اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار باتری بک اپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار باتری بک اپ

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    سلام: بله دوست عزیز: علت خاص اش این هست که رله باعث ریست میکرو میشه !! و تنظمات مدار(تایمر) به هم می ریزد!!! رله را تست کردم ! اصلا جواب نمی دهد!!
    این نشتی که می گویید چقدر هست مگه؟
    اگر به ان مدار یک باتری خشک که اوتومات شارژ بشه وصل کنم مشکل حل میشود!! در مورد ان عکس پست قبلی نظری ندارید؟؟؟ ترکیب 2 مدار؟
    سپاس
    در مورد مدارتون من از ابتدا همراه تاپیک نبودم که نظری بدم

رله باعث ریست میکرو نمیشه
    خروجی رگلاتورتون ی خازن هزار میکروفاراد بذارید ورودیش 100 نانو و ی 470 میکرو

من از این مدار تحت عنوان برق اضطراری استفاده کردم تو مدارات مختلفی که ال سی دی میکرو و ... داشته و هیچ چیزی مشکل پیدا نکرده

جریان نشتی قابل چشم پوشی هست
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran901
      در مورد مدارتون من از ابتدا همراه تاپیک نبودم که نظری بدم

رله باعث ریست میکرو نمیشه
      خروجی رگلاتورتون ی خازن هزار میکروفاراد بذارید ورودیش 100 نانو و ی 470 میکرو

من از این مدار تحت عنوان برق اضطراری استفاده کردم تو مدارات مختلفی که ال سی دی میکرو و ... داشته و هیچ چیزی مشکل پیدا نکرده

جریان نشتی قابل چشم پوشی هست
      مهندس اگر منظورت از این نوع مدار های زیر هست تست کردم و اصلا جواب نداد!! شما اگر مدار بهتری دارید لطفا بدهید.
      در زمان قطع نبودن برق در این نوع مدارها ایا از باتری جریان کشیده میشود؟

سپاس

دیدگاه

سلام به mehran901 عزیز ؛ رله برای زمانیکه تغذیه ترانس ، کمتر از باتری میشه مناسبه ؛ البته یه خازن مخصوص میکرو باید گذاشت به این صورت که ، با یه دیود ، جریان رو به خازن میکرو ، سرازیر کنیم و خازن فقط به میکرو جریان بده و به خاطر دیود به جای دیگه جریان نخواهد داد ؛ البته اگه فقط ریست میکرو مطرح باشه چون اگه جریانکشی از 5 ولت برای جاهای دیگه مثل نمایشگر هم باشه بازم باید خازن براشون گذاشت ؛ پس کارمون سخت میشه و لقمه رو دور سر گردوندیم! :biggrin: من خودم برای یه پروژه که 12 ولت سوئیچینگ تغذیه اش بود و باتری 12 ولت (13.6 در حالت شارژ کامل) براش به کار برده میشد ؛ از ترانزیستور برای سوئیچ اولیه استفاده کردم و بعد با رله دو سر ترانزیستور رو اتصال کوتاه کردم تا تلف قدرت فقط در همون لحظه اول بوده باشه! البته جریان مدار حدود 5 آمپر بود!

اینجا من مدار زیر رو توصیه میکنم ...

دیدگاه

ممنون جناب مشرقی: لطفا در مورد عملکرد مدار توضیح بدهید!!! ایا در زمان قطع برق باتری به صورت اتومات به مدار مصرف میشود؟ ایا باتری در زمان وصل بودن برق جریان کشی دارد یا نشتی؟
          کلا ابهام زیاد داره مدار: من زیاد متوجه نشدم این مدار کار اش چطوری هست؟
          ابهامات:
          1.مستطیل قرمز: انها ترانس هستند یا اداپتور سویچینگ؟ قضیه ترانس 16 ولتی چی هست؟

2.بلوک ابی رنگ که نوشته مدار شارژ: منظورتان مداری هست که خودتان طراحی کردید(مدار پایین هست؟)؟ منظور از ورودی خروجی چی هست؟
          3. منظورتان از مصرف کننده مدار خودم هست؟مدار من 5 ولتی هست!!!

سپاس

دیدگاه

مهندس اگر منظورت از این نوع مدار های زیر هست تست کردم و اصلا جواب نداد!! شما اگر مدار بهتری دارید لطفا بدهید.
            در زمان قطع نبودن برق در این نوع مدارها ایا از باتری جریان کشیده میشود؟

سپاس
            مدارتون هیچ مشکلی نداره ی چیز بدیهی هست چیزی نیست نخواد جواب بده ! چک کنید ببینید مشکل از کجاس شاید رله سوییچ نکرده ...

من دقیقا طرح زیرو زدم برا ی کاری و الان 7 8 نمونش 3 سالیه بی عیب داره کار میکنه البته جریان بوبین رو دقت کنین زیاد نشه که میتونید با ی مقاومت محدود کنین
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

با سلام
              مدار زیر را تست کردم و جواب داد ولی چرا با اداپتور 5 ولت کار نمی کند؟ با 12 ولت قشنگ کار می کند ولی زمانیکه از اداپتور 5 ولت استفاده می کنم نور lcd معلوم نیست!! فقط lcd روشن میشود!!

سپاس

دیدگاه

با سلام
                مدار زیر را تست کردم و جواب داد ولی چرا با اداپتور 5 ولت کار نمی کند؟ با 12 ولت قشنگ کار می کند ولی زمانیکه از اداپتور 5 ولت استفاده می کنم نور lcd معلوم نیست!! فقط lcd روشن میشود!!

سپاس
                متشکرم از اینکه نتیجه رو اعلام کردید.
                ولتاژ آداپتور باید از ولتاژ باتری بیشتر باشد تا دیود مربوط به باتری را خاموش نگه دارد.
                ضمناً آداپتور 5V رو به ورودی 7805 متصل کنید که دیگه رگولاسیون مفهومی نداره!!!
                در صورت استفاده از آداپتور 5V، فقط باتری در مدار خواهد بود.
                مدار ترانزیستوری رو تست کردید؟؟؟
                *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
                  متشکرم از اینکه نتیجه رو اعلام کردید.
                  ولتاژ آداپتور باید از ولتاژ باتری بیشتر باشد تا دیود مربوط به باتری را خاموش نگه دارد.
                  ضمناً آداپتور 5V رو به ورودی 7805 متصل کنید که دیگه رگولاسیون مفهومی نداره!!!
                  در صورت استفاده از آداپتور 5V، فقط باتری در مدار خواهد بود.
                  مدار ترانزیستوری رو تست کردید؟؟؟
                  ممنون دوست عزیز: پس با 5 ولت نمیشه! اشکال نداره یک اداپتور 12 ولت دارم :mrgreen:
                  مدار ترانزیتسوری شما را هم تست کردم ولی متاسفانه جواب نداد!! خروجی اش 0.3 ولت بیشتر نداره!! oo:
                  2 بار بستم و تست کردم!!
                  سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: پس با 5 ولت نمیشه! اشکال نداره یک اداپتور 12 ولت دارم :mrgreen:
                    مدار ترانزیتسوری شما را هم تست کردم ولی متاسفانه جواب نداد!! خروجی اش 0.3 ولت بیشتر نداره!! oo:
                    2 بار بستم و تست کردم!!
                    سپاس
                    مطمئنید؟ نوع ترانزیستور ها و مقدار مقاومت ها رو درست قرار دادید؟؟ تو شبیه سازی جواب میده!!
                    باید خودم یکبار تست کنم..
                    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
                      مطمئنید؟ نوع ترانزیستور ها و مقدار مقاومت ها رو درست قرار دادید؟؟ تو شبیه سازی جواب میده!!
                      باید خودم یکبار تست کنم..
                      3 بار بستم و جواب نگرفتم البته از سالم بودن قطعات مطمئن نیستم ولی تازه گرفتم قطعات را!! شبیه سازی شاید قضیه اش فرق بکنه تا محیط واقعی !!
                      در هر صورت من تلاش خود را کردم ولی ای کاش ان مدار ساده تر قبلی که ازش جواب گرفتم با 5 ولت کار می کرد!! شما اگر از این مدار خودتان جواب گرفتید اعلام کنید!
                      سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X