اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ال ای دی مادون قرمز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل ال ای دی مادون قرمز

نوشته اصلی توسط علی تحیری
    با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
    چون ال ای دی ها بصورت سری استفاده می شوند، این مشکل اتفاق می افتد، شما باید از 8 عدد مقاومت 510 اهم 1/4 وات برای 8 ال ای دی استفاده کنید و آن ها را بصورت موازی به خط 12 ولت ببندید، آن وقت جریان همه آن ها 20 میلی آمپر و افت ولتاژ همه یکسان می شود.
    تعداد کل ال ای دی ها 200 تاست به دلیل مشکل مکان نمیتونم 200 تا مقاومت سر هر ال ای دی بگذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghenaati_amir
      تعداد کل ال ای دی ها 200 تاست به دلیل مشکل مکان نمیتونم 200 تا مقاومت سر هر ال ای دی بگذارم
      اشتباه متوجه شدید
      شما هیچ مقاومتی نیاز نخواهی داشت 20 نا 20 تا سری کنید و از درایور 300 میلی ال ای دی استفاده کنید
      اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
      مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
      مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
      اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
      هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

دیتا شیت برای led مادون قرمز 5 میل پیدا نکردم علاوه بر اون به روش سعی و خطا فهمیدم حداکثر ولتاژ حدود 1.6 میباشد و جریان حدود 150 میلی امپره من میخام ولتاژ هر ال ای دی 1.1 ولت باشه
        مشکل اینجاست که وقتی ال ای دی های مادون قرمز رو سری میکنم ولتاژ های شکست مختلف بین 1 تا 1.6 ولت دارند اگه سطح ولتاژ رو بیشتر کنم ممکنه ولتاژ اونها بین 1.6 تا2 برسه و برخی ال ای دی ها میسوزن
        با سلام خدمت شما کاربر گرامی :
        جریان 150 میلی آمپری برای یک ال ای دی 5 میلی متر خیلی زیاد است، آیا امتحان کردید، که ال ای دی داغ نکرده است.؟
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
          با سلام خدمت شما کاربر گرامی :
          جریان 150 میلی آمپری برای یک ال ای دی 5 میلی متر خیلی زیاد است، آیا امتحان کردید، که ال ای دی داغ نکرده است.؟
          البته امروز چند تا مقاومت و دوربین مادون قرمز تهیه کردم و آزمایشات رو انجام دادم در حالیکه جریان روی 30 میلی آمپر بود میزان نوردهی برای کار من مناسب نبود اما در جریان 200 میلی امپر میزان نور دهی برای من مناسب بود فقط ال ای دی ها شدیدا داغ میکردند
          من تو سایت های خارجی یک سری نوار ال ای دی مادون قرمز دیدم مطمینم اونها بیشتر به درد من میخورند اسمشون هم irled ribbon ایا جایی رد دارین ازین ها بفروشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بابا برقی
            اشتباه متوجه شدید
            شما هیچ مقاومتی نیاز نخواهی داشت 20 نا 20 تا سری کنید و از درایور 300 میلی ال ای دی استفاده کنید
            من اگه 10 دسته 20 تایی سری درست کنم (200 ال ای دی در مجموع) در جریان ماکزیمم به هر دسته و ال ای دی 30 میلی آمپر میرسه که برای کار من کمه چون نور کمی تولید میکنه در حالیکه جریان در حد 150 میلی آمپره نور برای من کفایت میکنه ولی ال ای دی ها شدیدا داغ میکنند من میخام نور ال ای دی ها توسط دوربین مادون قرمز به شکل زیر دیده بشوند.امروز فهمیدم ال ای دی های معمولی 5 میل به درد اینکار نمیخورند و باید ال ای دی های دور دوربین مادون قرمز یا ال ای دی مادون قرمز نواری پیدا کنم لطفا اگه رد دارین کمک کنین.در ضمن ال ای دی های دور دوربین مادون قرمز با ال ای دی مادون قرمز معمولی تفاوت دارند

دیدگاه

من اگه 10 دسته 20 تایی سری درست کنم (200 ال ای دی در مجموع) در جریان ماکزیمم به هر دسته و ال ای دی 30 میلی آمپر میرسه که برای کار من کمه چون نور کمی تولید میکنه در حالیکه جریان در حد 150 میلی آمپره نور برای من کفایت میکنه ولی ال ای دی ها شدیدا داغ میکنند من میخام نور ال ای دی ها توسط دوربین مادون قرمز به شکل زیر دیده بشوند.امروز فهمیدم ال ای دی های معمولی 5 میل به درد اینکار نمیخورند و باید ال ای دی های دور دوربین مادون قرمز یا ال ای دی مادون قرمز نواری پیدا کنم لطفا اگه رد دارین کمک کنین.در ضمن ال ای دی های دور دوربین مادون قرمز با ال ای دی مادون قرمز معمولی تفاوت دارند
              دوست من از ال ای دی های تک وات IR باید استفاده کنید
              تو پاساژ امجد فراون هست و مخصوص این کار
              قیمت رو رنج 4500 البته مطمین نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بابا برقی
                دوست من از ال ای دی های تک وات IR باید استفاده کنید
                تو پاساژ امجد فراون هست و مخصوص این کار
                قیمت رو رنج 4500 البته مطمین نیستم
                سلام من تو سایت های اینترنتی ایران ال ای دی یک وات ir پیدا نکردم ممکنه یه نام مغازه یا شماره تلفن از یکی از فروشندگان ال ای دی 1وات به من بدید زنگ بزنم تلفنی قیمت و مشخصات بگیرم
                اگه فروشگاه اینترنتی سراغ دارین که از این ها بفروشه عالی میشه ممنون

دیدگاه

66750075
                  داشت قبلا الان نمیدونم داره یا نه.اگه نداشت شماره بگیر ازش. oo:
                  یه سر برو امجد اونجا همه مشکلت حل میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X