بده
        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

اگر من جای شما بودم یه دونه پتانسیومتر 100k یا بیشتر رو با یک سیم المنت اتو 1200 وات که داخل بازار هست سری میکردم میزدم به برق شهر دقیقا همون کار هیتر رو انجام میده با پتانسیومتر هم مقدار جریان عبوری از سیم رو کنترل میکردم
          گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
          همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X