اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت پنل خورشیدی برای شارژ باتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت پنل خورشیدی برای شارژ باتری

نوشته اصلی توسط mohammadsaleh40 نمایش پست ها
    سلام من تقریبا همین کار رو می*خوام بکنم ولی توی پنل خورشیدی که دارم کمی محدودیت دارم.
    دو پنل خورشیدی 4W دارم که با توجه به نور محیطم وقتی اوضاع خوبه 4V ، 0.2A تولید می*کنه وقتی هم که نور ضعیف هست حدود 3V ، 0.1A می*شه. می*خواستم از این پنل*ها برای شارژ باتری*های لیتیوم یون 18500 استفاده کنم. اما نمی*دونم این بین باید از چه مبدل*هایی استفاده کنم.
    ماژول ST6845 رو دارم که برای وصل کردن پنل*ها بهش یک مقدار مشکل دارم. (یک کانکتور micro usb دارم که وصل کردن سیم*ها بهش برام یک مقدار سخته.) وقتی که بعد از ظهر بود یک لحظه چک کردم ببینم اوضاع شارژ شدن باتری چطوره. دیدم لامپ چشمک زن وقتی روشن می*شه -0.5 میلی آمپر مصرف می*کنه وقتی لامپ چشمک زن خاموشه1.7 میلی آمپر می*فرسته تو باطری.
    حالا نمی*دونم چون اتصالات من ضعیفه این جوریه یا از ماژول اشتباهی دارم استفاده می*کنم؟
    توی توضیحات این ماژول نوشته که ولتاژ ورودی نهایتا 5.5V می*تونه باشه. حالا نمی*دونم در عمل چه اتفاقی داره می*افته (با خودم گفتم شاید یک تبدیل حالتی اتفاق بیوفته و از 7، 8 ولتی که هست برسه به 5 ولت و عوضش آمپر بیشتری بفرسته.
    بعضی از مدارها رو می*بینم تو اینترنت برای شارژ باتری ولی چیزی از اتلاف انرژیش نگفته.
    مثلا این ماژول هست. به نظر هم چیز ایده*الی می*یاد ولی تو نظرات رو که خوندم متوجه شدم ورودی پنل خورشیدی نهایتا 5V می*تونه باشه و اگر من می*خوام از این دو پنل خورشیدی استفاده کنم باید موازی شون کنم. برای موازی کردن هم که باز باید از دیود استفاده کنم که دوباره بر می*گردیم سر اطلاف انرژی.
    توضیحات و نظرات این یکی ماژول رو می*خونم اینقدر حرف از هیت سینک می*زنه فکر می*کنم مثل رگلاتورهای عادی (فکر کنم بهشون می*گن خطی) می*یاد اون باقی مانده ولتاژ رو به گرما تبدیل می*کنه.
    من به دنبال یک سری وسیله هستم که در نهایت وقتی تکمیل شد این مدار اگر بعدا اومدم و چند تا پنل دیگه رو هم با این دو پنل 4W خودم سری کردم و اختلاف ولتاژ تا حدود 15، 20 ولت هم بالا رفت مشکلی نباشه و با اطلاف انرژی کم اینا همش بره توی باتری*های قابل شارژم ذخیره بشه.
    می*شه راهنمایی کنین که دقیقا چه جور مبدل*هایی باید بگیرم؟ یا چه نوع مبدلی؟
    البته این ماژول شارژر پاوربانک با ورودی پنل خورشیدی که گزاشتید بنظر بد نمیاد
    بعید میدونم حداکثر ورودیش 5 ولت باشه
    میتونید همین رو هم بگیرید احتمالا این ماژول بهتر هم باشه.
    جدیدترین ویرایش توسط msm_a_b_e; ۱۵:۵۴ ۱۴۰۱/۰۲/۱۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msm_a_b_e نمایش پست ها
      البته این ماژول شارژر پاوربانک با ورودی پنل خورشیدی که گزاشتید بنظر بد نمیاد
      بعید میدونم حداکثر ورودیش 5 ولت باشه
      میتونید همین رو هم بگیرید احتمالا این ماژول بهتر هم باشه.
      آخه من در بخش نظرات دیدم که انگار ادمین سایت در جواب سوال ولتاژ پنل گفته بودن حدود 5V ممکنه منظورشون این باشه که حداقل ورودی حدود 5V هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadsaleh40 نمایش پست ها
        آخه من در بخش نظرات دیدم که انگار ادمین سایت در جواب سوال ولتاژ پنل گفته بودن حدود 5V ممکنه منظورشون این باشه که حداقل ورودی حدود 5V هست؟
        سلام پرسش و پاسخ رو دقیق بخونید فکر کنم گفته با ۵ ولت تست شده
        اگرم خواستید دوباره بپرسید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X