اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی مدار با قطعات smd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی مدار با قطعات smd

با سلام
    من بیشتر توی طراحی pcb از قطعات dip استفاده می کنم !! ولی هم ابعاد فیبر مدار چاپی بزرگ میشه و معایبی دیگه ای را هم داره!!
    من تا حالا با قطعات smd کار نکردم !!
    میخواستم بدونم مثلا خازن 1000 میکرو 63 ولت اش به چه شکل هست یا مقاومت و سایر قطعات؟ شنیدم همشان کد بندی داره!! چطور باید قطعات را انتخاب کرد؟ بر چه اساس یا معیاری؟ و چه ابزاری لازم هست؟ مثلا پکیج دارند خازن ها 0805 یا 1206 !! قضیه اینها چی هست؟

سپاس

پاسخ : طراحی مدار با قطعات smd

خازن و مقاومتها که بر اساس پکیجشون براساس سایزشون هستش(تو اینترنت سرچی بکن اگر نتونستی در خدمتم)
    یکسری از دیودها و مقاومتها هم هستند که پکیج اونها از نوع melf-mini melf هستند
    ای سی ها هم که مشخصه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
      خازن و مقاومتها که بر اساس پکیجشون براساس سایزشون هستش(تو اینترنت سرچی بکن اگر نتونستی در خدمتم)
      یکسری از دیودها و مقاومتها هم هستند که پکیج اونها از نوع melf-mini melf هستند
      ای سی ها هم که مشخصه
      ممنون دوست عزیز: والا من همین پکیج شان که برا اساس سایز هستند را متوجه نمی شوم مثلا همین خازن شماره 1206 یا 0805 دارند !!! خب این یعنی چی؟ کدام سایز اش بزرگ تر هست؟ کدام اصلا به درد کار ما میخورد؟ کلا این پیکج ها چه تفاوتی با هم دارند!؟ در مورد melf توضیح بدهید لطفا!
      من قصد دارم یک سری قطعات smd بخرم ولی نمی دانم کدام شان به درد کار من میخورد!
      سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
        ممنون دوست عزیز: والا من همین پکیج شان که برا اساس سایز هستند را متوجه نمی شوم مثلا همین خازن شماره 1206 یا 0805 دارند !!! خب این یعنی چی؟ کدام سایز اش بزرگ تر هست؟ کدام اصلا به درد کار ما میخورد؟ کلا این پیکج ها چه تفاوتی با هم دارند!؟ در مورد melf توضیح بدهید لطفا!
        سپاس
        سلام
        اینو کامل بخونی همه چی رو یاد میگیری

https://en.wikipedia.org/wiki/Surface-mount_technology
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
          سلام
          اینو کامل بخونی همه چی رو یاد میگیری

https://en.wikipedia.org/wiki/Surface-mount_technology
          مهندس انگلیسی سر صبحی لطف کن به خورد ما نده :mrgreen: لطفا توضیح بدهید!
          سپاس

دیدگاه

سپاس
            مثال میزنم برات.برای مقاوتها و خازنهای سرامیکی دو رقم اول (از سمت چپ ) طول اون .و دو رقم بعدی عرض را مشخص میکنه(البته بر حسب اینچ)
            مثلا مقاومت استاندارد 0805
            0.08 اینچ طول (معادل 2 میلی متر) و 0.05 اینچ عرض است(معادل 1.2 میلی متر)
            http://s6.picofile.com/file/8213785392/R.jpg
            ای سی های معمولی هم که با SOشروع میشن مثلا SO8 یعنی ای سی SMD 8 پایه
            پکیج ملف و مینی ملف هم .شما همون مقاومتهای معملی را در نظر بگیر(که استوانه ایی شکل هستش).فقط سایزهاشون متفاوته.مثلا یرای نوع Melf شکلش بصورت زیر است
            http://s6.picofile.com/file/8213786418/melf.png
            که طولشون تقریبا 6.5 میلی متر و عرضشون هم تقریبا 2.5 میلی متر است
            برای Mini melf
            عین همون شکل ملف است .فقط سایزشون کوچیکتره
            ابعادش تقریبا معادل 4.5 میلی متر طول و عرضشون هم 1.7 میلی متره

دیدگاه

مهندس انگلیسی سر صبحی لطف کن به خورد ما نده :mrgreen: لطفا توضیح بدهید!
              سپاس
              بابا اینگلیسی چییه
              بعد اینکه مهندس انگلیسی نخوای کار کنی کلا حیرونی
              کار به بقیش نداشته باش جدولشو ببین نوشته مثلا 0805 ابعادش چطوری حساب میشه
              همونو فقط ببین عدد انگلیسی که بلدی :nice:
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سپاس
                درود بر شما،

اینجاها را ببینید، بخشی از پاسخ های خود را خواهید یافت:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/04/03/SMD_Components_Sizes

http://etesalkootah.blog.ir/1394/05/03/MELF_SMD_Components

http://etesalkootah.blog.ir/1394/04/08/How_to_Solder_SMD_Parts

پیروز باشید

دیدگاه

ممنون دوستان: برای کار با این قطعات ایا نیاز به هیتر هست یا با همین هویه معمولی میشه قطعات را لحیم کرد به برد؟
                  سپاس

دیدگاه

ممنون دوستان: برای کار با این قطعات ایا نیاز به هیتر هست یا با همین هویه معمولی میشه قطعات را لحیم کرد به برد؟
                    سپاس
                    کلا برای مونتاژ من اصلا هویه هوای گرم رو پیشنهاد نمیکنم
                    همه کارا رو بهتره با همین هویه های معمولی انجام بدی و سیم لحیم 0.4 آساهی و خمیر فلاکس سرنگی
                    و یدونه پنس سر کج
                    بهترین سایز برای کار هم همون 805 هست هم رنج خازن مقاومت بالایی داره و هم سایزش برای کار کردن مناسبه
                    نه خیلی بزرگه برد بزرگ شه نه خیلی کوجک که نشه باش کار کنی
                    میشه گفت از وقتی چندسال پیش smd کار کردم دیگه یک برد هم با قطعات dip طراحی نکردم
                    درایور شبکه و nRF24L01
                    کاتالوگ محصولات

دیدگاه

ضمن تایید فرمایشات آقای بیرامی
                      من هم از وقتی smd کار میکنم دیگه قطعات dip رو کنار گذاشتم . اولش به نظر میرسه کار کردنن با smd سخت و وقت گیر هست اما بعدش میبینی لحیم کردن یک مقاومت smd از یک مقاومت dip راحت تر هست و کمتر زمانتو میگیره .
                      در کل برای لحیم کردن قععات smd استفاده از یک هویه معمولی با نوک مخصوص smd و قلع 0.4 و مهمتر یک روغن لحیم خوب آلمانی مقرون به صرفه و مناسب هست . اما وقتی بخوای یک آیسی smd مثل میکروکنترلر رو از روی بردت برداری حتما به یک هویه هوای گرم نیاز پیدا خواهی کرد . پس بهتره از اول یک هویه دوبل بخرید تا هم دمای هویه معمولیتون رو بتونید بسته به نوع قطعات تنظیم کنی هم هیتر داشته باشه هم ضد الکتریسیته ساکن باشه .
                      یک گیره هم برای خودتون بخرید چون شاید تو قطعات دیپ بدون گیره کار کردن سخت نباشه اما توی smd کمی کار مشکل تره . من خودم به شخصه از فلاکس استفاده نمی کنم و نیاز بهش پیدا نکردم . چون تجربه خوبی ازش ندارم و چند باری که استفاده کردم باقیمانده فلاکس روی بردم مشکل ساز شد و بیشتر اذیت شدم
                      Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

باز هم ممنون دوستان: چند سئوال دیگه:
                        1. بعضی فیبر ها 2 لایه هستند یعنی لایه زیر و لایه بالا !! top layer و.. : خب اگر بخوام هم در لایه یر و هم در لایه بالا قطعات را رابه کار ببرم چطور میشه دو لایه را به هم ارتباط داد؟
                        2.برای کار با قطعات smd :قلع کش خاصی ایا وجود داره؟
                        سپاس

دیدگاه

باز هم ممنون دوستان: چند سئوال دیگه:
                          1. بعضی فیبر ها 2 لایه هستند یعنی لایه زیر و لایه بالا !! top layer و.. : خب اگر بخوام هم در لایه یر و هم در لایه بالا قطعات را رابه کار ببرم چطور میشه دو لایه را به هم ارتباط داد؟
                          2.برای کار با قطعات smd :قلع کش خاصی ایا وجود داره؟
                          سپاس
                          1- توسط Via میتوان ارتباط بین دو لایه را داشته باشیم
                          2- برای قطعات سطح نصبی همون .هویه هوای گرم را داشته باشی کافیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                            1- توسط Via میتوان ارتباط بین دو لایه را داشته باشیم
                            2- برای قطعات سطح نصبی همون .هویه هوای گرم را داشته باشی کافیه
                            ممنون دوست عزیز: این هویه هوای گرم قیمت اش چقدر هست؟کمترین قیمت؟
                            سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: این هویه هوای گرم قیمت اش چقدر هست؟کمترین قیمت؟
                              سپاس
                              والا قیمت دقیقشو نمیدونم.ولی حداقل از 300 به بالا باید هزینه کنی.یه سرچی تو فروشگاه همین سایت و فروشگاههای الکترونیکی دیگر بزن .لیستشو بگیر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X