اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره قطعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک درباره قطعات

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
    سلام دوستان این قطعات توی عکس چه چیزایی هستن بعد هم بعضی ها شماه ره ندارد چطوری پیدا کنم چی هست بعد هم دوتا ای سی هم داره نمی شناسم اولی nxp هست اما سه تا شماره داره که نمی دونم کدوم شماهره درسته بقیه ای سی ها هم همین طوریین

:cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

پاسخ : کمک درباره قطعات

سلام
    اون آیسی هایی که خونده نمیشه رو از پهلو یه چراغ قوه روش بگیر مشخص میشه. معلومه که نوشته داره ولی توی تصمیر مشخص نیست.
    آیسی NXP هم یه 74HC04D هست که توی بازا قیمتش در حدود 150 تا 200 تومنه.
    موفق باشید
    شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

دوست عزیز بقیه قطعات چی یمشه؟ بعضی هاش اصلا نوشته نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

گفتم که:
        "اون آیسی هایی که خونده نمیشه رو از پهلو یه چراغ قوه روش بگیر مشخص میشه. معلومه که نوشته داره ولی توی تصویر مشخص نیست."

دیدگاه

قطعات دیگه خازن مقاومت غیر از ای سی های اصلی که سه تا هست دو تا دیگه کوچیکتر وجود داره شماره نداره اونا چی هستن

دیدگاه

توی این برد چند تا مقاومت SMD و خازن SMD (که حتما باید از برد جدا بشه و با خازن سنج ادازه گیری بشه) چند تا ترانزیستور (با پکیج SOT-23) و LED و خازن الکترولیت و آیسی و بازر (یا بیزر) و خازن تانتال و کریستال و کانکتور USB mini B
            (و شاید دیود در پکیج SOT-23 و شاید رگولاتور در پکیج SOT-23 و شاید رفرنس ولتاژ در پکیج SOT-23) وجود داره. حالا شاید چیزی از قلم افتاده باشه.
            پکیجهای SOT-23 به احتمال زیاد همشون ترانزیستورن.
            شما دور قطعه هایی که مدنظرت هست رو خط بکش تا راهنمایی کنم و اگر ندونستم بچه های دیگه کمک میکنن.
            موفق باشید.

دیدگاه

پاسخ : کمک فوری فوری درباره قطعات

سلام دوستان ترانزیستوری که تویعکس مشخص کردم W1A است این ترانزیستور توی بازار نیست چطوری میتونم یک ترانزیستور جایگزین اون کنم؟

دیدگاه

کمک درباره قطعات

سلام دوستان من دنبال یک سنسوری هستم که بتونم دو سطح با فاصله 4یا 5 متر را با هم تراز کنم لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akhalili
                  سلام دوستان من دنبال یک سنسوری هستم که بتونم دو سطح با فاصله 4یا 5 متر را با هم تراز کنم لطفا راهنمایی کنید
                  سلام.
                  2عدد متر لیزری.
                  من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X