اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ باتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ باتری

من که با لیتیومی ها هم امتحان کردم خیلی خوب بود - نمونش باتری دوربین
    با شارژر اصلی تا 400 عکس - با این روش حدود 700 عکس
    روش من اینه باطری رو کاملا خالی میکنم - اگر باتری من 1100 میلی آمپر ساعت باشه
    وقتی خالی هست با جریان 110 میلی آمپر به مدت 10 ساعت شارژ میکنم
    حالا اگه باتری لیتیومی باشه چه مشکلی بوجود میاد ؟
    تو این روش مجموع انرژی داده شده به باتری که بیش از حد مجاز نیست.ولتاژ هم تو این مدت خیلی نمیره بالا

دیدگاه

در مورد باتری نوکیا من گذاشتم زیر شارزر و داخل خود باتری قطع کن داشت .باتری ۳٫۷ ولتی بود و زمانیکه ولتاز اون به ۴٫۳ ولت رسید جزیان را قطع کرد
      همه باتریها اینجور قطع کنی داخل خودشون دارن؟؟؟

دیدگاه

مطالی زیادی واسه شارژ باطری های لیتیوم -یون توی سایتها هست همچنین دیتا شیت آیسی های شارژ کننده این باطری ها کاملا توضیح دادن که این باطریها در سه مرحله شارژ میشن .
        البته شما اگر حتی ولتاژ ثابتم به یک باطری موبایل بدید شارژ میشه (خودم امتحان کردم ) اما باعث آسیب رسدن به باطری در مرور زمان میشه . این نحوه شارژ که در آیسی ها استفاده میشه حتما متناسب با ساختار داخلی باطری هاست
        Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
          در مورد باتری نوکیا من گذاشتم زیر شارزر و داخل خود باتری قطع کن داشت .باتری ۳٫۷ ولتی بود و زمانیکه ولتاز اون به ۴٫۳ ولت رسید جزیان را قطع کرد
          همه باتریها اینجور قطع کنی داخل خودشون دارن؟؟؟
          نه.
          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
          از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
            نه.
            یعنی چی .همه باتریها ندارن
            یا منظورتون چیز دیگه ایی بود

دیدگاه

تا اونجایی که من تو مدار شارژ لپ تاپ ها و موبایل دیدم پروسه ی شارژ با ولتاژ ثابت و کنترل جریان صورت میگیره
              بین 1 تا 4 امپر میاد روی هر سل و وقتی جریان از یه حدی کمتر شد شارژو قطع میکنه
              جریان شارژ خیلی بالا(وقتی باطری خیلی خالیه) یا خیلی پایین(وقتی خیلی پره) جفتش برای باطری لیتیومی ضرر داره

اینجا توضیح کامل داده
              http://batteryuniversity.com/learn/article/charging_lithium_ion_batteries
              http://batteryuniversity.com/learn/article/ultra_fast_chargers

اینم دیتاشیت BQ24751 که توی لپ تاپ ها به وفور استفاده شده
              www.farnell.com/datasheets/1834005.pdf
              دیدنش ضرر نداره

دیدگاه

یعنی چی .همه باتریها ندارن
                یا منظورتون چیز دیگه ایی بود
                همه انواع باتری ها ندارن.فقط بعضی از باتری های لیتیومی دارن اونم فقط بعضی.ولی خودتون میتونید تهیه کنید.
                امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

نمونه ای از مدار شارژ باطری های لیتیوم از طریق usb:
                  http://arminkit.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85-%D8%A8%D8%A7-usb/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
                    همه انواع باتری ها ندارن.فقط بعضی از باتری های لیتیومی دارن اونم فقط بعضی.ولی خودتون میتونید تهیه کنید.
                    مدارشو شما دارین

دیدگاه

اگر دوستان لطف کنن تجربه خودشون رو در مورد ولتاژ قطع باطری در هنگام دشارژ هم بگند ، ممنون میشم
                      خیلی با این قضیه مشکل دارم

دیدگاه

مدارشو شما دارین
                        سلام
                        مداراش تو وب فراوونه ولی بدرد شما نمیخوره چون قطعاتش رو پیدا نمیکنید.ولی آمادش موجوده.

نوشته اصلی توسط artison
                        اگر دوستان لطف کنن تجربه خودشون رو در مورد ولتاژ قطع باطری در هنگام دشارژ هم بگند ، ممنون میشم
                        خیلی با این قضیه مشکل دارم
                        با کمی جستجو در همین انجمن به همه جوابایی که میخواید میرسید.
                        ولتاژ قطع باتری لیتیوم یون و پلیمر 4.2V هستش.برای نیکل متال و کادمیوم 1.55V و برای اسیدی و SLA به ازای هر سلول 2V ی 2.25V .

دیدگاه

اگر دقت فرموده باشید من عرض کردم "دشارژ"
                          یعنی وقتی ولتاژ باطری در هنگام مصرف به 3.6 یا 3.3 برسه ، یک مدار اون رو از مصرف کننده جدا کنه تا دیگه ولتاژش پایینتر نیاد و آسیب نبینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط artison
                            اگر دقت فرموده باشید من عرض کردم "دشارژ"
                            یعنی وقتی ولتاژ باطری در هنگام مصرف به 3.6 یا 3.3 برسه ، یک مدار اون رو از مصرف کننده جدا کنه تا دیگه ولتاژش پایینتر نیاد و آسیب نبینه
                            سلام
                            میتونید از دو مدار زیر استفاده کنید.
                            http://www.techlib.com/files/charger.pdf

دیدگاه

با تشکر از پاسخ شما
                              چون رله جریان زیادی میکشه ، شارژ باطری خیلی زود تمام میشه . واسه همین من مدار مشابهی رو امتحان کردم توش از ماسفت استفاده کردم . ماسفت تغذیه مدارو قطع میکنه اما بازم حدود 8 میلی آمپر تو مدار قطع کننده مصرف میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
                                سلام
                                همونطوری که قبلا هم گفتم شما دارید در باره باتری نیکل متال صحبت میکنید و من درباره باتری لیتیومی.
                                صحبت شما کاملا درسته ولی نه در باره باتری لیتیومی که از روی ولتاژ ظرفیتش مشخص میشه.درمورد تعیین ظرفیت نیکلی ها بحث کاملا جداست.شرایط این دو نوع باتری کاملا با همدیگه متفاوت هستش.
                                با سلام خدمت همه شما کاربران گرامی در این بحث. ببخشید وارد بحث شما شدم، استاندارد شارژر تمام باتری ها اعم از اسیدی، نیکل کادمیوم، لیتیوم و ... یک دهم ظرفیت اسمی آمپر ساعت باتری ها می باشد . مثلا برای 2000 میلی آمپر ساعتی لیتیوم، جریان شارژ از 200 میلی آمپر شروع و با شارژ شدن تدریجی این مقدار کم و در پایان شارژ به حد اقل جریان شارژ می رسد. استفاده از شارژر های قوی تر درست است باتری را زود تر شارژ می کند اما عمر مفید باتری را کاهش می دهد.
                                علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                                نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X