اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه تشخیص پایه های مولتی ترن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : طریقه تشخیص پایه های مولتی ترن

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    سلف تروئیدی 100 میکرو هانری را eca داره ولی 22 میکرو هانری را نه !!! ان را از چه نوع باید گرفت؟ بشکه ای؟
    قصد گذاشتند شماتیک دارید یا میخواهید توضیح بدهید!! ماهی گیری را نمیخواهید شروع کنید؟
    سپاس
    چرا 22 هم داشته من گرفتم. روش مینویسه 220 اشتباه نکنی
    میگم خودتون بچینید بهتره تا یه مدار با قطعات بدم و هلو برو تو گلو.
    هم لذتش بیشتره و هم کسانی هستند دنبال کپی پیستند و فقط یه فایل میخواد که تو کدویژن پیس کنه و اگه بهشون هم بگی که یه حرکتی بکن بهشون بر میخوره فقط میگن خداحافظ - که یقینا شما از آن افراد نیستید .

چون همون شماتیک و برنامه را هم که بدید کلی سوال دیگه دارن که بپرسن و بهتره اینطوری پیش بریم و همه استفاده کنند تا اینکه تو تلگرام و ایمیل
    فایل جابجا کنیم.
    تهیه کردید بگید کار 15 دقیقست.
    دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24
      چرا 22 هم داشته من گرفتم. روش مینویسه 220 اشتباه نکنی
      میگم خودتون بچینید بهتره تا یه مدار با قطعات بدم و هلو برو تو گلو.
      هم لذتش بیشتره و هم کسانی هستند دنبال کپی پیستند و فقط یه فایل میخواد که تو کدویژن پیس کنه و اگه بهشون هم بگی که یه حرکتی بکن بهشون بر میخوره فقط میگن خداحافظ - که یقینا شما از آن افراد نیستید .

چون همون شماتیک و برنامه را هم که بدید کلی سوال دیگه دارن که بپرسن و بهتره اینطوری پیش بریم و همه استفاده کنند تا اینکه تو تلگرام و ایمیل
      فایل جابجا کنیم.
      تهیه کردید بگید کار 15 دقیقست.
      دوست عزیز: 22 میکرو هانری نداره !! این هم لینک اش:
      http://eshop.eca.ir/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88?controller=search&a mp;orderby=position&orderway=desc&search_q uery=22uH&submit_search=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8% AC%D9%88
      بعد اش اینکه گفتم من مفاهیم الکترونیک را نمی دانم !! چطور بچینم ؟ اتفاقا من عاشق هلو برو تو گلو هستم :mrgreen: لطف کن شماتیک را بده . هر کی خواست خوداش طراحی کنه. من وقت اش را ندارم .
      سپاس

دیدگاه

دوست عزیز: 22 میکرو هانری نداره !! این هم لینک اش:
        http://eshop.eca.ir/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88?controller=search&a mp;orderby=position&orderway=desc&search_q uery=22uH&submit_search=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8% AC%D9%88
        بعد اش اینکه گفتم من مفاهیم الکترونیک را نمی دانم !! چطور بچینم ؟ اتفاقا من عاشق هلو برو تو گلو هستم :mrgreen: لطف کن شماتیک را بده . هر کی خواست خوداش طراحی کنه. من وقت اش را ندارم .
        سپاس
        باشه مشکلی نیست
        این چیه؟ سلف 22uH 5A 12.5x12.5mm Power SMD
        همینو بگیر
        یه شماتیک هم میزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24
          باشه مشکلی نیست
          این چیه؟ سلف 22uH 5A 12.5x12.5mm Power SMD
          همینو بگیر
          یه شماتیک هم میزارم
          ممنون دوست عزیز: ان سلف که smd هست!! نوع dip اش چی هست؟ کلا چه نوع سلفی هست؟ تروییدی هست؟
          من برد یک لایه میخوام بزنم !!
          منتظر شماتیک هم هستم.
          سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: ان سلف که smd هست!! نوع dip اش چی هست؟ کلا چه نوع سلفی هست؟ تروییدی هست؟
            من برد یک لایه میخوام بزنم !!
            منتظر شماتیک هم هستم.
            سپاس
            خوب smd بزن اشکالی نداره و اگه هم پیدا نکردی 2تا پایه از بقل میشه لحیم کنی.
            چون اکثر قطعات و smd میزنم شماره قطعه dipندارم باید بپرسی.

شماتیکم تو آلتیوم 2015 میدم.
            پستای قبل گفتم تروئیدی هست.

دیدگاه

پاسخ : طریقه تشخیص پایه های مولتی ترن

دوست عزیز این sim900 چقدر جریان میکشه؟اگه زیاد نیست از lm317 استفاده کنی بهتره.مدارات سویچینگ ممکنه ریپل خروجیشون زیاد باشه و ممکنه ماژول هنگ کنه.
              الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

پاسخ : طریقه تشخیص پایه های مولتی ترن

نوشته اصلی توسط shahpoori
                دوست عزیز این sim900 چقدر جریان میکشه؟اگه زیاد نیست از lm317 استفاده کنی بهتره.مدارات سویچینگ ممکنه ریپل خروجیشون زیاد باشه و ممکنه ماژول هنگ کنه.
                ممنون دوست عزیز: میگن سیم 900 تا 2 امپر جربان میکشه مخصوصا زمان ارسال اس ام اس و انتن دهی و..
                با lm317 قبلا تست کردم ولی جواب نداد !!!
                شاید برد راه انداز سیم 900 خراب باشه !! برای همین میخوام از تغذیه و رگولاتور ... خیالم راحت بشه ! بعد برم سراغ سیم 900 ...
                سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24
                  خوب smd بزن اشکالی نداره و اگه هم پیدا نکردی 2تا پایه از بقل میشه لحیم کنی.
                  چون اکثر قطعات و smd میزنم شماره قطعه dipندارم باید بپرسی.

شماتیکم تو آلتیوم 2015 میدم.
                  پستای قبل گفتم تروئیدی هست.
                  مهندس منتظرم شماتیک هستم ها........

دیدگاه

مهندس منتظرم شماتیک هستم ها........
                    طبق تصویر ببند - فقط فروبیت نداشتی نذار .
                    اگه مشکلی بود بگو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24
                      طبق تصویر ببند - فقط فروبیت نداشتی نذار .
                      اگه مشکلی بود بگو
                      ممنون دوست عزیز: چند سئوال :
                      1.ان سلف 22 میکرو هانری کجاست؟
                      2.mbr360 چی هست؟
                      3.مولتی ترن مقدار اش چند هست؟10 کیلو یا 1 کیلو؟
                      4.pwr-ctrl چیست؟
                      سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: چند سئوال :
                        1.ان سلف 22 میکرو هانری کجاست؟
                        2.mbr360 چی هست؟
                        3.مولتی ترن مقدار اش چند هست؟10 کیلو یا 1 کیلو؟
                        4.pwr-ctrl چیست؟
                        سپاس
                        چندتا قطعه بدی را بعد اینکه مدارو بستید بهتون میگم چکار کنید برای یک مدار شبیه همین با کمی تفاوت.
                        همون دیود شاتکی رو بزارید جای همین.
                        بجای 2 مقاومت 101 و 102 میتونید استفاده کنید و ولتاژ را متغییر کنید - فعلا مولتی را بزارید کنار
                        پایه 5 هم با منفی و مثبت تحریک میشه و آی-سی روشن و خاموش میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24
                          چندتا قطعه بدی را بعد اینکه مدارو بستید بهتون میگم چکار کنید برای یک مدار شبیه همین با کمی تفاوت.
                          همون دیود شاتکی رو بزارید جای همین.
                          بجای 2 مقاومت 101 و 102 میتونید استفاده کنید و ولتاژ را متغییر کنید - فعلا مولتی را بزارید کنار
                          پایه 5 هم با منفی و مثبت تحریک میشه و آی-سی روشن و خاموش میشه
                          مهندس» خیلی کلی توضیح دادی: این مدار کلا چند ولت میذی؟ متغیر که نیست !
                          سپاس

دیدگاه

مهندس» خیلی کلی توضیح دادی: این مدار کلا چند ولت میذی؟ متغیر که نیست !
                            سپاس
                            دیگه همه چیزو دادم دیگه.
                            اگر دقت کرده باشی به خازنها متوجه میشی - اینو خودت از خازنها حدس بزن
                            ولی اگر اشتباه نکنم - دیتا جلوم نیست - 30-40 ولت با این آی-سی میشه کار کرد-توجه-این مدار برای همین رنج ولتاژ می باشد و میخواستم نگم خودت پیدا کنی مجبور شدم بگم
                            ورودی 12 البته تو مدار اون پل دیودو نزاشتم بزاری خیلی بهتره و جریاپ فووول فوووف تا 3.75 تست گرفتم ولی خیلی داغ میشه .

برای کار شما از جهت ولتاژ و آمپر خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24
                              دیگه همه چیزو دادم دیگه.
                              اگر دقت کرده باشی به خازنها متوجه میشی - اینو خودت از خازنها حدس بزن
                              ولی اگر اشتباه نکنم - دیتا جلوم نیست - 30-40 ولت با این آی-سی میشه کار کرد-توجه-این مدار برای همین رنج ولتاژ می باشد و میخواستم نگم خودت پیدا کنی مجبور شدم بگم
                              ورودی 12 البته تو مدار اون پل دیودو نزاشتم بزاری خیلی بهتره و جریاپ فووول فوووف تا 3.75 تست گرفتم ولی خیلی داغ میشه .

برای کار شما از جهت ولتاژ و آمپر خوبه
                              کلا منصرف شدم این مدار ببندم عوض اش این ماژول را میخرم که معادل همان شماتیک هست !! شاید 2 برابر قیمت قطعات باشه ولی به درد اش نمی ارزد.
                              http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98/2154-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-dc-dc-lm2596-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC%DB%8C-123v-30v-3a.html
                              ================================================== ==========
                              راستی یک چیز عجیب دیدم !!!
                              برد راه انداز سیم 900 را چند دقیقه پیش جدا به اداپتور وصل کردم یعنی فقط پایه vbat و gnd برد راه انداز را فقط وصل کردم و برد را کلا از روی پروجکت برد بر داشتم و بعد بهش برق دادم !! به صورت عجیبی چراغ net بعد از چند ثانیه چشک زدن ایستاد و دیگه 3 چراغ همزمان روشن نشد یعنی ماژول دیگه خاموش نشد !!! این یعنی چی؟ یعنی برد راه انداز سیم900 مشکل نداره؟جندل خالق oo: زمانیکه به مدار sms conroller وصل میشه قاتی می کنه!!
                              سپاس

دیدگاه

کلا منصرف شدم این مدار ببندم عوض اش این ماژول را میخرم که معادل همان شماتیک هست !! شاید 2 برابر قیمت قطعات باشه ولی به درد اش نمی ارزد.
                                http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98/2154-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-dc-dc-lm2596-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC%DB%8C-123v-30v-3a.html
                                ================================================== ==========
                                راستی یک چیز عجیب دیدم !!!
                                برد راه انداز سیم 900 را چند دقیقه پیش جدا به اداپتور وصل کردم یعنی فقط پایه vbat و gnd برد راه انداز را فقط وصل کردم و برد را کلا از روی پروجکت برد بر داشتم و بعد بهش برق دادم !! به صورت عجیبی چراغ net بعد از چند ثانیه چشک زدن ایستاد و دیگه 3 چراغ همزمان روشن نشد یعنی ماژول دیگه خاموش نشد !!! این یعنی چی؟ یعنی برد راه انداز سیم900 مشکل نداره؟جندل خالق oo: زمانیکه به مدار sms conroller وصل میشه قاتی می کنه!!
                                سپاس
                                خیلی ممنون بعد از کلی شماتیک و لیست قطعات از ساخت این مدار منصرف شدید.
                                چه ولتاژی دادید؟
                                منظورتان از اینکه بعد از چشمک زدن ایستاد ! روی روشن موند تا خاموش؟
                                و اینکه سریع چشمک میزد یا کند؟
                                البته همانطور که گفتم ولتاژ ورودی-خروجی-سلف-خازن با مصرف کننده باید مچ باشند.
                                حق انتخاب باشماست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X