اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرمول تقسیم مقاومتی و طرز کارش چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرمول تقسیم مقاومتی و طرز کارش چیه؟

نوشته اصلی توسط حمید حمید نمایش پست ها
    بله درسته متوجه شدم
    اپتوکوپلر بعد از تحریک فقط مثل کلید بسته عمل میکنه و جریان 5 ولت vcc را عبور میده

ممنون اینو که گفتی یه چیزی فهمیدم .اصلا نیاز به هیچی نداره کافیه فقط منفی 24 ولت را به منفی 5 ولت مشترک کنم بعد میتونم با منفی 24 ولت تحریک رله کنم.
    حواستون باشه 24 ولت مستقیم به اپتوکوپلر نزنید که میسوزه! یه مقاومت در حدود چند کیلو اهم باید باهاش سری بشه حتما.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
      حواستون باشه 24 ولت مستقیم به اپتوکوپلر نزنید که میسوزه! یه مقاومت در حدود چند کیلو اهم باید باهاش سری بشه حتما.
      من طبق این مدار بهش 19 ولت وصل کردم بدون مشکل روشن شد.
      حد آستانه اش چقدر هست مگه؟یعنی اگه 19 را بکنم 24 میسوزه؟

دیدگاه

من طبق این مدار بهش 19 ولت وصل کردم بدون مشکل روشن شد.
        حد آستانه اش چقدر هست مگه؟یعنی اگه 19 را بکنم 24 میسوزه؟

تغذیه این بورد 24 ولته؟ اپتو کوپلرش چه مدلیه؟

دیدگاه

تغذیه این بورد 24 ولته؟ اپتو کوپلرش چه مدلیه؟
          تغذیه آداپتور 19 ولته که با کاهنده شده 5 ولت اما تحریک را با 19 منفی انجام دادم درست عمل کرد.
          اپتوکوپلرش 817c نوشته این ماژولی که روش کار کردم 8 کاناله اما فکر کنم 4 کانالشم همینطور باشه

دیدگاه

تغذیه آداپتور 19 ولته که با کاهنده شده 5 ولت اما تحریک را با 19 منفی انجام دادم درست عمل کرد.
            اپتوکوپلرش 817c نوشته این ماژولی که روش کار کردم 8 کاناله اما فکر کنم 4 کانالشم همینطور باشه
            شما مطلبی که در این تاپیک، اون دوست عزیز لینکش رو گذاشتن مطالعه کنید، اونجا فکر کنم نحوه استفاده صحیح رو توضیح داده.LED این اپتو کوپلر حدود 1.4 ولت ولتاژ فوروارد داره که اگر 19 ولت مستقیم و بودن مقاومت بهش وصل بشه پدرش درمیاد! هیچ وقت بدون مقاومت مناسب سعی نکنید دیودها رو روشن کنید، چون احتمال آسیب دیدنشون وجود داره.

دیدگاه

شما مطلبی که در این تاپیک، اون دوست عزیز لینکش رو گذاشتن مطالعه کنید، اونجا فکر کنم نحوه استفاده صحیح رو توضیح داده.LED این اپتو کوپلر حدود 1.4 ولت ولتاژ فوروارد داره که اگر 19 ولت مستقیم و بودن مقاومت بهش وصل بشه پدرش درمیاد! هیچ وقت بدون مقاومت مناسب سعی نکنید دیودها رو روشن کنید، چون احتمال آسیب دیدنشون وجود داره.
              والا من که متصل کردم بدون مشکلم داره کار می کند.
              ببینید بنظرم مقاومت R1 و R4 و R5 و R8 موجوده و نیاز به مقاومت دیگه ای نیست.
              اگر قرار باشه آسیب ببینه همون چند دقیقه اول که سهله همون لحظه اول میسوزه.

دیدگاه

والا من که متصل کردم بدون مشکلم داره کار می کند.
                ببینید بنظرم مقاومت R1 و R4 و R5 و R8 موجوده و نیاز به مقاومت دیگه ای نیست.
                اگر قرار باشه آسیب ببینه همون چند دقیقه اول که سهله همون لحظه اول میسوزه.
                هر جور راحتید! میتونید همون کار رو بکنید!

دیدگاه

این دوستمون فقط از زمین مشترک استفاده کرده و تغذیه اپتوها از همون 5 ولت تامین میشه بنابراین مشکل نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X