اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت باتری ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تفاوت باتری ها

سلام دوستان .یه سوال در مورد باتری ها دارم . من میخوام یه هواپیمای رادیو کنترل درست کنم. با توجه به تحقیقاتم باتری های مورد استفاده در این مورد باتری های لیتیوم-پلیمر هستن که هم وزن زیاد و هم قیمت بالایی دارند. مثلا یه باتری 2200mA/h نزدیک 160 هزار تومن قیمت داره! میخواستم بدونم میشه از باتری های لیتیوم -یون که توی همین فروشگاه هست و شارژ دهی بالا تر و قیمت پایین تر دارند استفاده کنم ؟
    http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7/1613-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85-%DB%8C%D9%88%D9%86-37v-%D8%A7%DB%8C%D8%B2-18650.html
    تفاوت این باتری ها در چیه ؟
    ممنون میشم اگه جواب بدید :bye

پاسخ : تفاوت باتری ها

نوشته اصلی توسط AR phantom
    سلام دوستان .یه سوال در مورد باتری ها دارم . من میخوام یه هواپیمای رادیو کنترل درست کنم. با توجه به تحقیقاتم باتری های مورد استفاده در این مورد باتری های لیتیوم-پلیمر هستن که هم وزن زیاد و هم قیمت بالایی دارند. مثلا یه باتری 2200mA/h نزدیک 160 هزار تومن قیمت داره! میخواستم بدونم میشه از باتری های لیتیوم -یون که توی همین فروشگاه هست و شارژ دهی بالا تر و قیمت پایین تر دارند استفاده کنم ؟
    http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7/1613-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85-%DB%8C%D9%88%D9%86-37v-%D8%A7%DB%8C%D8%B2-18650.html
    تفاوت این باتری ها در چیه ؟
    ممنون میشم اگه جواب بدید :bye
    سلام بفرمایید این یه مقاله خوب درباره باطری

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=96870

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sheperd
      سلام بفرمایید این یه مقاله خوب درباره باطری

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=96870
      ممنون .متاسفانه جواب سوال من توش نبود خیلی کلی بود !

دیدگاه

ممنون .متاسفانه جواب سوال من توش نبود خیلی کلی بود !
        وای بببخشید :cry2: :cry2:
        اخه من یه سایت کامل دیده بودم اینه اصلش
        3raj.com/1700/بررسی-انواع-باتری/
        ایتم مقایسه لیتیوم یون با سایر باطری ها
        http://www.zoomit.ir/articles/etc/12074-how-does-lithium-ion-battery-work-popular-compare

دیدگاه

باتری های لیتیوم پلیمر ضریب جریان دهی بسیار بالاتری دارند.

یعنی اگر ظرفیت باتری 3000mAh هست،
          باتری لیتیوم یون با ضریب 1C یعنی ماکزیمم جریان دهی 3A.
          باتری لیتیوم پلیمر با ضریب 15C یعنی ماکزیمم جریان دهی 45A.

وزن پایین LiPo هم که مزیت خوبی هست.

احتمالن با باتری های قلمی لینک داده شده، شما قادر به راه اندازی یکی از موتور هاتون هم نخواهید بود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p

احتمالن با باتری های قلمی لینک داده شده، شما قادر به راه اندازی یکی از موتور هاتون هم نخواهید بود!
            ممنون. آیا با سری و موازی کردن این باتری ها هم نمیشه ولتاژ و جریان مورد نظر رو بدست آورد ؟

دیدگاه

ممنون. آیا با سری و موازی کردن این باتری ها هم نمیشه ولتاژ و جریان مورد نظر رو بدست آورد ؟
              در کل روی باتری های LiIon حساب نکنید.
              زمان شارژ طولانی و وزن بالا و...

اگر برای راه اندازی موتور ها روی زمین و کار کردن باهاشون، میخواید از باتری استفاده کنید، استفاده از یک پاور کامپیوتر دست دو، مناسب تر و منطقی تر هست.

دیدگاه

باتری لیتیوم پلیمر ارزون تر هم هست.
                http://www.uavshop.ir/index.php?route=product/product&product_id=173
                آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

سلام در شرایط یکسان و با مصرف کننده یکسان عمر کدوم باتری ها بیشتره ؟!
                  1.باتری سربی اسیدی 2.باتری نیکل کادمیم 3.باتری لیتیوم یون 4. یاتری نیکل متال هیدرید
                  خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
                    سلام در شرایط یکسان و با مصرف کننده یکسان عمر کدوم باتری ها بیشتره ؟!
                    1.باتری سربی اسیدی 2.باتری نیکل کادمیم 3.باتری لیتیوم یون 4. یاتری نیکل متال هیدرید
                    دوست گرامی
                    شاید مطرح کردن این سوال به این شکل درست نباشه ...
                    چون همه باتریهای ( با هر تکنولوژی ) با هر بار شارژ و دشارژ مقداری ظرفیتشان کاهش پیدا میکنه ... و معمولا تعداد چرخه های شارژ هم 1000 بار در نظر گرفته میشود .... حالا اینکه بقیه قضیه به چه صورتی پیش برود بستگی کامل به کیفیت ساخت و .... پیدا میکند
                    به طور مثال باتری سرب - اسیدی با کیفیت بسیار عالی ممکنه بعد از 1000 بار تخلیه کامل هنوز 90% از ظرفیتش را دارا باشه ولی باتری لیتیم -یون با همان ظرفیت بعد 300 بار شارژ تنها 30% از ظرفیتش قابل استفاده باشد ....
                    علاوه بر کیفیت باتری شرایط نگاهداری و شرایط شارژ و دشارژ نیز بر حفظ کیفیت باتری تاثیر تعیین کننده دارد .... مثلا یک باتری که در دمای زیر صفر با جریان بسیار بالا شارژ و دشارژ می شود به احتمال قریب به یقین بخش ا بزرگی از طرفیت خود را بسیار سریع از دست خواهد داد در حالی که همان باتری در دمای مطلوب و رعایت جریانهای مجاز در چرخه های شارژ و دشارژ میتواند گاه بخش بزرگی از ظرفیت خود را حتی تا بیش از 1000 بار تخلیه کامل حفظ نماید
                    از نظر مقایسه تکنولوژی های مختلف قاعدتا قدیمی ترین روش که سرب - اسید میباشد داری قابلیت اطمینان بیشتر و قیمت کمتری میباشد هرچند در نسبت ذخیره انرژی به وزن قادر به رقابت با روشهای جدید مثل باتری های لیتیومی نمیباشد
                    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

.. .

دیدگاه

برای انتخاب یک باتری، پارامترها و فاکتور*های زیادی دخیل*اند تا ما بتوانیم یک باتری خوب برای کاربرد مورد نظر انتخاب کنیم و باتری*های لیتیم یون تقریبا یک سر وگردن از بقیه*ی باتری*ها بالاتراند اما به دلیل قیمت زیاد آن*ها، مجبوریم که سایر باتری*های دیگر را نیز بررسی کنیم. در واقع اگر قیمت باتری برای ما اهمیت چندانی نداشته باشد، شاید انتخاب اول ما باتری*های بر پایه*ی لیتیم خواهد بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X