اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکرو avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میکرو avr

سلام
    من بار اولمه با میکروکنترلر کار می کنم یه مداری رو بستم که توی پروتیوس هم میکرو هم ال سی دی و .... درست و دقیقا مطابق همون چیزی که می خوام کار می کنن ولی در عمل با مشکلات زیر مواجه شدم بی زحمت کمکم کنید:
    1 - قبل از این که تغذیه میکرو رو وصل کنم به پایه ای که به کلیدی وصل بود و این کلید پایه میکرو رو به 5+ ولت وصل می کرد ولتاژآ‌ دادم و کلید رو وصل کردم و یکی از پایه های میکرو به 5+ ولت وصل شد قبل از این که میکرو در پایه vcc به تغذیه وصل باشه آیا این کار من باعث سوختن میکرو شده؟
    2- در حالیکه به ورودی رگولاتور ولتاژ توی بازه ی مجازش دادم خروجی رگولاتور به جای 5+ ولت ثابت ولتاژ 5.30+ میده مگه نباید خروجی رگولاتور دقیقا 5+ ولت باشه؟
    3 - ولتاژ 5.30+ رو به تغذیه ال سی دی دادم ال سی دی حتی نور صفحه اش هم نمی آد و هیچ فرقی با حالت خاموشش نداره چه وقتی به میکرو متصله چه وقتی متصل نیست نمیدونم چش شده؟
    4 - بعد از دادن تغذیه به میکرو کلا رفتارش با چیزی که توی پروتیوس بود فرق می کنه به پروگرمر وصل کردمش و یک بار دیگه پروگرمش کردم ولی بازم کارایی که تو برنامه بود رو انجام نمیده و کلا قاطی کرده و یه کارای دیگه می کنه؟
    ممنون از لطفتون

پاسخ : میکرو avr

سلام
    من خودمم زیاد چیزی بلد نیستم
    اما فک کنم اگه میکرو پروگرم میشه احتمالا سالمه
    برای این که میکرو رو آزمایش کنی میتونی از دستورات ساده تری استفاده کنی
    مثلا یه کد بنویس که فقط ال ای دی روشن/خاموش بشه
    اگه درست کار کرد معلومه میکرو هم مشکل نداره...!
    حالا اساتید بهتر میتونن راهنماییت کنن
    اینا چیزایی بود که من سر در میاوردم
    امیدوارم موفق باشی :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_jafargholi
      سلام

2- در حالیکه به ورودی رگولاتور ولتاژ توی بازه ی مجازش دادم خروجی رگولاتور به جای 5+ ولت ثابت ولتاژ 5.30+ میده مگه نباید خروجی رگولاتور دقیقا 5+ ولت باشه؟
      گراند رگلاتورتون در صورتی که دقیقا به صفر وصل نباشه این اتفاق میوفته چون ولتاژ خروحی رگلاتر رابطه
      Vo = Vgnd + 5
      پیروی میکنه پس مطمئن بشین گراند رگلاتور مستقیما زمین شده
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

رفیق تو پروتیوس پایه ی 15 و 16 ال سی دی از قبل وصلن و اصن نشونشون نمیده!

شما پایه 15 ال سی دیو به +5 و 16رو به گرند متصل کن بکلایتش روشن میشه!
        حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X