اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی کتاب و راهنمایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی کتاب و راهنمایی

با عرض سلام و خسته نباشید.
    یه راهنمایی: من رشته ام IT هست، ولی دوسالی هست به رشته الکترونیک علاقه پیدا کردم (به خاطر موضوع پایان نامه ام). راستش میشه گفت بیشتر فلّه ای با الکترونیک آشنا شدم :mrgreen:. ولی دوست دارم یکم پایه ای تر وارد بشم و بتونم تا حدودی سوالات و مشکلاتم رو خودم برطرف کنم.
    از دوستان خواهش دارم بنده رو راهنمایی بفرمایید:
    1- به ترتیب باید با چه موضوعاتی آشنا بشم (منظورم الکترونیک، مدار و ...)
    2- کتابهایی که بتونه یه نفر رو به صورت خودآموز راه بندازه معرفی بفرمایید (کتاب های بهزاد رضوی چطوره؟ البته خودم هنوز ندیدم فقط از یکی شنیدم)

خیلی ممنون

پاسخ : معرفی کتاب و راهنمایی

نوشته اصلی توسط tayebeh_it83
    با عرض سلام و خسته نباشید.
    یه راهنمایی: من رشته ام IT هست، ولی دوسالی هست به رشته الکترونیک علاقه پیدا کردم (به خاطر موضوع پایان نامه ام). راستش میشه گفت بیشتر فلّه ای با الکترونیک آشنا شدم :mrgreen:. ولی دوست دارم یکم پایه ای تر وارد بشم و بتونم تا حدودی سوالات و مشکلاتم رو خودم برطرف کنم.
    از دوستان خواهش دارم بنده رو راهنمایی بفرمایید:
    1- به ترتیب باید با چه موضوعاتی آشنا بشم (منظورم الکترونیک، مدار و ...)
    2- کتابهایی که بتونه یه نفر رو به صورت خودآموز راه بندازه معرفی بفرمایید (کتاب های بهزاد رضوی چطوره؟ البته خودم هنوز ندیدم فقط از یکی شنیدم)

خیلی ممنون
    سلام
    در زمینه ی الکترونیک، کتاب میرعشقی تقریباً به صورت خودآموز هست. ولی برای درک مباحث باید یک سری مفاهیم اولیه ی حل مدار رو بلد باشید. کتاب مدار از ویلیام هیت برای آشنایی با مدار های الکتریکی به صورت خودآموز میتونه مفید واقع بشه.
    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

با سلام کتاب های الکترونیک برای جوانان 1و2 جناب محمود بختاور (با کتاب های پروژ ه هاش اشتباه نکنید) و کتاب های cmos ,ttl رضا خوش کیش موفق باشید.کتاب های معرفی شده توسط دوستمان هم خیلی خوبه اما سنگین هستن اون مطالب اولیه که گفتند توی کتاب های محمود بختاور هست البته کتاب الکترونیک و ازمایشگاه الکترونیک 1 و2 بچه های هنرستان هم عالی هست
      دنیا را چه سکوتی فرا می گرفت اگر هر کس به انداره
      عملش حرف می زد.(امام علی ع)

دیدگاه

الکترونیک انالوگ یا دیجیتال!؟
        http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

سلام و درود
          شما می خواهید الکترونیک یادبگیرید یا می خواهید الکترونیک رو جوری یادبگیرید که در رباتیک استفاده کنید؟
          [hr]
          من این کتاب رو پیشنهاد می دهم. از چگونگی رفتار الکترون ها و فیزیک اون ها شروع می کند.

کتاب مبانی الکترونیک
          ناشر: کانون نشر علوم

دیدگاه

با تشکر از همه دوستان
            من در نهایت می خواهم که بتونم مداراتی که با تقویت کننده ها، میکروکنترلرها و ... بسته شدند رو تحلیل کنم.
            بیشتر با سنسورهایی مثل شتاب سنج، رطوبت سنج و ... و همینطور طراحی بعضی سنسور با پ امپ ها (مثل EEG، ECG و ...) سروکار دارم. ولی زمانی که مشکلی پیش میاد نمی تونم تشخیص بدم اشکال از کجاست مخصوصا در کار با انواع تقویت کننده ها. یا اینکه بتونم تحلیل کنم که مثلا مدارم تا کدوم قسمت درست کار میکنه یا نه. فک کنم مشکلات زیاد شد

دیدگاه

اصلا سراغ میر عشقی نرو که از الکترونیک زده میشی
              کتاب الکترونیک فلوید ترجمه دیانی عالیه هرچند که کتاب قطوری هست ولی خیلی روان و ساده و کاربردی گفته
              من رقص دختران هندی را بیش از نماز پدر و مادرم دوست دارم چون آنها از روی عشق و علاقه میرقصند و پدر و مادرم از روی عادت نماز میخوانند.
              دکتر شریعتی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X