اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سویچ کردن ماسفت نوع P با کمک یه ترانزیستور ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سویچ کردن ماسفت نوع P با کمک یه ترانزیستور ؟

نوشته اصلی توسط mehran901

در مورد vt vp شنبه صبح بهتون میگم چطور بود
    VT و Vp همون Vgs داخل کاتالوگ ک به عنوان تریشولد مشخص شده هست (ولتاژ های آستانه )

ضریب k مقداری برابر Idss/(vp^2)
    هست
    به این نکته باید دقت کرد محدوده تغییرات مشخصات فت ها برعکس bjt ها خیلی متغییر و گستردس ، بهترین کار برای بدست آوردن K آزمایش و بدست آوردن k هست
    لینک زیر هم میتونه در مورد enhancement و depletion و تفاوت جزئی تو محاسباتشون کمکتون کنه
    http://ecee.colorado.edu/~bart/book/book/chapter7/ch7_3.htm

در نهایت نتیجه کارتون رو اینجا بیان کنید
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

درود
      ممنون از پیگیریتون
      Idss توی این فرمول همون Idss داخل دیتاشیته؟ یا ماکزیمم؟
      و توی لینکی که فرمودین محاسبات یه جوراییه! یه کم پیچیده. واقعیتش چیزی سر درنیاوردم :redface:
      ممنون میشم اگه این بحث رو ادامه بدین تا منم بهتر متوجه بشم
      با تشکر

دیدگاه

البته برای تشخیص enhancement و depletion از ویکی این مطلب رو پیدا کردم :
        http://en.wikipedia.org/wiki/Depleti...ancement_modes
        In a depletion-mode MOSFET, the device is normally ON at zero gate–source voltage. Such devices are used as load "resistors" in logic circuits (in depletion-load NMOS logic, for example).
        For N-type depletion-load devices, the threshold voltage might be about –3 V, so it could be turned off by pulling the gate 3 V negative

میشه همون رو در نظر گرفت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spart
          درود
          ممنون از پیگیریتون
          Idss توی این فرمول همون Idss داخل دیتاشیته؟ یا ماکزیمم؟
          و توی لینکی که فرمودین محاسبات یه جوراییه! یه کم پیچیده. واقعیتش چیزی سر درنیاوردم :redface:
          ممنون میشم اگه این بحث رو ادامه بدین تا منم بهتر متوجه بشم
          با تشکر
          Idss تو فرمول نمیتونه مقدار مثلا 10 20 میکرو آمپر باشه چرا ؟ چون این مقدار idss هست ک ماکزیمم جریات درین رو مشخص میکنه ! در حالتی ک ولتاژ گیت سورس صفر باشه

پس Idss باید ماکزیمم جریان عبوری از درین باشه حالا با هر عنوانی تو کاتالوگ اومده نمیدونم
          Id contineus ... یا هرچی دیگه

چون رنج تغییرات k در ماسفت ها زیاده اکثرا اونو عملی بدست میارن و کلا زیاد کسی حساب کتاب نمیکنه روش

خوشحال میشم به نتیجه برسه
          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

گفتم برای تکمیل بحث ی بحث پایانی رو اضافه کنم

برای بدست آوردن k کاری که میکنید این هست که از داخل دیتاشیت نموداریک برحسب ولتاژ گیت سورس و جریان درین هست رو پیدا میکنید

2 نقطه روی اون در نظر میگیرید (مثلا من برای Tj 25 درجه پیشنهاد میکنم) که مقادیرش راحت بدست بیاد
            معادله Id = K(Vgs-Vt) ^2 رو مینویسید و به ازای دو نقطه دو رابطه مینویسید بنابراین Vt , K مجهور هست دو رابطه رو برهم تقسیم کنید و Vt رو بدست بیارید ( ولتاژ آستانش رو میتونید از توی کاتالوگ یا همین نمودارها هم ببینید ) بعد از انجام این مورد مقدار ها رو در معادله جاگذاری و K محاسبه میشه حالا برای مقدار خاص Id مورد نظر ولتاژ گیت سورس رو محاسبه میکنید

فقط ی نکته جریان عبوری از درین از rds که مقدارش مثلا در irf730 یک اهم هست میگذره افت ولتاژ ایجاد میکنه روی ماسفت ، به این مورد هم دقت کنید

دیدگاه

سلام دوستان
              آیا میشه چند تا ماسفت رو با هم موازی کرد ؟ تا جریان بیشتری بگیریم و وقاومت درونیشونم با هم موازی بشه و کمتر بشه ؟؟؟؟
              من مدارمو به این شکل بستم و می خوام با همون یک فرمان مثلا یک ماسفت دیگه بهش اضافه کنم.
              دعا پشتِ دعا برای آمدنت
              گناه پشــــــتِ گناه برای نیامــدنت
              دل درگــیر ، مــیان این دو انتخــــــــــــــــــــاب
              کــــــــــــــدام آخر ؟ آمـــدنـت یا نیامدنـــــــــــــــــــــــت

دیدگاه

3

دیدگاه

بله میشه فقط باید از یه نوع باشن و تراک های روی پی سی بی کاملا یکسان باشن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X