اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقاومت متغیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مقاومت متغیر

اگه اینقدر حساسه از یه ولوم با اهم کمتر استفاده کن.ببین تو چه محدوده دما احتیاجش داری ؟رنجش کمتر میشه ولی به تغییر دسته ولوم کمتر حساس میشه.شاید باید مقاومت هم باش سری کنی که مقدار ولوم اصلی بدست بیاد و از رنج مورد نظر خارج نشه.
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
      اگه اینقدر حساسه از یه ولوم با اهم کمتر استفاده کن.ببین تو چه محدوده دما احتیاجش داری ؟رنجش کمتر میشه ولی به تغییر دسته ولوم کمتر حساس میشه.شاید باید مقاومت هم باش سری کنی که مقدار ولوم اصلی بدست بیاد و از رنج مورد نظر خارج نشه.
      این ولوما مثل مقاومتای کربنی دقتاشون فرق نمیکنه؟
      البته بگما مقاومت کلش به جای 5 ، 5.5 کیلو باشه مهم نیست، بازه های برابر برام مهم.
      دقیق که نمیشه ولی خوب توی یه بازه ی برابر 190 تا 250 اهم هستش یعنی 20-25 درصد خطای خطی بودن :angry:

دیدگاه

خب مثلا اگه 10% خطا باشه واسه ولوم 100 کیلو میشه 10 کیلو ولی اگه ولوم 1 کیلو باشه خطا میشه 100 اهم.ولومهای صنعتی هم هست که خطاشون کمتره.همونطور که گفتم ولوم رئوستایی هم هست ولی یکم گرونه.

دیدگاه

خب مثلا اگه 10% خطا باشه واسه ولوم 100 کیلو میشه 10 کیلو ولی اگه ولوم 1 کیلو باشه خطا میشه 100 اهم.ولومهای صنعتی هم هست که خطاشون کمتره.همونطور که گفتم ولوم رئوستایی هم هست ولی یکم گرونه.
          ممنون از راهنماییتون
          ولی فکر میکنم چون بازه برام مهمه اگه بین 19 تا 25 اهم هم باشه باز همون 20-25 درصد خطاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مته به خشخاش
            درود بر شما،

پتانسیومترها عموماً به دو صورت «خطی» و «لگاریتمی» ساخته می شوند.

پتانسیومتر خطی با حرف A ، و پتانسیومتر لگاریتمی با حرف B مشخص می شوند. به این صورت که مثلاً پتانسیومتری با مشخصه ی 10K A به معنی مقاومت متغیر 10 کیلواهمی خطی است.

پیروز باشید
            با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
            جنس مقاومت های متغییر می تواند، گرافیت و سیم مقاومت دار نازک باشد. اگر شما یک مقاوت متغییر را که اهم آن 20 کیلو اهم باشد و شما دقیقا ولوم را در قسمت وسط قرار داده و با اندازه گیری اهم این مقدار را حدود 10 کیلو اهم بخوانید مقاومت متغییر شما خطی است اگر غیر این بود لگاریتمی می باشد.
            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

پس از آی سی ولوم دیجیتال یا از انکودر استفاده کن

دیدگاه

پس از آی سی ولوم دیجیتال یا از انکودر استفاده کن
                لطف میکنید اگه درمورد اینا و روتری... توضیح بدید.
                یه سوال این ولومایی که من میخرم یا دارم 290 درجه میچرخه ولی ترموستاتای اماده تا 270 درجه هم نمیرسه .چرا؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X