سلام.خدمت دوساتن یه سوال داشتم.تو موبایلها اکثرا باتری 3.7 ولتی هستش و شارژر اونا 5 ولت هستش،حالا سوال من این هستش
1.استاندارد شارژ چیه ،یعنی اگر باتری 3.7 ولت داریم شارژرش چند باید باشه.یا دوتا باتری که سری کردیم.مثلا ولتاژ اون 7.4 ولت شده باید با چه ولتاژی شارژش کرد 8 ولت خوبه؟
2.سوال دوم این هستش که برای همون باتری 3.7 ولتی که شارژرش 5ولته و به اون وصل میکنیم ایا این اختلاف ولتاژ باعث میشه که باتری ما تا مقدار ولتاژ شارژر یعنی همون 5 ولت شارژ بشه.اگه جواب مثبته ایا این کار خطر نداره و باعث اسیب دیدن باتری نمیشه.
ممنون از دوستان
با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
مقدار جریان شارژ استاندارد 1/10 ظرفیت اسمی آمپر ساعت باتری می باشد، مثلا اگر باتری شما 3.7 ولت 1000 میلی آمپر ساعت است، جریان استاندارد شارژ 100 میلی آمپر می باشد، اگر با جریان بیشتری شارژ شود در دراز مدت باتری زودتر خراب می شود. به همین خاطر اکثر باتری های موبایل به خاطر شارز زیاد باد کرده می شوند، و لبه های درب باتری را فشار وارد آورده و باعث شکسته شدن درب می شوند. اما ولتاژ شارژ معمولا بین 1.5 الی 2 ولت باید بیشتر از ولتاژ نامی باتری باشند.
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
مقدار جریان شارژ استاندارد 1/10 ظرفیت اسمی آمپر ساعت باتری می باشد، مثلا اگر باتری شما 3.7 ولت 1000 میلی آمپر ساعت است، جریان استاندارد شارژ 100 میلی آمپر می باشد، اگر با جریان بیشتری شارژ شود در دراز مدت باتری زودتر خراب می شود. به همین خاطر اکثر باتری های موبایل به خاطر شارز زیاد باد کرده می شوند، و لبه های درب باتری را فشار وارد آورده و باعث شکسته شدن درب می شوند. اما ولتاژ شارژ معمولا بین 1.5 الی 2 ولت باید بیشتر از ولتاژ نامی باتری باشند.
ببخشید اطلاعاتی که شما دارید من فکر میکنم که اشتباه هست، بادکردن باطری های موبایلی که میگید و علتش رو به نوع شارژی که میگید نسبت دادن بنظرم درست نیست. در مورد ولتاژ هم وقتی باطری بر پایه لیتیوم خالی هستن ولتاژشون 3 ولت هست و 2 ولت بالاتر اس ولتاژ نامی که 3.6 هست باعث انفجار میشه! باطری هارو با منبع جریان شارژ میکنن نه منبع ولتاژ برای همین ماکزیمم ولتاژ شارژ باطری های پایه لیتیوم 4.2V هست نه بیشتر و سرراهش یه منبع جریان میزارن که بیشتر از مثلا 0.1C جریان نکشه در بیشترین حالت. ولتاژ هم که به 4.2 رسید جریان کم میشه و منتظر میمونن تا به 1-2% ظرفیت کل برسه جریان بعد اعلام میکنن که شارژ شده...
من سعی کردم به زووووررررر باطری لیتیومی رو شارژ کنم یعنی منبع جریانی ساختم که تا لحظه ای که ولتاژ باطری به 4.2V رسید جریانش کم نشه، با اینکه زود شارژ میشد ولی ظرفیتی که با روش بالا گفتم رو نداشت شاید یکسوم انرژی ذخیره میکرد... :rolleyes:
سلام دوستان .
من یه اینورتر ( مبدل برق 12 ولت به 220 ولت خریدم که توسط باطری کار میکنه و با باطری ماشین مشکلی نداره وساعتها کار میکنه حالا مشکل بنده اینه که خواستم یه کم سبکتر باشه که بشه حملش کرد یعنی بجای باطری اتومبیل از دوتا باطری موتور سیکلت استفاده کردم و از خروجیه اینورتر یه شارژر باطری گرفتم که باطریامو خودش شارز کنه
ولی باطریها بعد یک ساعت با یه لامپ 100 وات خالی میشن
آیا کسی میتونه راجع به این موضوع کمکی بهم بکنه »
با تشکر اضافه شده در تاریخ :
در ضمن میخواستم بدونم باطری قوی تر با توان و جریان بالاتر در بازار وجود داره که ازش استفاده کنم و از کجا میشه تهیه کرد ؟
از ماژول های اماده 3 تومنی بخر یه سرش 5 ولت وصل کن یه سر دیگشم به 3.7 من خودم 10 تا ازشون دارم و توی پروژه هام سرهم میکنم اندازه کوچیکی داره و خودش اتوماتیک جریان رو کنترل و بعد از کامل شدن شارژ قطع میکنه
http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98/3462-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-usb-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85%DB%8C-1a.html
سلام دوستان .
من یه اینورتر ( مبدل برق 12 ولت به 220 ولت خریدم که توسط باطری کار میکنه و با باطری ماشین مشکلی نداره وساعتها کار میکنه حالا مشکل بنده اینه که خواستم یه کم سبکتر باشه که بشه حملش کرد یعنی بجای باطری اتومبیل از دوتا باطری موتور سیکلت استفاده کردم و از خروجیه اینورتر یه شارژر باطری گرفتم که باطریامو خودش شارز کنه
ولی باطریها بعد یک ساعت با یه لامپ 100 وات خالی میشن
آیا کسی میتونه راجع به این موضوع کمکی بهم بکنه »
با تشکر
نوع باطرری باید عوض بشه مثلا لیتیوم پلیمر
از مصرف کننده های پربازده استفاده کنید مثل LED بجای لامپ رشته ای
نوع باطرری باید عوض بشه مثلا لیتیوم پلیمر
از مصرف کننده های پربازده استفاده کنید مثل LED بجای لامپ رشته ای
ممنونم از راهنماییت مسئله روشن کردن ال ای دی یا لامپ رشته ای نیست ممکن مصرف کننده عوض بشه ممکنه دلر باشه یا چای ساز یا هر چیز دیگه ای
میخواستم باطری شارژ بشه و کم نیاره تا حداقل هزار وات
میشه لطفا یه باطری قوی و شارژری که کم نیاره و باطری رو قبل از اینکه خالی بشه شارژ کنه بهم معرفی کنید اگه میشه ساختش قطعات و مدار ساخت شارژر رو هم بگین میتونم بسازمش
ممنونم از راهنماییت مسئله روشن کردن ال ای دی یا لامپ رشته ای نیست ممکن مصرف کننده عوض بشه ممکنه دلر باشه یا چای ساز یا هر چیز دیگه ای
میخواستم باطری شارژ بشه و کم نیاره تا حداقل هزار وات
میشه لطفا یه باطری قوی و شارژری که کم نیاره و باطری رو قبل از اینکه خالی بشه شارژ کنه بهم معرفی کنید اگه میشه ساختش قطعات و مدار ساخت شارژر رو هم بگین میتونم بسازمش
چقدر میخاین هزینه کنید؟ چون تولید انرژی کار پر هزینه ایه
چقدر میخاین هزینه کنید؟ چون تولید انرژی کار پر هزینه ایه
هزینش مهم نیست میخوام روش ساخت همچین دستگاهی رو بدونم و اگه بشه در توانم باشه بسازمش اگه زیاد بشه که خورد خورد قطعاتشو تهیه کنم
در حدود پونصد ششصد .
دستگاههایی مثل موتور برق وجود داره که این کارو میکنه هزینش هم خلاصه ادم بالا پایین تهیه میکنه
اما میخوام دستگاهی باشه که سر و صدا نداشته باشه و از تولید انرژی خودش برای شارژ خودش استفاده بشه که مداوم و طولانی مدت بشه ازش استفاده کرد
دیدگاه